Fit Club 🏋🏻‍♀️

Afiyet olsun Paris gezisi dun muydu?

Ula deli
Hani menu paylasimin?

Ay sorma

Aralarda ip atlama fikri iyiymis
Bir balikli menu daha..cok begendim

Afiyet olsun
Ekleyecek birsey bulamadim

Evet dündü bayildilar bnde cocuklarin krepinden birer isirik aldim su meshur krepciden ,tekrar gidince en çikolatasıni yiycek formda olmak niyetim

Merhabalar
Dişçiye gittim ve antibiyotik tedavisine başladım. Sonrası kanal tedavi ve kaplamalar da yenilenecek. Yani epey dişçi yollarını asindiracagim.

Dizime de baktırdım, ani dönüş yapmışsın tendon zarar görmüş dedi. Sonra hatırladım, yürüyüşte salyangoza basmamak için refleks olarak dönüşü sert almıştım. O an acı olmuştu ama geçmişti. Bir kaç gün mümkün mertebe ağrı kesici alıp dinlendirecekmisim. Devam ederse gelirsin daha detaylı bakarız dedi. Ne bahtsız bedeviyim yahu.
Şikayet etmiyeyim, Allah beterinden korusun.
N'payim ben de evde üst vücut çalışırım.
En iyisi yeşil çayımı içeyim de, kilo verme modundan cikmayayim

Geçmiş olsun oturduğun yerden kol çalışabilirsin
Afaki konuşuyorum ama çok üst üste geldi, hassasiyet durumu var sanki
Doktora sorsan kemik güçlendirici takviye kullanman gerekiyor olabilir mi?

Geçmiş olsun oturduğun yerden kol çalışabilirsin
Afaki konuşuyorum ama çok üst üste geldi, hassasiyet durumu var sanki
Doktora sorsan kemik güçlendirici takviye kullanman gerekiyor olabilir mi?
Kemik, eklem, kas hiç bir sıkıntı yok, baktirmistim. Sorun benim! Konya ovasında gidip b...basan var ya, heh işte o benim.

Bugün hem dişçi, hem ortopedist aynı şeyi söyledi. Acı eşiğim yüksek olduğu için, uyarıyı geç algiliyormusum. Yani o acıdan sonra normalde anlık değil, uzun süreli bir ağrı hissetmem gerekiyormus ki, devam etmiyeyim. Ben o an değil uc gün sonra agri hissettim.
Dişte de aynı durum, çürüyor ve kanala iniyor, ben ancak hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…