Ben bu gavur ülkesinde kelle paçayı nasıl bulacağım?Tavuk suyuna çorba, kelle paça nasıl fikir?
Ben de çok gaz yapıyor whey hiç sevmiyorum.ben de onu diyecektim. mis gibi.
LadyMiami amerikanca protein rehberi :
bu amca cok konusuyor, hizli konusuyor; ama sen anlarsin ha hasenin orada bulabilecegin seyleri onermis, o yuzden belki senin icin faydali olabilir.
Whey konusunda da bolca konusmus A Arrietty_ , ama bildigin seylerdir belki de.
Metabolizma da duraklama dönemi herkeste olan bir şey. Ara ara hepimiz yaşıyoruz. Öyle kötü ki ne yapsan kilo veremezsin. Metabolizmana bir şoklama yapman gerekiyor. Tamamen farklı bir beslenme dene mesela sadece protein olabilir kendin seveceğin şekilde bir liste yap yemediğin ama yeni bir liste dene METEBOLİZMANI şaşırtman lazım. Azıcık azıcık 2 saatte bir falan bir şeyler ye mesela hatta daha bile sık yiyebilirsin ben arada böyle bir duraklama olduğunda her saat başı küçücük bir şey yiyerek sürekli metabolizmamı çalıştırıp şaşırtıyorum sonraki günlerde tekrar düzene giriyor. Bir de birkaç gün sadece kardiyo yap bakalım nasıl olacak. Moralini asla bozma bu gayet normal bir durum senin en önemli olan şey sağlığın ve moralin.Selam kizlar
2 gundur canim sikkin. Su plateau dan cikamiyorumsinir krizi geciriyorum. Gram oynamiyor. Okadar spor yapiyorum. Kabak detoksu bile yaptim. Pazartesi kendi detoksuma baslicam bakalimmmm
Yalancısını yap kuzumBen bu gavur ülkesinde kelle paçayı nasıl bulacağım?
Bu tarif cok guzel oluyorYalancısını yap kuzum
Eti haşla didikle, terbiyesini yap
Limon, sarımsak tamam işte
İncikle yaparsan daha yakın olur sanki tadı
tamam senin detoks cepte dursun, bir kac hafta sonra dusunursun, simdi olmaz, cidden hasta edersin kendini.
hem bak kisin arefesindeyiz, sonra yok grip oldum, yok korona oldum diye gelme bakmam haaaaa
soyle guzelce beslen bu hafta, vitamin mineral doldur
degisiklik istersen sana aksamlari sebze yapalim, bir hafta da oyle gecir, kabak detoksu gibi olacak, sabah ve ogle ogunu protein,
aksam ogununde sadece sebze, ama daha fazla cesitli, hatta su sebze karisimlarindan al at tavaya hafif kavur ye veyahut mikrodalgada, buharda vs de olur.
Tamam. Canimsiniz bamyalarimBen bu gavur ülkesinde kelle paçayı nasıl bulacağım?
Ben de çok gaz yapıyor whey hiç sevmiyorum.bugün karides alacağım ve bol karidesli bir şey yapacağım en çok protein onda var çünkü üstelikte çok hafif.
Metabolizma da duraklama dönemi herkeste olan bir şey. Ara ara hepimiz yaşıyoruz. Öyle kötü ki ne yapsan kilo veremezsin. Metabolizmana bir şoklama yapman gerekiyor. Tamamen farklı bir beslenme dene mesela sadece protein olabilir kendin seveceğin şekilde bir liste yap yemediğin ama yeni bir liste dene METEBOLİZMANI şaşırtman lazım. Azıcık azıcık 2 saatte bir falan bir şeyler ye mesela hatta daha bile sık yiyebilirsin ben arada böyle bir duraklama olduğunda her saat başı küçücük bir şey yiyerek sürekli metabolizmamı çalıştırıp şaşırtıyorum sonraki günlerde tekrar düzene giriyor. Bir de birkaç gün sadece kardiyo yap bakalım nasıl olacak. Moralini asla bozma bu gayet normal bir durum senin en önemli olan şey sağlığın ve moralin.
Kaç gündür tartılmamak için zor duruyorum. Önceleri diyet yaptığımda her gün tartılırdım buda moralimi bozuyordu, moralim bozuluncada tatlıya sarıyordum ve diyetim bozuluyordu.Evet yarin
Iyi sabirlisin haKaç gündür tartılmamak için zor duruyorum. Önceleri diyet yaptığımda her gün tartılırdım buda moralimi bozuyordu, moralim bozuluncada tatlıya sarıyordum ve diyetim bozuluyordu.
Bugün karides aldım ama bunu mutlaka yapayımYalancısını yap kuzum
Ben şöyle bir şey yapıp yedim, nohut unundan makarna, çok hafifti aslında ama yedikten yarım saat sonra kulaklarımı uğuldamaya başladı, daha önce hiç bundan yememiştim bundan olabilir mi acaba? Eşimde seminere gitti evde yok size sorayım
Selam canm benim de bir haftadır canm sıkkın anlamadım bir anda kilomda artış oldu. Ucgundur akşamları ogru düzgün yemek yemiyorum. Ağır yemek yok ve kalorili yemek yok. Bugün biraz daha eksilmiş gibiyim. Spor yapamadım yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kaç çıkacakSelam kizlar
2 gundur canim sikkin. Su plateau dan cikamiyorumsinir krizi geciriyorum. Gram oynamiyor. Okadar spor yapiyorum. Kabak detoksu bile yaptim. Pazartesi kendi detoksuma baslicam bakalimmmm
Yalancısını yap kuzum
Komşularımla yarın bazlama yapacağız. Kahvaltı ya bir bazlama çok olur mu.