Senin kocanı klonlayıp fahiş fiyattan piyasaya sürmek varO konuda sabah sporu benim isimi baya görüyor.
Sabah ogunu yapmadigim icin zaten o aradaki zamanda sporu aradan cikariyorum.
Biz esimle nöbetleşe cocuklari okula hazirliyoruz. Bir gun ben sporumu yapatim, o cocuklara kahvalti yaptirir okula goturur. Diger gun tam tersi. Orada iste aradan cikariyorum. Aksamlari sadece adimim tamamlanmamissa yürüyüş yaparim veya keyfime gore yoga falan, hafif seyler yani. Yoksa günün yorgunluğunun üstüne o dedigin surekli yapilacak sey degil benim icin.
Senin kocanı klonlayıp fahiş fiyattan piyasaya sürmek var
Eşin benzerin yok diyoruz daha da yaranamıyoruz arkadaşUlen bi gun ben bir gun o dedik, simdi alkisi niye o aliyor ki
Hem tembel esi olan da o, keramet onda degil ki
Eşin benzerin yok diyoruz daha da yaranamıyoruz arkadaş
Hem kocandan üç beş tane olsa hepsi peşinden koşsa hepsine iş bölümü yapsan tembelliğini keyfince yaparsın
Anladim. Şu an reglimin ilk gunu. Ağrım ve sisligim var. Yarin başlıyorum.AppLesma annecigine cok gecmis olsun. Daha iyi olmasina sevindim. Baya buyuk bir ameliyat gecirmis.
Artik buradayiz,cuma Yarismasi bittigi icin.
Kuzu akşam okudum yazdıklarını ama cevap vermeyi unutmuşum :))O konuda sabah sporu benim isimi baya görüyor.
Sabah ogunu yapmadigim icin zaten o aradaki zamanda sporu aradan cikariyorum.
Biz esimle nöbetleşe cocuklari okula hazirliyoruz. Bir gun ben sporumu yapatim, o cocuklara kahvalti yaptirir okula goturur. Diger gun tam tersi. Orada iste aradan cikariyorum. Aksamlari sadece adimim tamamlanmamissa yürüyüş yaparim veya keyfime gore yoga falan, hafif seyler yani. Yoksa günün yorgunluğunun üstüne o dedigin surekli yapilacak sey degil benim icin.
Doktor bu neSabah 1 dilim peynır,2 kasık lor,1 dılım ekmek
Ara turk kahvesı
1 adet gong Mısır
Aksam patates salatası
Alys
Hoşgeldin canım geçmiş olsunAnladim. Şu an reglimin ilk gunu. Ağrım ve sisligim var. Yarin başlıyorum.
Temmuz başına kadar bende öyleydimBen çalışırken kendi kendini şarj eden araba gibiyim. Dinlenmek bana hiç yaramıyor. Spor yapmazsam enerjim hiç olmuyor, her yerim ağrıyor, spor yaptıkça kendimi daha çok enerjik ve zinde hissediyorum. Her konuda olduğu gibi bu konuda da türümün tek örneğiyim.
Canm teşekkür ederim bende bugün düşünmüştüm olabilir mi acaba diye , güne meyveyle başlıyor um gün içinde de tüketiyorum acaba o mu aciktiriyor dedim. Birde suyu az içer oldum emzirme sonrası da unuturmusum içmeyi. Yani iştahım çok açık önüne geçmiyordum. Çok teşekkür LerSelam ,bence sabah meyveyle basladigin icin sonrasinda cok aclik hissediyorsun emzridikten sonra tatli icin yiyorsan once kocaman bardak su ic ustunden 1hurma tavsiye edebilirim taze meyveden cok daha faydali ve etkili olur.
Zeytin 2 gundur goruyorum adetini dusurmek iyi olabilir bir ara sekersiz beslenme yapmistim boyuna gire gunluk 5 6 tanesi almamiz gerekn yag miktarini karsiliyor
La havle insan patates i plates okur mu yahu diyorum ki plates salatası nedirSabah 1 dilim peynır,2 kasık lor,1 dılım ekmek
Ara turk kahvesı
1 adet gong Mısır
Aksam patates salatası
Alys
La havle insan patates i plates okur mu yahu diyorum ki plates salatası nedir
Afiyet olsun sıska bu nasıl menü
patates salatası da fena olmazdı hani bol sumaklıSen olmuşsun artik