Fit Club 🏋🏻‍♀️

H3RA_
Ben dil ogrenmeye gelmistim. Disim agridi universiteye gittim ucuz diye. Dislerimin XRay lerini ceken 3. siniftaki ogrenciyle 2 ay sonra evlendim bir daha donmedim.

H3RA_ kizini miami ye yolla juniorbamya LadyMiami goz kulak olsun sana

Koca bulma olayına kadar ne güzel yazmışsınız hepiniz Bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama Allahtan bizimkinin burada gönül bağı var şimdilik
Alys dil olayına hep “aman ne gerek var, emekli olucam neredeyse” diye bakıyordum. Ama bugün düşüncemi değiştirdin bu anlamda.
Lori çok sağol canım yaşıtlarına göre olgun bir kızdır aslında. Ama genç ve tecrübesiz sonuçta ne bileyim işte çekiniyor insan.

tavsannesi hala aynı düşüncedeyim, yapmak istedikleri şeylerde önlerinde durmam derim. Ama şu annelik çok tuhaf bir şey. İnan başkası söylese abartıyor derdim ama işin içine girince öyle olmuyormuş. Diğer yandan ben onun yaşında olsam gitmek için can atardım eminim.

LadyMiami kocama okutmayayım senin diş kısmını
Bizim kız giderse New York’ta olacakmış büyük ihtimalle.

H3RA_ gitmek istiyor ise gitsin bence. Sonra icinde kalir.
Ben suan rahatim herhal kucukler diye 18 olunca evden ayrila bilirsiniz . Baska sehirde okumak icin diyorum. Biz dayim gibi seninle yasayacagiz okula giderken diyorlar 20yasinda dayilari

Amcamin torunu baska ulkeye gitti okumak icin.
Kizim varken: burda okulmu bitti taa oralara gidiyor.
Kizim yokken (gercek fikrim): wauw ne guzel

Kız büyüyünce değişiyor onlar. Benim oğlan küçükken evlenince haftanın 3 günü karımla, 4 günü seninle kalıcam derdi
Şimdi kaçmanın yöntemlerini arıyor

Kız büyüyünce değişiyor onlar. Benim oğlan küçükken evlenince haftanın 3 günü karımla, 4 günü seninle kalıcam derdi
Şimdi kaçmanın yöntemlerini arıyor
Benim erkek kardesim ana kuzusu umarim degisir

Amcamin torunu baska ulkeye gitti okumak icin.
Kizim varken: burda okulmu bitti taa oralara gidiyor.
Kizim yokken (gercek fikrim): wauw ne guzel
Ya benim mesela icimde kaldi cogu sey. Annem cok geri kafaliydi.
Gecen babama beni okul ile Prag a Paris e yollamadiniz diye dert yandim. Annen izin vermedi bende uydum ona diyor
Simdi anneme diyince inanamiyor niye izin vermemisim diye.
O yuzden de galiba herseye izin veren Anne olacagim

Ya sorma bizimkilerde asla göndermezdi sanırım. En büyük ablam şehir dışında üni kazandı, burada kazan oku dediler. Ondan sonrakiler gitti okudu şehir dışında engel olmadılar. Ablamın içinde kaldı hep arada söyler

Ogrencilik de de cektirdiler ya. Lab. Teknisyeni mi oluyor türkcesi bilmiyorum. Patolije de calismak hayalimdi. Stajim orda oldu neyseki. Ama baska sehirdeydi okul. 150km . Ehliyetim var Ama araba veren yok tren ile git gel yaptim 4ay. Sabah 4de kalk 5de trene bin tam 8de dersde OL. Eve donus de ayri eziyet. 20de evdeydim.
Inat ettiler bende okulu birakmistim.
Bizde de en buyugu benim,ezilen ben oldum

Ya bende engel olmam ama aklinada sokmam liseye basladiginda uykusuz kalmistim ilk haftalar. Baska ulke zor kiz. Ama isterse yollarim olmadi bende giderim

Benimki de 1 yaş 4 aylik ama emzirme beni su sıralar uykusuz bırakıyor, cok sık uyanıyor. O yüzden 20 aylik olunca bıraktırmayi düşünüyorum.

Kiz analari kendini belli etti,
Ben 18 lerine gelince vercem bavullarini, hadi gule gule

Benimkiler daha 10 olalim da gece tabletle oynayalim derdindeler, pazarligin birince on yasiniza gelince demisim, ben unuttum onlar hesap pesindeler.

Her zaman ezilen büyükler oluyor malesef ,benimde okulum herseyim cok iyiydi cevre olarkta ama hic bir zaman sehirdisi gezilerine katilamadim .
Simdiki niyetim istedikleri herseyi yapabilmelerini saglamak umarim imkanlarda fikirlerimizde yeter❤

Öncelikle himym dizisindeki pub fake yani reelde öyle bir pub var ama orası değil Dizinin bir fanı olarak aydınlatayım
Kendini geliştirmesi açısından harika bir şey. Yakın arkadaşımın ablası zamanında work and travel ile gitmişti amerikaya göz korkutacak bir durum yaşamadı. Gelince dili daha da gelişmiş olarak dönmüştü. Cv için ekstra avantajlar oluyor. Erasmus ile de avrupaya giden yakınım var. O son zamanlarda gittiği için dolar euro kuru olarak çok zorlanmıştı. Malum her şey on kati hesap ediliyor. Ailesini maddi olarak zorlamıştı. Oda arkadaşı hintliydi falan değişik ama tatlı tecrübelerle geri dönmüştü.
Keza şu anda kardesimin italyada yüksek lisans yapma durumu var ailece tam destek veriyoruz.
İmkan olacaksa hiç kacirmasin derim ben.

Ilk bende oyle yaptim ama akilli kizim 1hafta donunda gece dahda cok kalmaya basladi gunduz boslugunu kapatmak icin , 19aylik olduk artik

Ay canım hamsi istedi burada yok. En son ne zaman hamsi yedim hatırlamıyorum bile. İzmir’de yiyecegim şeylerin içine hamside ekleyeyim çünkü kışın oluyor malum yazın hamsi olmuyor dolayısıyla da yıllardır yiyemedim.

Aynen şu an tam zamanı canım izmirde bol bol bulursun. Ye gitsin

H3RA_ annelikte daha yolun cook basindayim ama o kadar anliyorum ki duygularinizi.Gercekten zor bir karar.
Ben de hep bir sinirlar icerisinde cocukluk ve genc kizlik gecirdim.Sonra evlendigimde ben neyi "yapmak istiyorum" desem esim "ha oyle mi?yaap" dedi.Ben hala sok oluyorum.Aslinda karakterim cok ozguvenli ve bagimsiz olmak egiliminde ama bu yasima kadar o kadar yonlendirilmisim ki , simdi izin almama hali beni sasirtiyor , sonra da sasirmama sasiriyorum :))
Gecen gun bir isi esim halletmeyi unutmus ,yetisemeyecegini dusunup beni aradi.Ben direk telefonu kapatip , aklimda plani kurup tabana kuvvet kostururken yolda karsilastik ve "duur geldim" demeyip , "harikasiinnn sana guveniyoruumm" diye bagirdi.Belki normalde isi geciktirdigine kizacaktim ama ben o isin sorumlulugunu ustlenince yorulsam bile bana guvenip inanmasi beni cok mutlu etti:) Icimden "aldigin sorumlulugu halledebilirsin , artik anne babanin arkasini topladigi cocuk degilsin , sen cocuk degilsin" dedim , haha cok karisik duygular , hatirlarken bile cok guldum:))
Ben esim vesilesiyle yurtdisini tecrube ediyorum .Bazen cok zor gurbet ama bu imkani yasama firsatini bulmak su zamanda bayagi zor.Burda dunyada varligini bilmedigim adalardan bile insanlarla tanistim.Diller , diller , renkler , kulturler , tarzlar .. dunya alabildigine renkli ve bunu icten yasayabiliyoruz.Tabii dunya gercegi olarak ingilizce bilmek de bu yolu kolaylastiriyor.Dun evimize bebegi kontrol icin ebemiz geldi ve "ingilizceni ne kadar gelistirmissin , tebrik ederim seni" dedi.O kadar memnun oldum ki.Esimden bagimsiz kadinla kendim ve bebegim hakkinda konusabilmek beni daha da ozgur hissettirdi.Cok uzattim ama bu son zamanlarda uzerine cok dusundugum ve ailemden kimle konussam" yolunu bulursaniz gelin ,biz burdayiz" dedigim bir konu.Icine kapanik , gelisimini bir turlu ilerletemeyen bireylerdense ozguvenli ve guclu kizlar ve oglanlar yetistirebilmeyi umuyorum.

Bir de yine de yalnizlik zor ve arkadaslariyla gitme durumu da varsa bunu degerlendirmesi cok iyi olur.Bir tanidik veya turk cemiyeti , universite community leri veya islamic community ler vs boyle yerler de insani yalniz hissettirmiyor.Bunun arastirmasini da yapabilirsiniz.Allah en dogru en hayirli karari verdirsin , verdiginiz karardan da sizi emin etsin , gonlunuzu tatmin etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…