Günaydın
Geçen hafta 51.85
Bugün 51.65
Fark -200
Haftaya hedef 51.5
Eki Görüntüle 2947097
Geçen hafta 58.80
Bu hafta 59.80
Fark 1 kg
1 kg artıyım, iki haftadır eksi geliyordum beklediğim bir sonuçtu bu hafta.
Su içmedim, spor olayını oturtamadım.
A Arrietty_sedulu
he oda var tabisiSalata yemedim
Aksam yemegi fasli bitsin gelecegim.
Tarti fotosu ve plan ile
Ama baya eksik var tarti fotolarinida
Tarti fotosu paylasanlari dahil edecegim listeye..
Bende artiyim. Evet shake istahimi kesti ama 3gun yoga disinda pek sporum yok. Agirliksiz /Crossfit siz olmuyor.
Salon icin vaktim yok. Eve de perisan geliyorum. 19da uyudugum oluyor.
Yaris o yuzden kendim icin mecburi baslatmam gerek
Kızlar tecrübeli bir ablanız olarak bir konuda size fikrimi söylemek istiyorum. Duyduğunuz her şeyi denemeyin. Bir şey eğer işe yarıyorsa değiştirmeyin. Kilo verdiğiniz haftaya bir geri dönün ve o haftada ne yaptınız onu tekrar yapın. Şunu duydum bunu deneyeyim bunu duydum deneyeyimle bu iş yürümez. Çünkü herkesin farklı bir vücudu var başkasında işe yarayan şey sizde işe yaramayabilir. Eğer işe yarayan bir şey yakalarsanız onu mutlaka devam ettirin ucunu bırakmayın. Her duyduğunuz şeyi de denemeyin artık çok fazla sağa sola gidiyorsunuz vücudunuzda kafayı yedi. Bana bir bakın. Neredeyse hiçbir şey değiştirmiyorum. Kalorimi hesapliyorum hemen hemen aynı şekilde besleniyorum sporumu aynı şekilde yapıyorum filanca şunu yapmış ben de yapayım falanca bunu dedi onu uygulayayım diye hiçbir derdim yok benim, bir şey yakaladım onun ucunu bırakmadan devam ediyorum sizde bence aynı şey yapın.
Aldim aldim..hic olmazsa bildirim yapmissin.Yaaa benim fotosuz oldu bugün, ama al sen beni bak, almazsan kilo alirim haaa
Haftanin egzersizleri
Plank
Sit ups
Push up
Istediginiz cardio
Kac tekrar yapmaliyiz ?
Ilk gün yaptiginiz sayinin üstü olmali.
Mesela 1. Gun
45 sn plank ise 2 gun 45 sn ustu. Diyelim 60sn. 3.gün 60sn üstü olmali
Yarin baslayip son gün cuma günüdür.
Cumartesi sabahi yine haftanin egzersizini belirleyip paylasacagim
Lori Alys LadyMiami H3RA_
Alfa RR Alp_BuRc tomrs
Aldim aldim..hic olmazsa bildirim yapmissin.
Plan umarim uygundur
Farkli fikirleriniz varsa acigim. Cuma aksami bildirmeniz yeterlidir
Crunch gibi. Videolari atsam mi emin olamadimSit up neydi kiz?
Push up da da bence herkes seviyesine gore koltukta, veya dizlerinin uzerinde falan yapsin. Benim dirsekler sanirim hala hazir değil, incitmekten korkuyorum. 10 adete kadar yapabiliyorum suanda. Bakalim, zorladiginda degistiririm.