Fit Club 🏋🏻‍♀️

Harika , maşallah, benimkisi de gece çok uyanır oldu. Geceler uzadigindan galiba

Bazi dönemlerde yapiyorlar asil niyetim gunduzu birakip gece devam etmekti,oyle bi hala geldi ki ne kendi ne bizide uyutmuyordu simdi devamsutu gibi olan sutlerden veriyorum normal sut agor gelir diye bazen 1kere iciyor bazende hic içmiyor

Gunaydin ,
Aksam plansiz disari ciktik donuste Sarjim bitti menumu yaziyorum
Sabah
Yarim omlet ,az peynir
Ogle
Filtre kahve ,bitki cayi
Aksam
2dilim dragonroll (tortilla ekmek arasinda ,tavuk ,marul ,kurudomates) ,2yk patates kavurma ,karnibahar slatasi
Su 1.5lt
20dk tmplu yuruyus

Evet ya hep derler ya ilk çocuklar ailelerin deneme tahtasıdır diye.
İlk çocuk değilim ama benimde farklı bir konuda ailemin bakış açısı ve yanlış tutumundan dolayı hayatım yön değiştirdi.
Onlara göre doğru olan oydu o zaman, gördükleri bildikleri o kadardı.
Ama sevgilerinden, iyi niyetlerinden, emeklerinden her daim emindim, sadece bilinçsizlerdi.
O yüzden kırgınlık olsa da kızgınlık yok içimde.
Çok şükür, dünyada ki özellikle ülkemdeki kadınların geneline bakarak iyi konumlardayız.
Evlatlarımız bizden çok daha iyi yerlerde, daha özgüvenli insanlar olarak yaşayacaklar

Ne kadar güzel yazmışsın, kabuğundan çıkabilmek senin başarın ama kendine haksızlık etme.
Bu şekilde büyütülen çocuklar yetişkin oldukların da aileye bağımlı olarak yaşamaya devam ederler genelde. Yada özgürlük denen şeyin her istediğini yapmak demek olduğunu zannedip hatalar yaparlar sıkça.
Dengeyi kurabilmek, kendini geliştirebilmek daha zor olanıdır. Sen bunu başarmışsın ne güzel.

Kızıma hep derim özgürlük istediğin her şeyi yapmak değil, istemediğin hiç bir şeyi yapmamaktır unutma diye.
Gerekirse bana bile kafa tutacaksın, hayır diyeceksin derdim :)) Kv eleştirirdi bazen beni bu tarz konularda.
Ona göre de kısıtlamak korumak anlamına geliyor çünkü.

Gunaydin kizceler.

Kontrol tartisi 54.5

Cumartesi 55.5 idim ama o gun de demistim, bu tarti dogru degil diye muhtemelen onceki gunku spor falan sisirmisti.

Mezun oldugumda 54.0 idim, ayni kosullarda tartilmistim neredeyse. Az kalmis yani

A Arrietty_ kaptaniskom, ben cuma ve cumartesi bildirim yapayim, düsüğünü kabul edelim

Saka bir yana, cuma gardasim geliy, bir hafta bende, kilo koruma yaparim diye dusunuyorum. Spora gidemem ama gezeriz bolca adim yaparim.

H3RA_ bugunku planim

10.00 gibi kahve bitter meyve üçlüsü

13.00 gibi omlet

18.00 gibi de firinlanmis karnabahar ve kabak. Ustune sarimsakli yogurt. Yanina salata.

Veya salatayi öğlen yerim, bilemedim bak

Benimki de 1 yaş 4 aylik ama emzirme beni su sıralar uykusuz bırakıyor, cok sık uyanıyor. O yüzden 20 aylik olunca bıraktırmayi düşünüyorum.
Aynısını bende yaşıyorum karnı tok olursa o kadar zorlamıyor. Açken sürekli emeyim diyor. Benimki sabahları ne yumurta yiyor nede peynir bakalım çorba türü ,tatlı yoğurt ve meyve püresi gidiyor uz.yemeklerden de bazen yiyor

Bizimki de yemek konusunda çok kötüydü, ise başladıktan sonra biraz düzeldi, ama tabi yumurta-peynir yemiyor. Ben de sabahları kıymalı tarhana çorbası veriyorum genelde ya da pankek, poğaça yapıyorum onları yiyor.

H3RA_ bugunku planim

10.00 gibi kahve bitter meyve üçlüsü

13.00 gibi omlet

18.00 gibi de firinlanmis karnabahar ve kabak. Ustune sarimsakli yogurt. Yanina salata.

Veya salatayi öğlen yerim, bilemedim bak
Harika plan
ben bugünde kahvaltı yapmadım
öğlen içinde canım hiç bir şey çekmiyor
filtre kahve içeceğim şimdi
Bir kaç gündür acayip iştahlıydım, sonrası bende iştahsızlık oluyor hep
Akşam dün pişirmediğim kapuskayı pişiririm diye düşünüyorum
Yanına bol limonlu salata yaparım
Koşu bandı ve eliptik yaparım yine

Benim spor planim yok, on bin adim, biraz esneme yapsam yetecek

Bende dünkü menümü yazayım
Sabah 9 gibi bir c. hurma ve bir ciltim üzüm ,
11 gibi
Yoğurtlu havuç bir kase , bir tabak kıymalı kabak yemeği,
12 gibi ,3 ceviz ve bir iki parça cips tarhana
Öğle sonrası hastane felan derken disardaydik çocuklarla
4 gibi bir döner ayran ve acı küçük tursulardan 4tane
Akşam 8 gibi bir dilim elma ve bir ciltim üzüm
Bir buçuk litre su

Gunaydin bebeler
Saat 09.40 ve ben 5.100 adimdayim
Simdi gidem corbami alam.
Anam bugun tarti gunu. 3. Unutusum
Tartılmayı bende unuttum bu sabah
Dün akşam eve gidince tartılmıştım
Gün içinde doğru düzgün bir şey yememiştim gerçi
59.20 çıktım
Cumartesi 59.75
550 gr vermiş görünüyorum
Cumartesi hedefim 59'du ama 58 leri göreceğim gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…