Fit Club 🏋🏻‍♀️

Tavuk suyuna çorba, kelle paça nasıl fikir?
Ben bu gavur ülkesinde kelle paçayı nasıl bulacağım?
Ben de çok gaz yapıyor whey hiç sevmiyorum. bugün karides alacağım ve bol karidesli bir şey yapacağım en çok protein onda var çünkü üstelikte çok hafif.
Selam kizlar
2 gundur canim sikkin. Su plateau dan cikamiyorum sinir krizi geciriyorum. Gram oynamiyor. Okadar spor yapiyorum. Kabak detoksu bile yaptim. Pazartesi kendi detoksuma baslicam bakalimmmm
Metabolizma da duraklama dönemi herkeste olan bir şey. Ara ara hepimiz yaşıyoruz. Öyle kötü ki ne yapsan kilo veremezsin. Metabolizmana bir şoklama yapman gerekiyor. Tamamen farklı bir beslenme dene mesela sadece protein olabilir kendin seveceğin şekilde bir liste yap yemediğin ama yeni bir liste dene METEBOLİZMANI şaşırtman lazım. Azıcık azıcık 2 saatte bir falan bir şeyler ye mesela hatta daha bile sık yiyebilirsin ben arada böyle bir duraklama olduğunda her saat başı küçücük bir şey yiyerek sürekli metabolizmamı çalıştırıp şaşırtıyorum sonraki günlerde tekrar düzene giriyor. Bir de birkaç gün sadece kardiyo yap bakalım nasıl olacak. Moralini asla bozma bu gayet normal bir durum senin en önemli olan şey sağlığın ve moralin.

Yalancısını yap kuzum
Eti haşla didikle, terbiyesini yap
Limon, sarımsak tamam işte
İncikle yaparsan daha yakın olur sanki tadı
Bu tarif cok guzel oluyor

Selam kizlar. Gunaydin yazamadim galiba
Benim kuzular cuma sekeri yiyecek bugun
Ayda 1diye anlastik gecen aylarda. O sistem guzel gidiyor. Boylece bende yemiyorum.
Kendime biraz alip yarin yicem Ama

Tamam. Canimsiniz bamyalarim

İyi akşamlar...
Öğlen yumurtalı lahana
1 dilim peynir
Salata
Akşam 18:00 et sote 2 dilim fırında patates salata
2,5 l su
2 kupa kahve.

Iyi aksamlar

Kahvalti
Avokado +labne, kasar +avokado wasa uzerinde

Ogle
Salata

Aksam
2 adet Anne elinden ispanakli gozleme

Su 2L
Spor yok
9.200 adim var sadece

Ben şöyle bir şey yapıp yedim, nohut unundan makarna, çok hafifti aslında ama yedikten yarım saat sonra kulaklarımı uğuldamaya başladı, daha önce hiç bundan yememiştim bundan olabilir mi acaba? Eşimde seminere gitti evde yok size sorayım

Eklentiler

• 05945FFF-1A32-49B8-AA99-9EEA95FD2F2B.jpeg
    98,1 KB · Görüntüleme: 27
  • B7D9B636-B334-47A6-AC14-3EDD9571E571.jpeg
    172,1 KB · Görüntüleme: 26

Hic sanmıyorum ama
Gecmis olsun.

Selam kizlar
2 gundur canim sikkin. Su plateau dan cikamiyorum sinir krizi geciriyorum. Gram oynamiyor. Okadar spor yapiyorum. Kabak detoksu bile yaptim. Pazartesi kendi detoksuma baslicam bakalimmmm
Selam canm benim de bir haftadır canm sıkkın anlamadım bir anda kilomda artış oldu. Ucgundur akşamları ogru düzgün yemek yemiyorum. Ağır yemek yok ve kalorili yemek yok. Bugün biraz daha eksilmiş gibiyim. Spor yapamadım yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kaç çıkacak

A Arrietty_ H3RA_

25 dak yoga ve suanda 3000 adim

Bugun regl basladi ve bel agrisi var, o yüzden onbin adimi zorlamicam. Hafiften böyle kirginim da zaten. Boyle relax takiliyom, cocuklarla dans falan ediyom bakalım

Hu huuuuu
10 bini tamamladim, ayaciklarim aciyor.
Cok eğlendik sipalarla,
Yeni nesil sarkilarla dans ettik az, olmaz böyle dedim actim doksanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…