- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.204
heh tamamdir,
sana yeni challenge bulduk.
dil ogrenmek eger okulda ders icin degil de bu tarz bir amac icin yapiyorsan cok zevklidir zaten.
valla muhasebecide ingilizce yeterli olmaz herhalde, hollandaca istenir.
Bizim IT sektoru feci, ingilizce ile neredeyse her yerde is bulabiliyorsun, cok sansliyim o sebeple.
ben de cocuklardan oturu hollandaca ogrenmeye calisiyorum. Veli gezmelerine gideyim diye
Work&travele giden bir arkadasim da bir johnny ile evlendi, bu acidan da elini cabuk tut derim ha ha (iyice gondermicen simdi kizi)
Kolay gelsin...
Ben de Alys e katılıyorum, keşke zamanında hem Work and Travel hem de erasmus yapsaydım diyorum. Hatta okul hayatımla ilgili en büyük keşkem bu. Gidenler için çok güzel bir tecrübe ve bu tecrübe sayesinde iş hayatına da daha ozguvenli başlıyorsun.
H3RA_
Ben dil ogrenmeye gelmistim. Disim agridi universiteye gittim ucuz diye. Dislerimin XRay lerini ceken 3. siniftaki ogrenciyle 2 ay sonra evlendim bir daha donmedim.
Gecmis olsun canim
Cok zor bir durumdasin kuzum ama emin ol yillar sonra diyeceksin ki iyiki gondermisim.
Belki zorluklar cekecek ama ceksin ki bilsin ve savassin.
Cok guzel anilar, tecrube olacak kizina. Keske herkese boyle firsat gelse.
Kizini sen buyuttun. Ben tanimadan bile guvenirim
Hayirli olsun. Kazasiz belasiz gitsin gelsin. Sende kafani bosa yorma.
Parisin yarisi turk asla zorlanmazsiniz diyerek basliyorum
Senin icin tabiki cok zor ama kizinin yerine koymaya dusun kendini sen olsan ne zman yapmak isterdin ,son yillarda stajlatiyla beraber iyi bir is bularak erken calismaya baslayanlarda cok oluyor bunu simdiden tamamlarsa kendisi icinde büyük avantaj olabilir bugun olmasada mutlaka tek başlarına kalicaklar ..
Ilk basta dedigin gibi dusunuyorum nereye gitmek isterlerse hem ilk destekleyen olmak isterim tabi is ciddi olunca ayni düşünülür mu bilemiyorum Vaktiniz varken e guzel sekilde tatliya baglarsiniz
Koca bulma olayına kadar ne güzel yazmışsınız hepiniz Bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama Allahtan bizimkinin burada gönül bağı var şimdilikBenim gibi Kubali birini bulmasin? Miami'de en cok Kubali var
Ingilizce konusma orani %30 larda. Herkes ispanyolca konusuyor yavru.
Ben ilk Los Angeles'a gitmistim 2 hafta kaldim sevmedim, sonra New York'a gittim ordada 2-3 hafta okula gittim alisamadim, bir turlu sevemedim, birgun asansorde Turklerle karsilastim, bana Miaami'de bir ailenin bilgilerini verdiler, dedim ne kaybederim burdayim zaten, atladim Miami'ye geldim . Kader diyelim valla. Direk Miami'ye gelmemistim aslinda. Kaderim dondurdu dolastirdi getirdi beni buraya.
Alys dil olayına hep “aman ne gerek var, emekli olucam neredeyse” diye bakıyordum. Ama bugün düşüncemi değiştirdin bu anlamda.
Lori çok sağol canım yaşıtlarına göre olgun bir kızdır aslında. Ama genç ve tecrübesiz sonuçta ne bileyim işte çekiniyor insan.
tavsannesi hala aynı düşüncedeyim, yapmak istedikleri şeylerde önlerinde durmam derim. Ama şu annelik çok tuhaf bir şey. İnan başkası söylese abartıyor derdim ama işin içine girince öyle olmuyormuş. Diğer yandan ben onun yaşında olsam gitmek için can atardım eminim.
LadyMiami kocama okutmayayım senin diş kısmını
Bizim kız giderse New York’ta olacakmış büyük ihtimalle.