Istah yoktu kizzz.
Belim hala ince mi bilmiyorum mezuram kayıp
Bamya diye hor gördüğün kadın bile senin 5 katın yiyoIstah yoktu kizzz.
Ahahha kaç kılosun sımdı bakim. Ben bu 57 den kurtulamıyom. Benden sana hayır yok dıom dınlemıyo düşmüyor yakamdan
Aha yerime gömdü sempzemBelim hala ince mi bilmiyorum mezuram kayıp
Ya git allasen annem 6 çocuk büyüttü, altın günlerine bile giderdi
Çocuklar okuldayken ne yapıyorsun diyette gözün yok, lak lak etmeye gel bari
1 gunluk laaa. Yarin menumu gor senBamya diye hor gördüğün kadın bile senin 5 katın yiyo
Şaka bir yana kilon durduğunda ne yapacaksın bu kadar az yersen.
Tembel in bereketi üşengeçliğindendir bamyoşum al sana lusi atasözüLusi
A Arrietty_
12.30
Yogurt, meyve, cikolata, chia, kuruyemis ile koca bi kase
1.5 haslama yumurta
Arada 2 minik salatalik
18.00
1 porsiyon nohutlu tarhana corba
1 porsiyon firinda karnabahar
1 kase yesil salata
Su yok, tum gun taze zencefil ve nane ile cay içtim, ayni bardaga sicak su doldurup doldurup, cok bereketli oldu
10 bin adim
25 dak yoga
9 dak emom
15x2 dak yürüyüş
Gidemedim salona ya. Cesaret edemedim.
Göm bacım az sılkeneyımBaklava yiyeydin iyiydi
Gömsenmi
Incedır ınce nazar degmesın dıye mı soylemıonBelim hala ince mi bilmiyorum mezuram kayıp
Ya git allasen annem 6 çocuk büyüttü, altın günlerine bile giderdi
Çocuklar okuldayken ne yapıyorsun diyette gözün yok, lak lak etmeye gel bari
Ben şu 11.11 indirimlerinden bir alışveriş yapmışım akşam tek başıma taşıyamadım kocamı çağırdım yardımaAhahha kaç kılosun sımdı bakim. Ben bu 57 den kurtulamıyom. Benden sana hayır yok dıom dınlemıyo düşmüyor yakamdan
Çok fena alışveriş yapasım var bu sene kışlıklr cok havalı.
piki bekliyorum meraklaAha yerime gömdü sempzem
1 gunluk laaa. Yarin menumu gor sen
He yavrum heGöm bacım az sılkeneyım
Incedır ınce nazar degmesın dıye mı soylemıon
Kız lak lak tanda zaman bulamıyom zaten. Cocuklar okula ben temızlık yaptıktan sonra arkadaslar bana kahveyeöğleden sonra ben onlara, sonrada yemek telası
Anaaam atsan ya resımleri. Ben 2 pantolon 2 swet dışında bısey alamadım daha. Deri pantolon bakıyorım begensem hemen alacamBen şu 11.11 indirimlerinden bir alışveriş yapmışım akşam tek başıma taşıyamadım kocamı çağırdım yardımaKargo bana çalıştı bugün
Çok güzel ciciler aldım mini elbiselerim bile var ama çizme almayı unutmuşum
Ne yapar ıatwyen kız zaten az yıyomki ben sonsuza uzanan dıyet benımkı yesem alırım hemenHe yavrum heisteyen yapar. Bahane bulmaz sekerimm
Deri pantolonda benimde gözüm varda bacak inceltmem lazım biraz daha. Ama sende süper durur kesin miss gibi bacakların var.Anaaam atsan ya resımleri. Ben 2 pantolon 2 swet dışında bısey alamadım daha. Deri pantolon bakıyorım begensem hemen alacam
Bol alacam beybı paca lastıklı tayt gıbı olan popişime yakısmazDeri pantolonda benimde gözüm varda bacak inceltmem lazım biraz daha. Ama sende süper durur kesin miss gibi bacakların var.
Senin popişin yok anlamıyor musun beni senin popişin yok.Bol alacam beybı paca lastıklı tayt gıbı olan popişime yakısmaz