Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardio olmadan olmuyoYok bence cok güzel olmuş
Kardio ben sevmem biliyon, ama dans falan yapabilirim.
Kardio olmadan olmuyo
Spor hocası ip atlamak kadar iyi kilo verdiren başka bir şey yoktu demişti.
Dış alanda ki kardiyo 2 katı, hem dış alan hem soğukta 3 katı yakarmışsın.
Ya oylede. Simdi gecen ip atlamaya disari ciktim. Evin onune. Bos alan cok. Geldi adamin biri soru yagmuruna tuttu zor kurtardim kendimiKardio olmadan olmuyo
Peki yanlız 3 ve ya 4 mik leslie yapsak? Olur mu?Yürüyüs de olur. Ama tempolu
Olur tabii kiPeki yanlız 3 ve ya 4 mik leslie yapsak? Olur mu?
Olur tabii ki
buz gibi havada ip atlayıpSoguk demeyeydin hadi gene gideri vardi
Yapcaz artik bisiler ama sıcacık evimde, bosuna mi veriyom dogalgaza para
bende vücudumdan iki kat fazla efor sarfedip zıp zıplayan çıkıntılarımdan çekiniyomYa oylede. Simdi gecen ip atlamaya disari ciktim. Evin onune. Bos alan cok. Geldi adamin biri soru yagmuruna tuttu zor kurtardim kendimi
Iyi aksamlarIyi akşamlar kizlar ,
Kac gundur telefonu bile elime alamadim
Birden bire oyle hastalandimki bu yil noldugunu anlayamadim birden bire tatkoku hepsi gitti bende nefes bile alamz oldum hepsi semptom kesin pozitifim diye testte gittim testte negatif ,oldugu icin hicbir tedavi yok
Bugun biraz daha hissedince haber vermek istedim umarim herkes iyidir
Iyi aksamlar
Cok gecmis olsun.
Pozitif olasada,test de cikmiyormus bazen. Veya daha sonraki testde cikiyor diyorlar
Kac gundur sesim cikmazsa listede olamam tabiiHaftanin egzersizleri
Plank
Sit ups
Push up
Istediginiz cardio
Kac tekrar yapmaliyiz ?
Ilk gün yaptiginiz sayinin üstü olmali.
Mesela 1. Gun
45 sn plank ise 2 gun 45 sn ustu. Diyelim 60sn. 3.gün 60sn üstü olmali
Yarin baslayip son gün cuma günüdür.
Cumartesi sabahi yine haftanin egzersizini belirleyip paylasacagim
Lori Alys LadyMiami H3RA_
Alfa RR @_BuRc_ @tomrs
Suyu ve kardiyoyu artırsak mı
İnşallahSüper
51.0 ile ameliyata girmek istiyordun dimi?
En güzel yöntem insanın kendi vücudunu tanıyıp ona göre bir beslenme ve spor uygulaması. Buda zamanla gelişiyor zaten insan kendine neyin iyi geldiğini neyin iyi gelmediğini zaman içinde çözüyor. Benim uyguladığım yöntem kilo verdiğim haftaya bakıyorum neler Yemişim hangi sporları yapmışım hangi saatlerde Yemişim kilo vermediğim zaman o haftaya dönüp aynen tekrar ediyorum ve her seferinde işe yarıyor. İnsanın başkalarının ne yaptığına değilde kendinin ne yaptığına bakıp neyi nasıl başardığını anlaması ve ona göre hareket etmesi en iyi yöntem diye düşünüyorum çünkü başkalarında işe yarayan şeyler biz de işe yaramayabiliyor, mesela oruç tutma olayı ben de kesinlikle işe yaramıyor halbuki bir sürü insan tavsiye ediyor ve onlarda çok işe yaradığını söylüyorlar ben her seferinde kilo alıyorum. Ramazan’da dahi kilo alıyorum. Dolayısıyla benim yapmamam gereken bir yöntem. Shake olayı da öyle, bir ara eşim yapıyor diye ben de onla beraber yaptım hem çok acıkıyodum hem gaz yaptı ben de hemde hiç işe yaramadı, oysa benim eşimde çok işe yarıyor.Benim idolumsun
Ben kalori hesaplamam, hic sevmem. Ama genelde hangi gruptan ne yedim onun hesabini yapmaya calisiyorum. Her gun sebzem de proteinim de hatta yerince karb da bulunsun. Özellikle sebze/salata orani azaldığında bende sistem işlemiyor. Bu hafta da öyle oldu.
Ben bugünlerde kilo vermeye çalıştığım için kardiyo ağırlıklı spor yapıyorum ağırlık kaldırma sadece 30 dakika yapıyorum dolayısıyla 1-1,5 saat kardiyo yapıyorum her günHaftanin egzersizleri
Plank
Sit ups
Push up
Istediginiz cardio
Kac tekrar yapmaliyiz ?
Ilk gün yaptiginiz sayinin üstü olmali.
Mesela 1. Gun
45 sn plank ise 2 gun 45 sn ustu. Diyelim 60sn. 3.gün 60sn üstü olmali
Yarin baslayip son gün cuma günüdür.
Cumartesi sabahi yine haftanin egzersizini belirleyip paylasacagim
Lori Alys LadyMiami H3RA_
Alfa RR @_BuRc_ @tomrs
Havalar çok güzel artık sürekli dışarda yapıyorum yürüşümü, hem de daha uzun yapabiliyorum çünkü canım sıkılmıyor etrafa bakarken vakit geçiyor çok iyi oldu.Kardio olmadan olmuyo
Geçmiş olsunIyi akşamlar kizlar ,
Kac gundur telefonu bile elime alamadim
Birden bire oyle hastalandimki bu yil noldugunu anlayamadim birden bire tatkoku hepsi gitti bende nefes bile alamz oldum hepsi semptom kesin pozitifim diye testte gittim testte negatif ,oldugu icin hicbir tedavi yok
Bugun biraz daha hissedince haber vermek istedim umarim herkes iyidir