Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar 2 gundur menumdeki taviz aldi basina gidiyir. o yuzden yazmak istemedim.
iki gundur 1 saat pilates yapiyorum.
Oh ne güzel, bende bizimkilere açınca çok zıplıyor lar alt kata ses gidiyor bayaçok iyi keşke bende yapabilen. Benim bebek nezle ,grip olmuş fena hiç bişey yapamaz oldumHu huuuuu
10 bini tamamladim, ayaciklarim aciyor.
Cok eğlendik sipalarla,
Yeni nesil sarkilarla dans ettik az, olmaz böyle dedim actim doksanlar
Teşekkür ederimAfiyet olsun, ye tabi ki, aksama guzel bir salata menusu ile kapatırsın
Oh ne güzel, bende bizimkilere açınca çok zıplıyor lar alt kata ses gidiyor bayaçok iyi keşke bende yapabilen. Benim bebek nezle ,grip olmuş fena hiç bişey yapamaz oldum
Yaşınız : 25Merhabalar, cuma grupları kapanmış sanırım… ben de zayıflamak istiyorum ama eksi motivasyonuma henüz ulaşamadım
Acaba aranıza katılabiliyor muyuzz
Çok şükür komşum çok anlayışlı çok iyi bir abla. Ben söylüyorum bazen ,çocuklar ses yapabiliyor kusura bakmayin, Olsun kızım çocuklar oynasın engelleme diyor. Ben yinede kimseye rahatsızlık vermek istemiyorum.Evet saati iyi ayarlamak lazim. Gunduz 10 ve 17 arasi gürültüleri aman sakin dert etme ve engelleme de. Apartman hayatinda cocuklara da yer olmali
Geçmiş olsun kucuge de.
haklisin. esim 2 gundur cikolatalarla eve geliyor. once yemiyecegim diyorum beni beni ye diyorlar dayanamip yiyorumAh be burc, menu yazmamizdaki asil amac bu zaten.
Yanlis anlama veni, ben de bu hafta menu yazmıyorum, misafirim var dedim, muaf tuttum kendimi, ama hedefim de bu hafta icin kilo vermek degil sabit kalmak. Cidden hedefe yönelik düşünmeye çalış. Hedefib kac kilo vermekti hayirlayamadim suan ama, kendini o kiloda hayal et, ve bence tavizleri haftada 1 gunle sinirli tut
Tamamen kişisel tavsiyemdir.
Umarim cok keyifli sekilde verebilirsin fazlaliklarini.
Spor tap canim. Sporsuz olmaz. Bunu 39 yasimda ogrendim. Ben spor yapmama ragmen durmusum. Sabah gorecem artikinnnnSelam canm benim de bir haftadır canm sıkkın anlamadım bir anda kilomda artış oldu. Ucgundur akşamları ogru düzgün yemek yemiyorum. Ağır yemek yok ve kalorili yemek yok. Bugün biraz daha eksilmiş gibiyim. Spor yapamadım yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kaç çıkacak
GunaydinGünaydınnnn ödemler gitmiş çok mutlu oldum. İnşallah herkezde eksi olur
Eki Görüntüle 2946891
71.1 kiloydum bu ayın 1deGunaydin
Gecen haftaki kilon kacti ? Onuda belirtirsen sevinirim :))
Evet çok haklısın canm.sporsuz veremiyor. Ekstra bir şey yapmak lazım teşekkür ederim canm inşallah vakit bulursam yapacağımSpor tap canim. Sporsuz olmaz. Bunu 39 yasimda ogrendim. Ben spor yapmama ragmen durmusum. Sabah gorecem artikinnnn
Yedin cikilatalari :))gecen hafta 72.3
bu hafta 72.7
arti gelmisim.
bu haftayi siki tutmam gerek.