Fit Club 🏋🏻‍♀️

canim mesleginden oturu son yillar okulu iyice agirlasacak, o zaman daha zor olabilir gitmesi,
bildigim kadariyla odevler vs her sene agirlasiyor mimarlik bolumunde, son yil da bitirme odevleri ile yatiyorlar kalkiyorlar.
simdi gitmesi o yonden daha iyi.

onun disinda kendi arkadaslari ile gidecek olmasi buyuk avantaj, birbirlerine kol kanat gererler.

diger saydigin meseleler icinse, aslinda en guzeli sizin el sallayip gondermeniz, cidden bunun sagladigi deneyim gibisi yok hayatta,
kizin kucuk degil,
senin evlendigin yasta,
unutma bunu

ben 19 yasinda bavulumu alip ciktim evden,
yurtta kaldim,
ev tuttum, ev arkadaslarimla anlasamadim ayrildim, hem de guzel ayrildim, hepsiyle gorusmeye devam ediyorum,
baska ev tuttum,
evime hirsiz girdi,
parasiz kaldim,
cok parasiz kaldim,
cok cok parasiz kaldim...

velhasili olmedim :)

Ne güzel senin ki gibi bir gençlik yaşamayı çok isterdim.
Ama hep kızımın tarafından bakmışsın yahuu.
Tanısa en sevdiği ablası olurdun kesin :))

Ne güzel senin ki gibi bir gençlik yaşamayı çok isterdim.
Ama hep kızımın tarafından bakmışsın yahuu.
Tanısa en sevdiği ablası olurdun kesin :))

birak kiz gitsin, ya ben is hayatina atilmadan boyle maceralar yasanmasi gerektigini savunuyorum,
anasini satim 68 yasinda emekli olucam dusunebiliyor musun, meslegimi seviyorum, sukur kazanip geziyorum da, ama o zamanlar gibi rahat degilim elbette. Keske imkan olsaydi da daha cok gezip eglenseydim, kendimi kesfetseydim.

kizim sana da challenge bulalim.

bir arkadasim 40 yasinda, yurtdisina tasindi, simdi anne babasi da dil kursuna yazilmislar, yanina geldigimizde zorluk cekmeyelim, en azindan ingilizcemiz yeterli olsun acil durumda diye.

sen de ingilizce calis,
bak bu yavrukuslarin nerelere ucacaklari belli olmaz, simdiden diyim ben sana

Oğlum Kanada hayalleri kuruyor zaten, youtube videoları izleyip yol yöntem öğreniyor.
Kız zaten totosunda ki bezi yeni atmışken Paris'te moda tasarımcısı olacağım diyordu :))
Ne güzel bir şey söyledin, çocuklar başka ülkede yaşarsa yanlarına gitsem kör cahil kalırım iletişim konusunda.
Hiç bu açıdan düşünmemiştim,
40 yaşında yurtdışına taşınan arkadaşına da çok özendim.
Muhasebeci açığı var mı sizin oralarda :))

heh tamamdir,
sana yeni challenge bulduk.

dil ogrenmek eger okulda ders icin degil de bu tarz bir amac icin yapiyorsan cok zevklidir zaten.

valla muhasebecide ingilizce yeterli olmaz herhalde, hollandaca istenir.
Bizim IT sektoru feci, ingilizce ile neredeyse her yerde is bulabiliyorsun, cok sansliyim o sebeple.
ben de cocuklardan oturu hollandaca ogrenmeye calisiyorum. Veli gezmelerine gideyim diye

Work&travele giden bir arkadasim da bir johnny ile evlendi, bu acidan da elini cabuk tut derim ha ha (iyice gondermicen simdi kizi)

Kolay gelsin...
Ben de Alys e katılıyorum, keşke zamanında hem Work and Travel hem de erasmus yapsaydım diyorum. Hatta okul hayatımla ilgili en büyük keşkem bu. Gidenler için çok güzel bir tecrübe ve bu tecrübe sayesinde iş hayatına da daha ozguvenli başlıyorsun.

Cips tarhana , çorbası da oluyor,firnlayabiliyorsun, yağda da kizartabiliyorsun ama çok yağ çekiyor malesef,islatipda yiyebiliyor sun acaba senin dediğin tarhana mi. Olabilir de , Kahramanmaraş ta yapılıyor ,çok severiz çok duskunuz ,yanında cerezle çok iyi gider, birazda bağımlısı olduk galiba misafire çok çıkartırız, aslında çok yemem de misafir gelince komşum felan kahveye çıkartıyorum haliyle bitmiyor gelip geçerken atistiriyorum ondan çok tüketmis oluyorum

Eklentiler

• IMG_20211026_183816271.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 21
Senin kaç aylık bebeik ,bende emziriyorum benimki 1 yaş 2 aylık daha var diye rahatım. Biraktirirken baya acı oluyor ama atlatiliyor. Ben önceki bebeklerinde biraktirirken gece emzirmistim bir yada iki kez sonrasında çekilip gidiyor.

Gecmis olsun canim
Cok zor bir durumdasin kuzum ama emin ol yillar sonra diyeceksin ki iyiki gondermisim.
Belki zorluklar cekecek ama ceksin ki bilsin ve savassin.
Cok guzel anilar, tecrube olacak kizina. Keske herkese boyle firsat gelse.
Kizini sen buyuttun. Ben tanimadan bile guvenirim
Hayirli olsun. Kazasiz belasiz gitsin gelsin. Sende kafani bosa yorma.

Parisin yarisi turk asla zorlanmazsiniz diyerek basliyorum
Senin icin tabiki cok zor ama kizinin yerine koymaya dusun kendini sen olsan ne zman yapmak isterdin ,son yillarda stajlatiyla beraber iyi bir is bularak erken calismaya baslayanlarda cok oluyor bunu simdiden tamamlarsa kendisi icinde büyük avantaj olabilir bugun olmasada mutlaka tek başlarına kalicaklar ..
Ilk basta dedigin gibi dusunuyorum nereye gitmek isterlerse hem ilk destekleyen olmak isterim tabi is ciddi olunca ayni düşünülür mu bilemiyorum Vaktiniz varken e guzel sekilde tatliya baglarsiniz

H3RA_ kizini miami ye yolla juniorbamya LadyMiami goz kulak olsun sana
Benim gibi Kubali birini bulmasin? Miami'de en cok Kubali var
Ingilizce konusma orani %30 larda. Herkes ispanyolca konusuyor yavru.
Ben ilk Los Angeles'a gitmistim 2 hafta kaldim sevmedim, sonra New York'a gittim ordada 2-3 hafta okula gittim alisamadim, bir turlu sevemedim, birgun asansorde Turklerle karsilastim, bana Miaami'de bir ailenin bilgilerini verdiler, dedim ne kaybederim burdayim zaten, atladim Miami'ye geldim . Kader diyelim valla. Direk Miami'ye gelmemistim aslinda. Kaderim dondurdu dolastirdi getirdi beni buraya.

Menumu yazayim:
Sabah: yarim muz
10.00: 1 kase corba
11.00: 1 kk kadar yaspasta
14.00: 3 siyah zeytin, 3 yesil zeytin, salatalik, pirasa ve surme peynirli 3 siyah ekmek.
18.30: tavuk salatasi
Su 1,5 olur
Spor 1 saat peraonal trainerle calistim bugun salonda
Spora kadar telefondan saydim. Salonda saatim
Toplam 17bin+

Eklentiler

• A13D0C30-872F-4554-988B-428C2FC078C1.jpeg
    77,4 KB · Görüntüleme: 25
  • 9619CC4C-EF4E-4E42-A3A8-42D299151A3D.png
    238,6 KB · Görüntüleme: 26
Bugünkü menümü yazayım zaten akşam planımı da yaptım. Sporumu da yatmadan önce koyarım.
1000 kalori civarında tuttum hesabımı bugün.
Sabah menü:
Meyveli yulaf
Espresso

Öğlen menü:
Ispanaklı sebzeli omlet
Karides salata
Badem unlu Elmalı kurabiye

Akşam menü:
Yoğurtlu makarna
2 litreden fazla su

A Arrietty_ H3RA_ sedulu

Eklentiler

• 84788606-3060-45E3-A6E6-0A914D5A263B.png
    228,7 KB · Görüntüleme: 23
  • BC72CADB-FAAE-47C5-9780-FF26CA9B865E.png
    220,4 KB · Görüntüleme: 24
  • 2E44EF6B-2582-4CAD-9C70-0F453DF632A5.jpeg
    46 KB · Görüntüleme: 21
A Arrietty_ gecmis olsun

sedulu

09.00
Meyveli yulaf lapasi, yarim sut yarim yogurtla yaptim, az chia ve kabak cekirdegi ekledim

Aaa 2 kare de bitter ve 1 tatli kasigi kakao da eklemistim.

11.00
2 avuc kadar kuruyemis

13.00
Sebzeli omlet, 3 minik yumurtadan
1 kase yesil salata
1 yk kadar keten tohumu

14.00 de bitirdim.

8 bin adim, 10 olacak
1 saat yoga
45 dak yüzme

Galibasi güzel bir gündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…