Harika , maşallah, benimkisi de gece çok uyanır oldu. Geceler uzadigindan galibaIlk bende oyle yaptim ama akilli kizim 1hafta donunda gece dahda cok kalmaya basladi gunduz boslugunu kapatmak icin , 19aylik olduk artik
Harika , maşallah, benimkisi de gece çok uyanır oldu. Geceler uzadigindan galiba
Evet ya hep derler ya ilk çocuklar ailelerin deneme tahtasıdır diye.Ogrencilik de de cektirdiler ya. Lab. Teknisyeni mi oluyor türkcesi bilmiyorum. Patolije de calismak hayalimdi. Stajim orda oldu neyseki. Ama baska sehirdeydi okul. 150km . Ehliyetim var Ama araba veren yoktren ile git gel yaptim 4ay. Sabah 4de kalk 5de trene bin tam 8de dersde OL. Eve donus de ayri eziyet. 20de evdeydim.
Inat ettiler bende okulu birakmistim.
Bizde de en buyugu benim,ezilen ben oldum
Ne kadar güzel yazmışsın, kabuğundan çıkabilmek senin başarın ama kendine haksızlık etme.H3RA_ annelikte daha yolun cook basindayim ama o kadar anliyorum ki duygularinizi.Gercekten zor bir karar.
Ben de hep bir sinirlar icerisinde cocukluk ve genc kizlik gecirdim.Sonra evlendigimde ben neyi "yapmak istiyorum" desem esim "ha oyle mi?yaap" dedi.Ben hala sok oluyorum.Aslinda karakterim cok ozguvenli ve bagimsiz olmak egiliminde ama bu yasima kadar o kadar yonlendirilmisim ki , simdi izin almama hali beni sasirtiyor , sonra da sasirmama sasiriyorum :))
Gecen gun bir isi esim halletmeyi unutmus ,yetisemeyecegini dusunup beni aradi.Ben direk telefonu kapatip , aklimda plani kurup tabana kuvvet kostururken yolda karsilastik ve "duur geldim" demeyip , "harikasiinnn sana guveniyoruumm" diye bagirdi.Belki normalde isi geciktirdigine kizacaktim ama ben o isin sorumlulugunu ustlenince yorulsam bile bana guvenip inanmasi beni cok mutlu etti:) Icimden "aldigin sorumlulugu halledebilirsin , artik anne babanin arkasini topladigi cocuk degilsin , sen cocuk degilsin" dedim , haha cok karisik duygular , hatirlarken bile cok guldum:))
Ben esim vesilesiyle yurtdisini tecrube ediyorum .Bazen cok zor gurbet ama bu imkani yasama firsatini bulmak su zamanda bayagi zor.Burda dunyada varligini bilmedigim adalardan bile insanlarla tanistim.Diller , diller , renkler , kulturler , tarzlar .. dunya alabildigine renkli ve bunu icten yasayabiliyoruz.Tabii dunya gercegi olarak ingilizce bilmek de bu yolu kolaylastiriyor.Dun evimize bebegi kontrol icin ebemiz geldi ve "ingilizceni ne kadar gelistirmissin , tebrik ederim seni" dedi.O kadar memnun oldum ki.Esimden bagimsiz kadinla kendim ve bebegim hakkinda konusabilmek beni daha da ozgur hissettirdi.Cok uzattim ama bu son zamanlarda uzerine cok dusundugum ve ailemden kimle konussam" yolunu bulursaniz gelin ,biz burdayiz" dedigim bir konu.Icine kapanik , gelisimini bir turlu ilerletemeyen bireylerdense ozguvenli ve guclu kizlar ve oglanlar yetistirebilmeyi umuyorum.
Bir de yine de yalnizlik zor ve arkadaslariyla gitme durumu da varsa bunu degerlendirmesi cok iyi olur.Bir tanidik veya turk cemiyeti , universite community leri veya islamic community ler vs boyle yerler de insani yalniz hissettirmiyor.Bunun arastirmasini da yapabilirsiniz.Allah en dogru en hayirli karari verdirsin , verdiginiz karardan da sizi emin etsin , gonlunuzu tatmin etsin..
Aynısını bende yaşıyorum karnı tok olursa o kadar zorlamıyor. Açken sürekli emeyim diyor. Benimki sabahları ne yumurta yiyor nede peynir bakalım çorba türü ,tatlı yoğurt ve meyve püresi gidiyor uz.yemeklerden de bazen yiyorBenimki de 1 yaş 4 aylik ama emzirme beni su sıralar uykusuz bırakıyor, cok sık uyanıyor. O yüzden 20 aylik olunca bıraktırmayi düşünüyorum.
Bizimki de yemek konusunda çok kötüydü, ise başladıktan sonra biraz düzeldi, ama tabi yumurta-peynir yemiyor. Ben de sabahları kıymalı tarhana çorbası veriyorum genelde ya da pankek, poğaça yapıyorum onları yiyor.Aynısını bende yaşıyorum karnı tok olursa o kadar zorlamıyor. Açken sürekli emeyim diyor. Benimki sabahları ne yumurta yiyor nede peynir bakalım çorba türü ,tatlı yoğurt ve meyve püresi gidiyor uz.yemeklerden de bazen yiyor
Harika planH3RA_ bugunku planim
10.00 gibi kahve bitter meyve üçlüsü
13.00 gibi omlet
18.00 gibi de firinlanmis karnabahar ve kabak. Ustune sarimsakli yogurt. Yanina salata.
Veya salatayi öğlen yerim, bilemedim bak
Gunaydin kizlar
Menozopozda gibi terliyorum yahava buz gibi Birde. Anlamadim gitti.
Harika plan
ben bugünde kahvaltı yapmadım
öğlen içinde canım hiç bir şey çekmiyor
filtre kahve içeceğim şimdi
Bir kaç gündür acayip iştahlıydım, sonrası bende iştahsızlık oluyor hep
Akşam dün pişirmediğim kapuskayı pişiririm diye düşünüyorum
Yanına bol limonlu salata yaparım
Koşu bandı ve eliptik yaparım yine
Tartılmayı bende unuttum bu sabahGunaydin bebeler
Saat 09.40 ve ben 5.100 adimdayim
Simdi gidem corbami alam.
Anam bugun tarti gunu. 3. Unutusum
Günaydın canımGunaydin kizlar
Menozopozda gibi terliyorum yahava buz gibi Birde. Anlamadim gitti.