Fit Club 🏋🏻‍♀️

Gunaydin
Benim gibi saat kurmadan uyanan var mi hemde sabahin 5inde

Kahvalti ve ogle yemegimi hazirladim. Avokado altinda gizlenen köy ekmegi Sira cocuklarin beslenmesinde. 6 adet beslenme cantasi hazirlamak iskence

Eşinin Türk yemeklerine tepkisi nasıl?
Bizim gibi yabancılarda en harika mutfağın bizde olduğunu kabul ediyorlar mı?
Cidden pastırmalı kuru fasulye, yaprak sarma, mantı, kebap, döner vs gibi şeyleri pişirmişsindir mutlaka.
Eniştenin tepkisi ne oldu?
Seneler önce yaprak sarmayı denettiğimiz bir Çinli iğrenç bulmuştu, çok şaşırmıştım.
en son böcek kemirmekten damak zevklerinin oluşmadığına karar vermiş, yaprak sarmanın onurunu kurtarmıştım

Pak choi de deniliyor
Salata veya wok icin bulursun belki
Bizim marul gibi bir şey sanırım tadı
Bazen ülkemizde olmayan bir meyveyi sebzeyi üretip köşeyi dönen insanların haberlerini okuyorum
Bulacaksın aslında öyle bir şey, tutar mı tutar
İlk yapan sen oldun mu kaymağını yersin
Ar-ge ruhum depreşti :))

bizim koyde biz cok yaptik oyle seyler, zengin olamadik ama bir turlu, yine girisimci ruhlu bir koy olarak meshuruzdur

oralarda yetistim de, bende de sifir girisimcilik, tam memur olacak insanim aslinda ama onda da tayin falan cekemem, daha da rahati lazim bana

Hangi köy kız merak ettim
Daha 20'li yaşlarındayken işyerimde ki şefin ter kokusundan bıktığım için koltuk altı pedi fikri üretmiştim kafamda
Yapıştırıcan kıyafetin içine gün içinde değiştiricen bir kaç kez
Seneler sonra bir baktım biri almış patentini haberlere çıkmıştı :))
Aha dedim gitti bizim güzelim buluş
Sonra pişi dükkanları açalım, kokusu cezbeder. Kıymalı, peynirli, şerbetli çeşit yaparsın ilgi çeker demiştim
Onda da girişimci olmadım, bir kaç sene önce lokma dükkanları türemeye başladı
Şimdi aklıma gelmiyor ama bir kaç fikrim vardı böyle, sonradan birilerinin yaptığı
Kafa çalışıyor da bende de tembellik var :))

ahahaha ilki iyimis, kirk yil dusunsem aklima gelmez.

Merhaba kizlar, nasılsınız?
Dün gece evin yolunu bulup döndük. Yarın gece de 2 gece 3 günlük bir tura katılacağız, nasipse pazar gecesi evimizde oluruz.
Son haftam termalde geçti, güzelce dinlendim.
Kendimiz pişirip yediğimiz için, daha düzenli oldu
Ablamda maalesef o düzeni yakalayamadım. Nihayetinde misafirdik, ev sahibine tâbi olduk.
Ama saatleri değişse de yürüyüşü ihmal etmedim.
Onu yemem, bunu yemem takdir edersiniz ki olmuyor, ne piserse onu yedim. Bazen iki, bazen üç öğün oldu.
İki kere de kendi özgür irademle ciss yiyeceklerden yedim. Ohhh afiyet şifa olsun.
1/2 dilim kaymaklı ekmek kadayıfı, 1/2 ekmek arası bol kokoreç.
Gözlemlediğim kadarıyla ablam diyeti falan bırakmış, her akşam çayın yanında gelsin kekler, gitsin helvalar şeklinde hamini gırtlak yiyip duruyor. Bir kere sordum, kem kum etti, bir daha da lafını açmadım. Herkesin kendi tercihi...

Şu an hem yol, hem regl siskinligi var. Nasipse yarın sabah tartılirim. Tur dönüşü de yine tartılirim ve kendi düzenimi yeniden oluştururum.
Kilo verdiğimi düşünmüyorum ama almış gibi de değilim sanki. Aldıysam da en fazla 1 kg civarıdır. 61-62 kg olabilirim. Yarın sabah göreceğim...
Yeni gelenler varsa hosgeldiler...

Sizin diyetler, sporlar nasıl gidiyor?

Burda felaket artti. Hic vaka 900 ustu olmadi gibiydi. Suan 2binleri gecti.
En iyi yöntem sürü bağışıklığı
Herkes olcak geçip gitçek. Burda olmayan yok
Eşim benim yaptığım yemekler dışında ve Türk yemekleri dışında hiçbir şey yemez.

Aa kontrol tarti gunuydu bugun
Ama ben unuttum

Kizlar alisamadik mi yeni tarti gunlerine ?
ay tartıldım ben sabah ama unutmuşum yazmayı
59.60 çıktım ama son anda aklıma geldi, işe gitmek için giyinmişken tartıldım

Cumartesi 58,80
Bugün 59,60
Ama sorun yok artı olmadığımı düşünüyorum

Hoşgeldin pazartesi tam anlamıyla aramızdasın o zaman :)
Fena gezdin yalnız, yattığın günlerin acısı çıktı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…