o kadar saat açlık neden yapıyorsun bebişim sırf meraktan soruyorumGunaydin kizlar,
36 saatlik orucu kazasiz belasiz bitirdim.
Bugunku planim
Sabah meyveli yulaf lapasi
Oglen muhtemelen sebzeli omlet, yaninda biraz yesillik.
Oglenin kalorisini yuksek tutup aksami atlayacagim.
bamya hassas noktamızBende bamyaya bayılırım çok lezzetli
o kadar saat açlık neden yapıyorsun bebişim sırf meraktan soruyorum
Gunaydin, geçmiş olsun yaaHerkese merhaba sitenin verdiği şifreyi kaybettiğim ve dün gece aniden aklıma geldiği için yeni giriş yapabildim nasılsınız nasıl gidiyor diyetler?
Ya şifre konusunda usta bir hacker gibi şifreler koyup bkz tcmin ilk 3 rakamı ilkokul öğretmenimin adının ilk 3 harfi felan derken güzel bir kombinasyon yapıyorum sonra gidip şifrem neydi benim ya diyorumGunaydin, geçmiş olsun yaaiyi hatırlamışsın.
Benim kanayan yaram şifre unutmak , ya da benim yüzümden eşimin de diyebiliriz
Su içiyor musun ?Ben bu deneyimlemelerinizi seviyorum , emzirdiğim için şu an sadece takip ediyorum ne yaptınız , nasıl yaptınız diye.Biz burda 22 saat oruç tutuyoruz ramazanda.İnsan bir süre sonra alışıyor☺Sadece susuzluk biraz baş ağrısı yapıyor ilk günler.canim rutin olarak degil ama arada yapmayi seviyorum.
suan reglime halen 2 hafta var, su aralar yapabilirim, bir de tam gunu denk geldi, esim evde yok, cocuklara yemek var falan. Ona gore bir onceki gun yediklerimi artirdim zaten.
bugun de aksam yuzme dersim ver, aksam yemegi yiyip gidersem kotu oluyorum, o yuzden aksam ogununu atlamam lazim, yine de 3-4 gibi duruma gore ara ogun yaparim.
Gunaydin, geçmiş olsun yaaiyi hatırlamışsın.
Benim kanayan yaram şifre unutmak , ya da benim yüzümden eşimin de diyebiliriz
Su içiyor musun ?Ben bu deneyimlemelerinizi seviyorum , emzirdiğim için şu an sadece takip ediyorum ne yaptınız , nasıl yaptınız diye.Biz burda 22 saat oruç tutuyoruz ramazanda.İnsan bir süre sonra alışıyor☺Sadece susuzluk biraz baş ağrısı yapıyor ilk günler.
Gunaydin ,
Emzirmeyi 10gundur bitirmis bulunuyoruz ilk gunlerde 2gunde bir nerdeyse cok az sutumu aldim ,ama kac gundur dokunmuyorum kesilmesi icin agri olmasada goguslerim sis ,vucudumun su tuttugunu hissediyorum bunu nasil düşürebilirim fikriniz var mi ,
Dun detoks suyu filan yaptım odem olmamak icin bilmem faydasi olur mu
kolay gelsin canim,
hic bilmiyorum,
ben daha cok sut olsun diye ugrasan tayfadaydim
bu aralar soguk banyo yapsan, evin isisini hafif dusursen falan ise yarar mi acaba. Sut olsun diye ben sicak banyo yapar, kendimi sicak tutardim da onun tersini dusundum simdi
Hastaliktan yeni çıktım yine hastalanmiyim sonra
Evi düşüremem cocuklarlada kendim thsirtle geziyorum su anda
Haklisin soguk alirsan sütün kesilir derlerdi ,cok oldugundan degilde artik hic içmeyince birikti tabi doktor sadece banyoda sicak su tut cok agrin olursa demisti 2 3 hafta daha devam eder en az sanki
Benimde pek bilgim yok, çocukları sütten kesince ağrım falan olmadı. Ama eltimin çok ağrısı ve şişliği olmuştu. Kv taze asma yaprağı bulup sardırmıştı göğüslerine, faydasını görmüştü diye hatırlıyorum.Gunaydin ,
Emzirmeyi 10gundur bitirmis bulunuyoruz ilk gunlerde 2gunde bir nerdeyse cok az sutumu aldim ,ama kac gundur dokunmuyorum kesilmesi icin agri olmasada goguslerim sis ,vucudumun su tuttugunu hissediyorum bunu nasil düşürebilirim fikriniz var mi ,
Dun detoks suyu filan yaptım odem olmamak icin bilmem faydasi olur mu
Benim oğlana yaz kış çorap giydiremem. Mecburen spor ayakkabının içine giyer eve geldiği gibi çıkarıp atar.benim sipalar sicak hic sevmezler, ben kazaklarla battaniyelerleyim, onlar tisortle
cocuk sonbahar gelince sey dedi "holey artik soguk olucak, gunes olmayacak "
ben yastayim tabi ...
kiskandim su anda
benim sipalar sicak hic sevmezler, ben kazaklarla battaniyelerleyim, onlar tisortle
cocuk sonbahar gelince sey dedi "holey artik soguk olucak, gunes olmayacak "
ben yastayim tabi ...
kiskandim su anda