Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ya inan bir kaç ay önce söyleseler asla derdim omad için. Ama açlığa alıştıra alıştıra başlarsan vücut alışıyormuş gerçekten.
Ben ilk 16/8 le başladım. İki öğüne alıştım, 3 öğün yiyemiyorum artık.
Takımlarla yarış olduğu zamanlarda 30 saate kadar if yaptığım oldu.
Birde bu açlıklar bir nevi detoks etkisi yapıyor vücuda, o yüzden bence arada gereklide.

bizim akşam yemeklerimizde geç saate kalıyor
bende 18:00 gibi günü bitirmek isterdim ama imkansız o saatlerde işlerden çıkmaya hazırlanıyoruz anca
Bence çok dert etme yediğin de önemli ki bence menülerin gayet iyi
Birde yatmadan 4 saat önce yemiş olmak yeterli demişti diyetisyen

Menüm:
Sabah meyveli yulaf ve kahve.
Öğlen yumurtalı ıspanak, minik bir haşlanmış patates ve badem kurabiye.
Arada sirkeli marul.
Akşam 2 adet tam buğday unlu kıymalı taco.
Yoğurt
A Arrietty_ H3RA_ sedulu

Eklentiler

• 7CBE97FD-89E8-422E-AE92-BD22AC0E8C00.png
    230,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 127D85B5-4A25-4896-B13A-E9A4D77D841E.png
    227,9 KB · Görüntüleme: 27
  • E4781E97-76AC-4701-A0FD-67DD2DBD6C31.png
    225 KB · Görüntüleme: 24
  • 553EABC6-D790-4699-B7D6-A10B029724D3.png
    194,6 KB · Görüntüleme: 30
Neyse ben detoksumu Ramazan’dan Ramazan’a yaparım, zaten birkaç ay sonra başlayacak. Tam bir ay detoks.

Ben de öğrenmiş oldum,omad omad sevdim

Bende dün ki menümü yazayım, baya yoğun geçti
Sabahları 8 buçuk gibi bir tane cennet hurması ve bir ciltim üzüm,evde benden başka tüketen yok maalesef,

10 gibi haşlanmış yumurta 2 tane.

12 gibi yayla çorbası küçük kase

Komşuma çay ve kahveye gittim
Bir buçuk kase patates salatası, küçük kase fıstık fırınlanmış, bir ısırık çikolata gerisi bebiklere
Akşam 7
Bir kase kuru fasulye etli bir YK bulgur pilavı
Bir buçuk litre su
Akşam sporumu yaptım ama çok zor oldu çocuklar uyanikti biri ayağımda diğeri üstümde karnını doyurdum halde ağlamalar çocukların uyumasını beklesem geç uyur oldular ben dayanamaz uyuya kalıyorum erken uyuttugum zamanlar spor yapabilecegim
Yarım saat cardio , 285 calori
A Arrietty_ , sedulu

Salata yada cacık yap ikisi de doyurucu olur tatlım

Selam kızlar, diş ağrısıyla uyandım bugün. Sinyal veriyordu zaten pandemiden dolayı çok ertelemiştim.
Tedaviye başlarsam implantda yapılması lazım.
İlaç içebilmek için omadı bozdum bugün. Az yedim gerçi.
Ama akşam annemde olacağım menüyü bilmiyorum şu anda.
Kaçamak yaparsam yarın açlık yaparım büyük ihtimalle.

Gecmis ola sempazem Anne yemeklerine hayir denmez yarin ac gez bisey olmaz

İyi akşamlar kızlar
Bugün yoğundum yine. Sabahtan spor yaptım öğleden sonra anneme gittim. Eve gelince yemek telaşı sardı. Bu saatte 17 bin adımım var. Çocuk uyusun da dinleneyim modundayim. Havayı güzel görünce evde durmak istemiyor habire bir yerlere sürüklüyor beni

Masallah 17bin adim mi
Bende 12bin attim diye sevineyim Kasim a girecegiz Ama hava cok guzeldi. Isten eve yurudum bugun.
Kizda 16da al Beni dedi,Eve gelince hali kalmadi disari icin

Yoktur
Randevu icin gün bekliyorum. Iyiyim ama. Bu ay 1gun onceden (yatmadan ) parol aldim,gece regl oldum. Agrisiz gecti desem yeridir
Ay iyi hadi regl dönemi sancısını tahmin edemiyorum bile umarım ilaç tedavisi ile yok olur. Kardeşimin o şekilde geçmişti.
Masallah 17bin adim mi
Bende 12bin attim diye sevineyim Kasim a girecegiz Ama hava cok guzeldi. Isten eve yurudum bugun.
Kizda 16da al Beni dedi,Eve gelince hali kalmadi disari icin
Benim çocuk sağolsun sayesinde bir saat oturdum bugün günüm hep ayakta geçiyor. Bitmeyen enerjisi var umarım uykuya çabuk dalar bende rahatlarım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…