New toys
Ben OMAD ne hiç bilmiyorum internetten bir araştırayım
He ya çok seviyorum yeşil çayYesil cay yapayim da icek mi
Ben hiç aç kalmaya gelemiyorum yaaaa aç kaldığım zaman spor bile yapamıyorum. Kan şekerim düşünce ben ben değilim. Neyseki marul diye bir şey var.Kızlar iki gündür omad tarzı besleniyorum ve bugün iş dönüşü 58.60’ı gördüm. Cumartesi 59.75 çıkmıştım.
Düzenli zeytinyağlı yeşil salata tüketmem wc sorunu yaşamama sebep oldu. Buda etkendir muhakkak.
Şu omad saatini 16-17 gibi bitirsem daha iyi etki edecek eminim. Ama oda iş saatlerime uymuyor.
LadyMiami dert etme kuzum sende arada omad ve detoks yaparsan 1 kg bir ayda rahat rahat gider. 2 günlük kabak detoksunu dene derim. Sonrasında da dengede tutarak korumaya çalışırsın. Ameliyat sonrası mutlaka tartıda artı görürsün ama canını sıkma ödem olur onlar.
Günde 1 kez yemek ne beeee???Sizin amerikanlar one-meal-a-day diyorlar.
Gunde tek ogunde tum kaloriyi alip 23 saatlik açlık yapiyorsun.
Dr stein ekberg in güzel videolari var youtube da, tavsiye ederim, uzun biraz ama, aptala anlatir gibi anlatmis sagolsunben seviyom ama böyle videolari, kendim de cok konuştuğum icin herhalde
Ben hiç aç kalmaya gelemiyorum yaaaa aç kaldığım zaman spor bile yapamıyorum. Kan şekerim düşünce ben ben değilim. Neyseki marul diye bir şey var.
Bir tek Ramazan’da oruç tutarken şikayet etmem o da Allah için yaptığımdan heralde hiç acıkmıyorum. Normalde 4 saat bişey yemesem midem kazınır, asabi çekilmez biri olurum
Günde 1 kez yemek ne beeee???
Oruç tutarken bile sahur var iftar var, var da varrr
OMAD ın açılımı (Seyla versiyonu)
(O)lmaaaaz
(M)aalesef ben
(A)çken
(D)eliririm
Yaw yeni alet atmayin yawKızlar müthiş bacak arası çalıştırıyor mutlaka bunlardan edinin.
Aferin kiz. Yuzden benimkinden yuksektiBugun karborhidrat dan gittim resmen
Sabah 7de
1dilim köy ekmegi
2dilim kasar
Yarim avokado ile sandevic
Namissiz pek guzel tadi
Ogle 12.30 da
4 ceviz buyuklugunde haslanmis patates
1 yk krema
3halka pancar
Aksam 17.30
3yk bol kiymali makarna
3 kucuk halka havuc tursusu
Su 2 L
8bin adim
Yaw yeni alet atmayin yawKac para bu simdi mecbur alinacak
Aferin kiz. Yuzden benimkinden yuksekti
Bunu yaparken video cekip internete atsam meshur olurumChallenge a gelllllll
Arie Boomsma on Instagram: "Een nieuwe week vol mogelijkheden. Wees niet te streng voor jezelf met de feestdagen. Zoek het evenwicht. Maak er wat moois van, lieve mensen!"
2,170 likes, 175 comments - arieboomsmainstagram on December 22, 2019: "Een nieuwe week vol mogelijkheden. Wees niet te streng voor jezelf met de feestdagen. Zoek het evenwicht. Maak er wat moois van, lieve mensen!".www.instagram.com
LadyMiami yapsan yapsan sen yaparsin bu hareketi
He yavru varKiz hemen alma, vardir senin yeni spor salonunda
Bunu yaparken video cekip internete atsam meshur olurum
hahha sesli güldüm eşimde diyo ne me oluyoBunu yaparken video cekip internete atsam meshur olurum
şimdi hemen denersin diye aklıma gelmediyse ne olayımKiz göründüğü kadar zor degilmis, bir iki düşürmeden sonra yaptim
bu tam benlik aslında dur bakayım neteKızlar müthiş bacak arası çalıştırıyor mutlaka bunlardan edinin.
şimdi hemen denersin diye aklıma gelmediyse ne olayım
Ucuz şeyler pahalı değiller.Yaw yeni alet atmayin yawKac para bu simdi mecbur alinacak
Aferin kiz. Yuzden benimkinden yuksekti
Eşim her şeklini yapar benim biraz uğraşmam lazım. Ama sonuçta yaparım yani kaçmazChallenge a gelllllll
Arie Boomsma on Instagram: "Een nieuwe week vol mogelijkheden. Wees niet te streng voor jezelf met de feestdagen. Zoek het evenwicht. Maak er wat moois van, lieve mensen!"
2,170 likes, 175 comments - arieboomsmainstagram on December 22, 2019: "Een nieuwe week vol mogelijkheden. Wees niet te streng voor jezelf met de feestdagen. Zoek het evenwicht. Maak er wat moois van, lieve mensen!".www.instagram.com
LadyMiami yapsan yapsan sen yaparsin bu hareketi
Merhaba, bugünler pek istediğim gibi gitmiyor, persembe-Cuma bir kendime gelmem lazım.
12:30 balık ekmek, salata, 2 kasik irmik helvası
19:30 1 tabak kemik iliği çorbası, 1 tabak tavuk sote, 3 yk pırasa, 1 kase yoğurt
2 litre su
Hergun en az 6000 adim atıyorum.
Aksam saati yemeklerine bir çözüm bulacağım. Cok geç oluyor.
A Arrietty_sedulu Alys H3RA_