- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Benimde pek bilgim yok, çocukları sütten kesince ağrım falan olmadı. Ama eltimin çok ağrısı ve şişliği olmuştu. Kv taze asma yaprağı bulup sardırmıştı göğüslerine, faydasını görmüştü diye hatırlıyorum.
Senin çocuklar korku filminden mi fırlama kızbenim sipalar sicak hic sevmezler, ben kazaklarla battaniyelerleyim, onlar tisortle
cocuk sonbahar gelince sey dedi "holey artik soguk olucak, gunes olmayacak "
ben yastayim tabi ...
kiskandim su anda
Benim oğlana yaz kış çorap giydiremem. Mecburen spor ayakkabının içine giyer eve geldiği gibi çıkarıp atar.
Hafta sonu yazlıklarını dolabın en üst raflarına kaldırdım, arkalara sakladım. Yine çıkartmış hepsini eşek herif. Dün akşam köpeğini gezdirmeye şort ve askılı tişörtüyle çıkmaya yeltendi. Babası kapıda zorla kendi montunu giydirdi.
Üşümesini geçtik artık, anladık zaten fil derisi var çocukta. Bu çocuğa kıyafet almıyorlar mı diyecekler diye konu komşuya rezil oluyoruz :))
Senin çocuklar korku filminden mi fırlama kız
Evet evet eşim benim yüzümden her yolu deniyor , kullanıyoruz artık öyle şeyleriisim falan da hatirlayamam ben.
sifre yonetimi uygulamasi kullan muhakkak, hatta ucretli olanlari kullanirsan cok daha guvenli olur, eger ki hassas sistemlere de giris yapiyorsan.
Senin bu yediğin tarhananın bir özelliği mi var @tomrs?Her gün yiyorsun sanki☺Çip tarhana nedir?Ben önceden tarhananın sadece çorba halini bilirdim , şimdi farklı varyantlarını öğreniyorum☺eşimin ailesi yuvarlak cips gibi yapıp kızartıyor sonra hafif ıslatıp yiyorlar.İlk pek sevmedim ama şimdi biraz daha güzel geliyor.Unutmadan dünkü menüm yazayım
Biraz karma menü oldu malesef
Sabah 8 buçuklarda bir hurma yedim
10 gibi kızım lahmacun istedi bir buçuk yedim yanına bol yeşil biber
Öğle sonrası 2 gibi , bir buçuk porsiyon vardır)meyve , çip tarhana ,küçük bir kase çiğ çerez, kahve
Akşam 6 gibi , karın paça bir porsiyon
Akşam 8 gibi iki ceviz küçük parça tarhana
Sporum yok maalesef, iki litre ye yakın su
Ilık duşa girip azcık sağarsan hafifler.Ne tam boşslt ne de çok şişmesine izin ver.Ağrın çok olursa şayet bir arkadaşım lahana koyuyordu göğüslerine ,az hsşlayıp ya da dondurucuda azcık bekletipGunaydin ,
Emzirmeyi 10gundur bitirmis bulunuyoruz ilk gunlerde 2gunde bir nerdeyse cok az sutumu aldim ,ama kac gundur dokunmuyorum kesilmesi icin agri olmasada goguslerim sis ,vucudumun su tuttugunu hissediyorum bunu nasil düşürebilirim fikriniz var mi ,
Dun detoks suyu filan yaptım odem olmamak icin bilmem faydasi olur mu
Sen dur daha ergenlik yanmaları gelsin üstü cıbıl erkekler dolanacak evinde :))biz hep tartisiyoruz esimle,
birak nasil istiyorsa oyle giyinsin diyor, tamam da yani burasi buz gibi, ben kislik mont giyiyorum dusun,
cocuk ince yagmurluk giyiyor,
tartismamiz da onu da giymeyecekmis
Gözün aydın, darısı başıma. Ben bir 4 ay daha devam edeceğim. Oğlumu sütten kestiğimde çok sisince 2 defa az az sağdım. Sonra sorun olmadı. Etrafımda göğüslerini çok sıkı şekilde saranlar ve maydanoz suyu kullananlar oldu.Gunaydin ,
Emzirmeyi 10gundur bitirmis bulunuyoruz ilk gunlerde 2gunde bir nerdeyse cok az sutumu aldim ,ama kac gundur dokunmuyorum kesilmesi icin agri olmasada goguslerim sis ,vucudumun su tuttugunu hissediyorum bunu nasil düşürebilirim fikriniz var mi ,
Bugünlerde tuzlu şeylerden uzak dur canım mümkün mertebe tuz yeme.Gunaydin ,
Soguk iyi geliyor ama buralarda henuz cikmadi canim teskkur ederIlık duşa girip azcık sağarsan hafifler.Ne tam boşslt ne de çok şişmesine izin ver.Ağrın çok olursa şayet bir arkadaşım lahana koyuyordu göğüslerine ,az hsşlayıp ya da dondurucuda azcık bekletip
Gözün aydın, darısı başıma. Ben bir 4 ay daha devam edeceğim. Oğlumu sütten kestiğimde çok sisince 2 defa az az sağdım. Sonra sorun olmadı. Etrafımda göğüslerini çok sıkı şekilde saranlar ve maydanoz suyu kullananlar oldu.
Aksam cok kotuydum
Bu benim kizBenim oğlana yaz kış çorap giydiremem. Mecburen spor ayakkabının içine giyer eve geldiği gibi çıkarıp atar.
Hafta sonu yazlıklarını dolabın en üst raflarına kaldırdım, arkalara sakladım. Yine çıkartmış hepsini eşek herif. Dün akşam köpeğini gezdirmeye şort ve askılı tişörtüyle çıkmaya yeltendi. Babası kapıda zorla kendi montunu giydirdi.
Üşümesini geçtik artık, anladık zaten fil derisi var çocukta. Bu çocuğa kıyafet almıyorlar mı diyecekler diye konu komşuya rezil oluyoruz :))
,
Aksam cok kotuydum
Gece bas agrisindan uyuyamadim. Sabah 5 gibi uykuya dalmis olabilirim. Sonra 6.30da alarma uyandim
Adimlarim 10binde kaldi.
Gece uyuyamayincada dengem sasti. 10gibi anca uyudum. Cok olmadi kalkali.
2dilim tam tahilli köy ekmegi yedim
Uzerine kasar ve avokado ile. Bas agrim hafifledi.
Su da 3L tamamlamistim dun
He benim oğluşunda üstünü örterken uykuda olmasına rağmen tüm algıları açık.Bu benim kiz
Birde uyurken asla ustunu ortmez. Uykusunda kavga eder benimle ustunu ortunce.
Geçmiş olsun canım,
Aksam cok kotuydum
Gece bas agrisindan uyuyamadim. Sabah 5 gibi uykuya dalmis olabilirim. Sonra 6.30da alarma uyandim
Adimlarim 10binde kaldi.
,
Aksam cok kotuydum
Adimlarim 10binde kaldi.