Fit Club 🏋🏻‍♀️

Menuyu okudum isme baktim, menuyu okudum gene baktim.
Kiz Turkish beslenmissin bugün

Değişiklik iyidir
Günaydın
Aslında daha çok Türk usulü besleniyorum. Yani yabancı bir yemekte yapsam yine ben Türk usulü yapıyorum Türk baharatları kullanıyorum isimleri farklı da olsa Türk damak zevkine uygundur yaptığım her şey.
Yedi yaşından beri yemek yapıyorum, dünya mutfağına çocukken de büyük ilgim vardı. Kitapçılardan yemek kitapları alırdım dünyanın başka ülkelerine ait, onlardan yemekler yapmaya çalışırdım. Yani Amerika’da yaşadığım için böyle değilim ben zaten böyle biriydim.
Mesela yaz aylarında Türkiye’de kalırken annemlere yemekler yaparım hepsi severek yerler, yaptığım yemek Meksika veya Singapur‘dan, veya Peru dan bir tariftir ama ben hepsini Türk mutfağına uydururum o yüzden isimlere takılma sen, isimler önemli değil, Allaha şükür halis muhlis Türküm ben

Hatta benim çocuklara sor nerelisin diye, Türküz derler. Üstelik babaları Türk bile değil. O derecede milliyimdir yani.

Sabah sabah benim sekiz yaşındaki oğlana ödev yaptırmak zorunda kaldım dolayısıyla bugün sabah sporumu yapamadım. Güne bir sıfır geride başladım.

Daha çarpmaları öğrenmeden bölmelere geçmişler çocukta haklı bazı soruları neredeyse ben çözemedim düşünün artık o kadar zor SORULAR var, daha üçüncü sınıf öğrencisi bölmenin en karmaşığını sormuşlar sinirlerim bozuldu.

tartı fotisi atmıyor muyduk bugün nereye doğru hava atıyoruz içimde kaldı bak

Napiyonuz tombalaklar
Lori öz hakiki topalak nasılsın anacım boşadın mı kocayı artık ne zaman yapıyoz kızkıza kırmızı don partisi
Alys bamyoş son kepçe bamya çorbasını içtim mutluyum huzurluyum yaşasın bamyoşluk
LadyMiami sportmen gacı 51 mi gördüm dedin o nasıl kilo tüm haset oklarını sana doğrulttum

Oz hakiki topalak mi muhahahaha az kaldi lennnn. Bu ay sonu insallahhh

Sade sodaya limon sık iç, bastırır biraz diyecektim.
1 saat olmuş yazalı olan olmuştur zati
Geçmiş olsun
Bir sekilde bastirdim kusmakdan nefret ediyorum..korkusu yetti

Migrenim tuttu Eve gelene kadar. Goz yuvamin ici,kasim nasil agriyor. Teli elime alinacada beter oluyor isigi kismis olsamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…