Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha bacima gidemedim camasiri asip gunun EMOM u yapacagim. Sabah cocuklari biraktim icin yuruyerek ,yaklasik 9bin adimim var
Ben emom u aksama birakmaya karar verdim. Kizkardesim den barbell seti alacagim bugun. Aksam onunla yapacagimbende de 2500 adim
sabah yogami yaptim,
oglen de emomu yapsam, bana yeter
Ben emom u aksama birakmaya karar verdim. Kizkardesim den barbell seti alacagim bugun. Aksam onunla yapacagim
Git halter ile yap sende deadlift i yapmak cok guzel oluyor oyleben de spor salonuna gitsem ne iyi olur
sirf bu 2 hareket icin gidip gelsem mi acaba
Git halter ile yap sende deadlift i yapmak cok guzel oluyor oyle
Gitmisken 30dk da cardio yaparsin
Afiyet olsun Paris gezisi dun muydu?
Ula deli
Hani menu paylasimin?
Ay sorma
Aralarda ip atlama fikri iyiymis
Bir balikli menu daha..cok begendim
Afiyet olsun
Ekleyecek birsey bulamadim
Ben emom u aksama birakmaya karar verdim. Kizkardesim den barbell seti alacagim bugun. Aksam onunla yapacagim
Avantaja çevir durumuOlur kiz yapamam ama denicem
Avantaja çevir durumu
Geçir hepsini karşına hadi oyun oynuyoruz diye.
Harketlerini yaptır hepsine
Az bi yorulsunlar otursunlar istersen 1 set daha yaptır
En minik bebeyi ağırlık niyetine kullan :)
Geçmiş olsun oturduğun yerden kol çalışabilirsinMerhabalar
Dişçiye gittim ve antibiyotik tedavisine başladım. Sonrası kanal tedavi ve kaplamalar da yenilenecek. Yani epey dişçi yollarını asindiracagim.
Dizime de baktırdım, ani dönüş yapmışsın tendon zarar görmüş dedi. Sonra hatırladım, yürüyüşte salyangoza basmamak için refleks olarak dönüşü sert almıştım. O an acı olmuştu ama geçmişti. Bir kaç gün mümkün mertebe ağrı kesici alıp dinlendirecekmisim. Devam ederse gelirsin daha detaylı bakarız dedi. Ne bahtsız bedeviyim yahu.
Şikayet etmiyeyim, Allah beterinden korusun.
N'payim ben de evde üst vücut çalışırım.
En iyisi yeşil çayımı içeyim de, kilo verme modundan cikmayayim
Kemik, eklem, kas hiç bir sıkıntı yok, baktirmistim. Sorun benim! Konya ovasında gidip b...basan var ya, heh işte o benim.Geçmiş olsun oturduğun yerden kol çalışabilirsin
Afaki konuşuyorum ama çok üst üste geldi, hassasiyet durumu var sanki
Doktora sorsan kemik güçlendirici takviye kullanman gerekiyor olabilir mi?
Yarın gitmeyi planlıyorum aslındaH3RA_ sen ne yaptın diş ini, gittin mi tekrar? İhmalp etme, diş kaybı çok zor...
İlk kez duydum bu sözü :))Kemik, eklem, kas hiç bir sıkıntı yok, baktirmistim. Sorun benim! Konya ovasında gidip b...basan var ya, heh işte o benim.
Bugün ne bahtsızim deyip sizlanasim var. Polyannacilik yapıp, kendimi kandirmayacagim.İlk kez duydum bu sözü :))
O zaman olumlamalar yapacaksın ablacım.
Şanssızım yerine, çok şanslıyım gibi :))
Ay onu asla yapma, söz sihirdir kesinlikle inanıyorum buna.Bugün ne bahtsızim deyip sizlanasim var. Polyannacilik yapıp, kendimi kandirmayacagim.