Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kardio olmadan olmuyo
Spor hocası ip atlamak kadar iyi kilo verdiren başka bir şey yoktu demişti.
Dış alanda ki kardiyo 2 katı, hem dış alan hem soğukta 3 katı yakarmışsın.
Ya oylede. Simdi gecen ip atlamaya disari ciktim. Evin onune. Bos alan cok. Geldi adamin biri soru yagmuruna tuttu zor kurtardim kendimi

Iyi akşamlar kizlar ,
Kac gundur telefonu bile elime alamadim
Birden bire oyle hastalandimki bu yil noldugunu anlayamadim birden bire tatkoku hepsi gitti bende nefes bile alamz oldum hepsi semptom kesin pozitifim diye testte gittim testte negatif ,oldugu icin hicbir tedavi yok
Bugun biraz daha hissedince haber vermek istedim umarim herkes iyidir

Iyi aksamlar
Cok gecmis olsun.
Pozitif olasada,test de cikmiyormus bazen. Veya daha sonraki testde cikiyor diyorlar

Iyi aksamlar
Cok gecmis olsun.
Pozitif olasada,test de cikmiyormus bazen. Veya daha sonraki testde cikiyor diyorlar

Tekrar cikmaya hic gücüm olmadi ama bende oyle dusunuyorum 1hafta olunca yine test yapicam ,tesekkur ederim
Ne icsem sicak su ne yesem kuru asla his yok

Kac gundur sesim cikmazsa listede olamam tabii
67.7 ciktim bugun.Bir yanim cok yorgun hissediyor.Son gunlerde uykularim cok kalitesiz.Cok dagildim.Acaba biraksam mi artik ilk hedefime geldim diye dusundum ama siteye girip mesajlari okuyyunca tekrar dusundum.Cok istiyorum su 5 kiloyu da vermeyi ama uc haftadir ayni yerde sekiyorum.Farkli biseyler denemem gerekiyor sanirim.. yorgunum

Gunaydin kizlar

Kafayi yicem

Gecen hafta: 93,9
Bu hafta 93,8
Fark: 0.100
Yuzde: 0,11
Hedef: 93,0

A Arrietty_ H3RA_
Suyu ve kardiyoyu artırsak mı
Süper
51.0 ile ameliyata girmek istiyordun dimi?
İnşallah
En güzel yöntem insanın kendi vücudunu tanıyıp ona göre bir beslenme ve spor uygulaması. Buda zamanla gelişiyor zaten insan kendine neyin iyi geldiğini neyin iyi gelmediğini zaman içinde çözüyor. Benim uyguladığım yöntem kilo verdiğim haftaya bakıyorum neler Yemişim hangi sporları yapmışım hangi saatlerde Yemişim kilo vermediğim zaman o haftaya dönüp aynen tekrar ediyorum ve her seferinde işe yarıyor. İnsanın başkalarının ne yaptığına değilde kendinin ne yaptığına bakıp neyi nasıl başardığını anlaması ve ona göre hareket etmesi en iyi yöntem diye düşünüyorum çünkü başkalarında işe yarayan şeyler biz de işe yaramayabiliyor, mesela oruç tutma olayı ben de kesinlikle işe yaramıyor halbuki bir sürü insan tavsiye ediyor ve onlarda çok işe yaradığını söylüyorlar ben her seferinde kilo alıyorum. Ramazan’da dahi kilo alıyorum. Dolayısıyla benim yapmamam gereken bir yöntem. Shake olayı da öyle, bir ara eşim yapıyor diye ben de onla beraber yaptım hem çok acıkıyodum hem gaz yaptı ben de hemde hiç işe yaramadı, oysa benim eşimde çok işe yarıyor.
Ben bugünlerde kilo vermeye çalıştığım için kardiyo ağırlıklı spor yapıyorum ağırlık kaldırma sadece 30 dakika yapıyorum dolayısıyla 1-1,5 saat kardiyo yapıyorum her gün
Kardio olmadan olmuyo
Spor hocası ip atlamak kadar iyi kilo verdiren başka bir şey yoktu demişti.
Dış alanda ki kardiyo 2 katı, hem dış alan hem soğukta 3 katı yakarmışsın.
Havalar çok güzel artık sürekli dışarda yapıyorum yürüşümü, hem de daha uzun yapabiliyorum çünkü canım sıkılmıyor etrafa bakarken vakit geçiyor çok iyi oldu.

Sabah menü:
Meyveli yulaf
Espresso

Öğlen menü:
2 dilim kaymaklı tb ekmek
2 yumurta yağsız
Salata yağsız peynir ve zeytinli
Sirkeli marul

Akşam menü:
1 tavuk bud ve yoğurtlu patates
2 litreden fazla su

A Arrietty_ H3RA_ sedulu

Eklentiler

• 05FA34BC-15BB-4975-96E6-B19CE727DF60.jpeg
    48,1 KB · Görüntüleme: 32
  • A2B307D4-BE31-4D01-94D3-1846B4B80618.png
    228,4 KB · Görüntüleme: 24
  • C34060A7-047C-40CA-97A5-890866420256.jpeg
    61,5 KB · Görüntüleme: 29
  • E3645EBA-90C6-4550-B353-B8F3A65CF65D.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 34
  • 9AB27879-9439-4D0C-BF3B-4CF3456D3DA6.png
    189,3 KB · Görüntüleme: 24
  • F060B6D8-B2F5-4420-92FD-455FE40C7D63.jpeg
    190,1 KB · Görüntüleme: 30
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…