Okadar enerji harcayinca uykuya dalmak sorun ise buyuk problem senin icinAy iyi hadi regl dönemi sancısını tahmin edemiyorum bile umarım ilaç tedavisi ile yok olur. Kardeşimin o şekilde geçmişti.
Benim çocuk sağolsun sayesinde bir saat oturdum bugüngünüm hep ayakta geçiyor. Bitmeyen enerjisi var umarım uykuya çabuk dalar bende rahatlarım biraz
Ah sorma ya bu sıra öğlen uykusunu kesti sabah erken uyanırsa uyuyor o da bi saat. Öğlen uyumazsa 9 da yatırıyorum ama genelde 30 dk sonra dalıyor uykuya.Okadar enerji harcayinca uykuya dalmak sorun ise buyuk problem senin icin
Kolay gelsinMerhaba kizlar,
6800 adimdayim, hala calisiyoum, o yuzden 12 den once bitiririm umarim 10 bini
menu yazip kacayim
12.30
Sebzeli tavuklu noddle, disarida yedim, soslu falandi.
arada 1 yesil elma, 1 avuc uzum
18.00
1 buyuk kase salata
1 buyuk kase cacik
2 avuc kadar mikrodalgada bezelye+fasulye
1 adet sigara boregi
Kolay gelsin
Bende ise gidiyorum
Ne asistan ne hemsire varmis. En yakin benim evim. Birkac durum var, halledip Eve gelip yatacagim direk
Bugün okul için üç günlüğüne Tampaya gidiyoruz o yüzden bayağı yoğun geçiyor bir türlü giremedim selam veremedim. Sabah biraz yürüyüş yaptım biraz da tırmanma yaptım, yulaflı kahvaltımı yaptım onun dışında öğlen dünden artanlardan yedim akşam içinse hiçbir fikrim yok, yola çıkmadan bir şeyler yer öyle çıkarız diye düşünüyorum.
Cok nadir karsilasiyoruz bu durum ile. Ama son 6aydir isi birakma eylemi yapiyor hemsireler. Biz bagli degiliz ozel oldugumuz icin. Is cok karisiksizin meslek de boyle dimi,
hadi kolay gelsin,
adimlayarak gitseydin ihihihi.
ben de haftalardir bir isle bogusuyorum, gina geldi, mesai yapayim da toparlayayim dedim, toparlayamadim, daha feci batti, ha ha
Selam kızlar özledim sizleri
Beslenmenin bkunu çıkardım bu hafta bi kaç kilo eklemişimdir
Nasıl toparlanır çizgime dönerim Allah bilir
Sedulu da çare değil banasedulu seni kirbaclamadan o cizgine dönemen bence
Of bende toparlanamadim hala. Sporum Cook az. Kosuya baslayacaktim bu hafta fakat kaldi
Bin adim miSedulu da çare değil bana
1000 adım kesin oluyor benim iki gün de platese başladım ama yemek işi allaaaaaah hiç de böyle olmamıştım epeydir, gözüm dönüyor
10bin yazacaktım töbeler töbesi Allah'ım kuru iftiradan korusun kendi kendimiBin adim mi
Ne yedin de bakayim?
Tüm bir öküz mü10bin yazacaktım töbeler töbesi Allah'ım kuru iftiradan korusun kendi kendimi
Neler mi yidim hmmmm şüncük bir öküz düşünün düşündünüz mü
İşte misin bebişim geldin mi eve hadi yatak uyuyak yarın düşünürüz zalım öküzüTüm bir öküz müdusuncem