Fit Club 🏋🏻‍♀️

11 bin adimdayim, saatimi cikardim, rahat takilicam bu saatten sonra, degisiklik olsun.

Kahvemi aldim, gazete okuyayim, sonra yemek isine girisicem. Bugun calismiyorum, uzun zamandir is cok stresli, bugun tamamen rahatlama günü yapayim. Cocuklar da tablete izinliler ben gazete okurken

Sabah biraz yuruyus yaptim 4000 adimcik kadar. Sonra cocuklari okula biraktim ofise geldim.
Bugunku planim oglen 2 yumurtali sebzeli omlet, aksam kiymali taco ve bol salata.

Kasim ayi bende biraz karisik, 2 hafta sonu ust uste business okulum var. 3. hafta sonu esimin dogum gunu ve kv yemek veriyor! 4. hafta thanksgiving haftasi biz tatile gidiyoruz 1 hafta boyunca evde olmucaz. Diyetime dikkat ederim ama spor meselesi zorlucak. Ama yine de kilo almasam yeter demek istemiyorum 1 kilo daha vermek istiyorum, zor bir ay olcak gibi gorunuyor.

Aralik ayi daha da karisik cunku 6 Aralikta Turkiye'ye gidiyorum ve 9 Aralikta insallah bir aksilik olmazsa ameliyat olcam. Sonrasi malum. Sanirim diyet ve spora Subata kadar ara vercem. Subat basinda Allah izin verirse tekrar duzenli bir sekilde baslamam lazim. Hayatimda duzensizligi hic sevmiyorum cok disiplinli duzenli biriyimdir o yuzden cok stres yaparim kesin, Allah yardimcim olsun.

Stres yapmaaaa,
Meditasyona baslarsin illa da bir plan istiyorsan kendine o da kendince wellness sport sayilir

Olmadi H3RA_ ya ingilizce dersi verirsin yabanci damat/gelin alacakmis

Aminnn

Bu videolarla 450 kcal yaktım. Nabiz devamlı yüksek gidiyor bol bol ter atıyorsun. Siz nasıl bir program yapacaksınız?
Harika, mutlaka bakcam bunlara birazdan eve gidiyorum oglen yemegimi yiyip bakarim.
Kizlar eskiden karateye gidiyolardi simdiki okulun saatleri uymadigi icin 1 yildir gidemiyorlar. Haliyle gecen kis kayak ve snowboard yaparken cabuk yoruluyorlardi. Ben ve esim duzenli spor yaptigimiz icin 5-6 saat hatta hava kararana kadar yorulmadik.Ayaklarim ameliyatli olmasina ragmen her gun en az 5 saat kaydim.Antremanli olmak cok onemli.
Dun aksam yemekte konu oldu ve esim subata az kaldi simdiden spora baslayin yoksa yine yarim gunde yorulursunuz diyerek uyardi ikisini. Onlarda benimle birlikte spor yapmak istediklerini soylediler. 10 dk. cardio 20 dk agirlik upper ve lower body build yapcaz. Kas yapip guclensinler cabuk yorulmasinlar diye.
Oglum zaten martial arts okuluna gittigi icin duzenli spor yapiyor onla ilgili sorun yok cok sukur. Kizlarim tembel cok hareket etmeyi sevmiyolar.
Stres yapmaaaa,
Meditasyona baslarsin illa da bir plan istiyorsan kendine o da kendince wellness sport sayilir

Olmadi H3RA_ ya ingilizce dersi verirsin yabanci damat/gelin alacakmis
Offf stress yapmamak mumkun mu? America ulkeye giris kurallarini yine degistirmis. Asili olsun olmasin herkes giriste PCR testi yaptirmak zorunda ve eskiden 72 saat oncesiydi onu 24 saat oncesi olarak degistirmisler. Turkiyeden gelirken sorun degil malum test sonucu orda 4-5 saatte cikiyor ama burda sonuclar 48 saatten once cikmiyor. Hawai'de nasil kac saatte cikiyor onu ogrenmeye calisiyorum, yeminle cok eskiden planlanmis bir seyahat olmasaydi ve iptal edebilseydim ederdim hic hevesim kalmadi
Amerika'nin kurallarindan gina geldi. Yeni bisey degil aslinda covidden oncede cok sinir bozucuydu. Istanbul havalimaninda 3-4 kez guvenlik kontrolunden geciyoruz el cantalarimizi didik didik ariyolar tabletleri case lerinden cikarttiriyorlar resmen hayvan muamelesi goruyoruz ve hepimiz american vatandasiyiz.

Kızlar iki gündür omad tarzı besleniyorum ve bugün iş dönüşü 58.60’ı gördüm. Cumartesi 59.75 çıkmıştım.
Düzenli zeytinyağlı yeşil salata tüketmem wc sorunu yaşamama sebep oldu. Buda etkendir muhakkak.
Şu omad saatini 16-17 gibi bitirsem daha iyi etki edecek eminim. Ama oda iş saatlerime uymuyor.

LadyMiami dert etme kuzum sende arada omad ve detoks yaparsan 1 kg bir ayda rahat rahat gider. 2 günlük kabak detoksunu dene derim. Sonrasında da dengede tutarak korumaya çalışırsın. Ameliyat sonrası mutlaka tartıda artı görürsün ama canını sıkma ödem olur onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…