Fit Club 🏋🏻‍♀️

Gunaydin kizlar,

36 saatlik orucu kazasiz belasiz bitirdim.

Bugunku planim

Sabah meyveli yulaf lapasi

Oglen muhtemelen sebzeli omlet, yaninda biraz yesillik.
Oglenin kalorisini yuksek tutup aksami atlayacagim.
o kadar saat açlık neden yapıyorsun bebişim sırf meraktan soruyorum :110:

o kadar saat açlık neden yapıyorsun bebişim sırf meraktan soruyorum :110:

canim rutin olarak degil ama arada yapmayi seviyorum.

suan reglime halen 2 hafta var, su aralar yapabilirim, bir de tam gunu denk geldi, esim evde yok, cocuklara yemek var falan. Ona gore bir onceki gun yediklerimi artirdim zaten.

bugun de aksam yuzme dersim ver, aksam yemegi yiyip gidersem kotu oluyorum, o yuzden aksam ogununu atlamam lazim, yine de 3-4 gibi duruma gore ara ogun yaparim.

Herkese merhaba sitenin verdiği şifreyi kaybettiğim ve dün gece aniden aklıma geldiği için yeni giriş yapabildim nasılsınız nasıl gidiyor diyetler?
Gunaydin, geçmiş olsun yaa 😄 iyi hatırlamışsın.
Benim kanayan yaram şifre unutmak , ya da benim yüzümden eşimin de diyebiliriz😆

Ya şifre konusunda usta bir hacker gibi şifreler koyup bkz tcmin ilk 3 rakamı ilkokul öğretmenimin adının ilk 3 harfi felan derken güzel bir kombinasyon yapıyorum sonra gidip şifrem neydi benim ya diyorum 🤣🤣

canim rutin olarak degil ama arada yapmayi seviyorum.

suan reglime halen 2 hafta var, su aralar yapabilirim, bir de tam gunu denk geldi, esim evde yok, cocuklara yemek var falan. Ona gore bir onceki gun yediklerimi artirdim zaten.

bugun de aksam yuzme dersim ver, aksam yemegi yiyip gidersem kotu oluyorum, o yuzden aksam ogununu atlamam lazim, yine de 3-4 gibi duruma gore ara ogun yaparim.
Su içiyor musun ?Ben bu deneyimlemelerinizi seviyorum , emzirdiğim için şu an sadece takip ediyorum ne yaptınız , nasıl yaptınız diye.Biz burda 22 saat oruç tutuyoruz ramazanda.İnsan bir süre sonra alışıyor☺Sadece susuzluk biraz baş ağrısı yapıyor ilk günler.

isim falan da hatirlayamam ben.

sifre yonetimi uygulamasi kullan muhakkak, hatta ucretli olanlari kullanirsan cok daha guvenli olur, eger ki hassas sistemlere de giris yapiyorsan.

Su içiyor musun ?Ben bu deneyimlemelerinizi seviyorum , emzirdiğim için şu an sadece takip ediyorum ne yaptınız , nasıl yaptınız diye.Biz burda 22 saat oruç tutuyoruz ramazanda.İnsan bir süre sonra alışıyor☺Sadece susuzluk biraz baş ağrısı yapıyor ilk günler.

evet su, kahve, bitki cayi, elma sirkesi iciyorum.

bazi kisiler sadece su iciyorlar, ona su orucu deniyor zaten,

ben biraz daha genis halini yapiyorum, kilo verme acisindan bakinca bu hali daha bile iyi, kahvenin canlandirici etkisi vs sebebiyle. Ancak bazi saglik sorunlari icin oruc yapanlar sadece su iciyorlar. Kemoterapi alanlara falan oneriliyor mesela, onlar direk su orucu seklinde yapiyorlar.

emzirirken sagliksiz abur cuburu kesmek yeterli zaten, sut olarak gidiyor kaloriler, boyle seylere gerek yok :KK48:

Unutmadan dünkü menüm yazayım
Biraz karma menü oldu malesef
Sabah 8 buçuklarda bir hurma yedim
10 gibi kızım lahmacun istedi bir buçuk yedim yanına bol yeşil biber
Öğle sonrası 2 gibi , bir buçuk porsiyon vardır)meyve , çip tarhana ,küçük bir kase çiğ çerez, kahve
Akşam 6 gibi , karın paça bir porsiyon
Akşam 8 gibi iki ceviz küçük parça tarhana
Sporum yok maalesef, iki litre ye yakın su

Gunaydin ,
Emzirmeyi 10gundur bitirmis bulunuyoruz ilk gunlerde 2gunde bir nerdeyse cok az sutumu aldim ,ama kac gundur dokunmuyorum kesilmesi icin agri olmasada goguslerim sis ,vucudumun su tuttugunu hissediyorum bunu nasil düşürebilirim fikriniz var mi ,
Dun detoks suyu filan yaptım odem olmamak icin bilmem faydasi olur mu🙃

Gunaydin ,
Emzirmeyi 10gundur bitirmis bulunuyoruz ilk gunlerde 2gunde bir nerdeyse cok az sutumu aldim ,ama kac gundur dokunmuyorum kesilmesi icin agri olmasada goguslerim sis ,vucudumun su tuttugunu hissediyorum bunu nasil düşürebilirim fikriniz var mi ,

kolay gelsin canim,

hic bilmiyorum,
ben daha cok sut olsun diye ugrasan tayfadaydim :KK70:

bu aralar soguk banyo yapsan, evin isisini hafif dusursen falan ise yarar mi acaba. Sut olsun diye ben sicak banyo yapar, kendimi sicak tutardim da onun tersini dusundum simdi :KK66:

Selam kızlar,
Dün yediklerim bu şekilde

Kahvaltı 10:00
Beyaz peynir, domates ve maydonozla
2 dl tb ekmeğinden sandviç

1 muz
2 mandalina
Duble sade kahve

Akşam
1 pors mercimek yemeği
Bol yeşil salata
1 kase meyveli yulaf

Öğle yemeği yemeyeyim dedim ama meyvelerle daha fazla kalori aldım sanırım.
Sadece Ergin Kırbaç videosunu yapabildim. Nefesimi açmam lazım, nefes açısından zorladı beni.
A Arrietty_ sedulu sedulu

kolay gelsin canim,

hic bilmiyorum,
ben daha cok sut olsun diye ugrasan tayfadaydim :KK70:

bu aralar soguk banyo yapsan, evin isisini hafif dusursen falan ise yarar mi acaba. Sut olsun diye ben sicak banyo yapar, kendimi sicak tutardim da onun tersini dusundum simdi :KK66:

Hastaliktan yeni çıktım yine hastalanmiyim sonra🤣😅
Evi düşüremem cocuklarlada kendim thsirtle geziyorum su anda😅😅
Haklisin soguk alirsan sütün kesilir derlerdi ,cok oldugundan degilde artik hic içmeyince birikti tabi doktor sadece banyoda sicak su tut cok agrin olursa demisti 2 3 hafta daha devam eder en az sanki🤔

Hastaliktan yeni çıktım yine hastalanmiyim sonra🤣😅
Evi düşüremem cocuklarlada kendim thsirtle geziyorum su anda😅😅
Haklisin soguk alirsan sütün kesilir derlerdi ,cok oldugundan degilde artik hic içmeyince birikti tabi doktor sadece banyoda sicak su tut cok agrin olursa demisti 2 3 hafta daha devam eder en az sanki🤔

benim sipalar sicak hic sevmezler, ben kazaklarla battaniyelerleyim, onlar tisortle :kızgın::kızgın:

cocuk sonbahar gelince sey dedi "holey artik soguk olucak, gunes olmayacak "

ben yastayim tabi ...

kiskandim su anda :KK48:

Gunaydin ,
Benimde pek bilgim yok, çocukları sütten kesince ağrım falan olmadı. Ama eltimin çok ağrısı ve şişliği olmuştu. Kv taze asma yaprağı bulup sardırmıştı göğüslerine, faydasını görmüştü diye hatırlıyorum.

benim sipalar sicak hic sevmezler, ben kazaklarla battaniyelerleyim, onlar tisortle :kızgın::kızgın:

ben yastayim tabi ...

Benim oğlana yaz kış çorap giydiremem. Mecburen spor ayakkabının içine giyer eve geldiği gibi çıkarıp atar.
Hafta sonu yazlıklarını dolabın en üst raflarına kaldırdım, arkalara sakladım. Yine çıkartmış hepsini eşek herif. Dün akşam köpeğini gezdirmeye şort ve askılı tişörtüyle çıkmaya yeltendi. Babası kapıda zorla kendi montunu giydirdi.
Üşümesini geçtik artık, anladık zaten fil derisi var çocukta. Bu çocuğa kıyafet almıyorlar mı diyecekler diye konu komşuya rezil oluyoruz :))

ben yastayim tabi ...

Aa cok sasirdim keske benimkilerde oyle gezse masallah😅🧿
Cikartmaya calissalarda birakmiyorum evde normal isida kalin giyilmeyi hic sevmem kendimde ,bunlarda oyle buyuyunce karsilikli kskanclik yasadik😅

X