Gunaydin kizceler
Ip atlayalim mi Bugun
gunaydinlar. 500 atlamak isterim.Gunaydin kizceler
Ip atlayalim mi Bugun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Isteyim ben. Cok aciktim
Sabah 2 misir patlagi uzerine labne ve cilek yedim yine.
Ogle planim yokkantine inecegim buyuk ihtimal
Benim sporlar aksam yemegi sonrasi oluyor. Yoga sonrasi ip atlarim
Omlette hem ıspanak hem kereviz sapı vardı. Ama salata yemedim. Hatta minik oğlum kendine salata yapmıştı bayağı bir Özendim ama üşendim yapmadımSalata/yesillik az olmus
Ayağımı incittim. Yürümeyle geçiştirecem bugünGunaydin kizceler
Ip atlayalim mi Bugun
Kola olmamış.gunaydin birkac gundur yazamadim. dunku menum
sabah lorlu yumurta cay zeytin
ara elma
aksam firinda mantar yesillik bir bardak kola
ara elma
su 2 litre
spor yok 3000 kadar adim
Diet shake yazasim gelmiyorcok guzel bence
senin shake leri gorunce usume geliyor bana ha ha, aklimda shake dedigin buzla yapilir diye kodlanmis.
Ben bu aralar sicak sicak corba icmek istiyorum devamli, oyle bir soguk, oyle bir usume...
Cok gecmis olsun. Yurume de iyi. Fazla zorlama amaOmlette hem ıspanak hem kereviz sapı vardı. Ama salata yemedim. Hatta minik oğlum kendine salata yapmıştı bayağı bir Özendim ama üşendim yapmadım
Ayağımı incittim. Yürümeyle geçiştirecem bugün
Kola olmamış.
Diet shake yazasim gelmiyorveya whey protein shake
Guzel Doyurdu :))
Benimde canim corba istiyor. Menude corbada vardi Ama aci. Bogazim giciklaniyor hemen.
Havalarda soguk,kapali. Erkenden karanlik oluyor
ne sıcak ne soğuk
Bugün iştahım çok açık. Sabah bir haşlanmış yumurta ve zeytin peynirle kahvaltımı yaptım. Hatta yarım dl. tahin pekmezli ekmek gömdüm. Ama çok acıktım akşama dayanamadım yemek söyledim şimdi.
Bugün iştahım çok açık. Sabah bir haşlanmış yumurta ve zeytin peynirle kahvaltımı yaptım. Hatta yarım dl. tahin pekmezli ekmek gömdüm. Ama çok acıktım akşama dayanamadım yemek söyledim şimdi.
Akşam yemeyeyim diyorum ama tarhana çorbası yapacağım çocuklar istedi, Bende çok özlemişim ondan içerim bir kase.
İp atlamaya 500 le bende varım.