Fit Club 🏋🏻‍♀️

kizlar 2 gundur menumdeki taviz aldi basina gidiyir. o yuzden yazmak istemedim.
iki gundur 1 saat pilates yapiyorum.

Ah be burc, menu yazmamizdaki asil amac bu zaten.

Yanlis anlama veni, ben de bu hafta menu yazmıyorum, misafirim var dedim, muaf tuttum kendimi, ama hedefim de bu hafta icin kilo vermek degil sabit kalmak. Cidden hedefe yönelik düşünmeye çalış. Hedefib kac kilo vermekti hayirlayamadim suan ama, kendini o kiloda hayal et, ve bence tavizleri haftada 1 gunle sinirli tut

Tamamen kişisel tavsiyemdir.
Umarim cok keyifli sekilde verebilirsin fazlaliklarini.

Hu huuuuu
10 bini tamamladim, ayaciklarim aciyor.
Cok eğlendik sipalarla,
Yeni nesil sarkilarla dans ettik az, olmaz böyle dedim actim doksanlar
Oh ne güzel, bende bizimkilere açınca çok zıplıyor lar alt kata ses gidiyor bayaçok iyi keşke bende yapabilen. Benim bebek nezle ,grip olmuş fena hiç bişey yapamaz oldum

Oh ne güzel, bende bizimkilere açınca çok zıplıyor lar alt kata ses gidiyor bayaçok iyi keşke bende yapabilen. Benim bebek nezle ,grip olmuş fena hiç bişey yapamaz oldum

Evet saati iyi ayarlamak lazim. Gunduz 10 ve 17 arasi gürültüleri aman sakin dert etme ve engelleme de. Apartman hayatinda cocuklara da yer olmali

Geçmiş olsun kucuge de.

Merhabalar, cuma grupları kapanmış sanırım… ben de zayıflamak istiyorum ama eksi motivasyonuma henüz ulaşamadım
Acaba aranıza katılabiliyor muyuzz
Yaşınız : 25
Boyunuz: 164 (bazen 163:/)
Mesleginiz: memur
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: bekar
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz : sınava çalışırken kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : sağlıklı olabilmek için
Şu anki kilonuz: korku ile tartılmıyorum ama en son 66
Hedef kilonuz: 52

Evet saati iyi ayarlamak lazim. Gunduz 10 ve 17 arasi gürültüleri aman sakin dert etme ve engelleme de. Apartman hayatinda cocuklara da yer olmali

Geçmiş olsun kucuge de.
Çok şükür komşum çok anlayışlı çok iyi bir abla. Ben söylüyorum bazen ,çocuklar ses yapabiliyor kusura bakmayin, Olsun kızım çocuklar oynasın engelleme diyor. Ben yinede kimseye rahatsızlık vermek istemiyorum.
Ama üst komşum komşu değil malesef biraz ses olsun yukardan tak tak vuruyordu..

haklisin. esim 2 gundur cikolatalarla eve geliyor. once yemiyecegim diyorum beni beni ye diyorlar dayanamip yiyorum

Limonlu su ve içtim biraz da yoğurt yedim geçti tansiyonum mu çıktı nedir anlamadım. Öyle bildiğim bir hastalığım da yok ama olabilir de yani insanlık hali.

Sabah menü:
Meyveli yulaf
Espresso

Öğlen menü:
Sebzeli nohut makarnası (yağsız)
Salata

Akşam menü:
Karides taco

2 litreden fazla su

A Arrietty_ H3RA_ sedulu

Eklentiler

• EB56FA40-1D24-42AE-BD84-8BE455467725.png
    227,8 KB · Görüntüleme: 19
  • DBFA7F8A-578F-4748-A3DC-77A59FF9A849.jpeg
    63,9 KB · Görüntüleme: 20
  • 8BF74E84-66D9-4798-85CD-49E99FED9E34.jpeg
    48 KB · Görüntüleme: 21
Spor tap canim. Sporsuz olmaz. Bunu 39 yasimda ogrendim. Ben spor yapmama ragmen durmusum. Sabah gorecem artikinnnn

Spor tap canim. Sporsuz olmaz. Bunu 39 yasimda ogrendim. Ben spor yapmama ragmen durmusum. Sabah gorecem artikinnnn
Evet çok haklısın canm.sporsuz veremiyor. Ekstra bir şey yapmak lazım teşekkür ederim canm inşallah vakit bulursam yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…