Sumo oldugumu unutuyor sexy sempazemMidenin yarısı yok ya ondan
Şaka kız sesin çıkmıyor bii sataşayım dedim :))
H3RA_ su an böyle vücut göbek bölgesini hala beğenmiyorum. Geçen ayla bu ay arasında alt göbekten 3 cm incelmişim. Bel aynı Bacaklarım kaslandi lunch falan çok rahat yapıyorum. Bugün ergin kirbac zorlamadı beni. Ama ama ama bel ve göbek en son gidip yağ aldircam o olacak
Eki Görüntüle 2939760 Eki Görüntüle 2939765
O ne kız öyle şeyler yapmadım ben hiç. Aynen #direngobek modundayimsana aysunayin yakan cayindan mi yapsak napsak.
direncli bolgen gobek demek ki, biraz daha zaman ver bence.
Ara ara motivasyon düşebilir, moral bozma, bu dönemde kilo almaman da gayet iyi bence.Kac gundur ne sporum var ne de kendim icinnyaptigim birsey ,uyuyamiyoruz bile kızım dis cikartiyor napcagimi şaşırmış durumdayim ,bu surecte tek niyetimverdiklerimi almamak tam istedigime ulasiyorum derken tepetaklak olduk
Benim de basenler ve kalça çok nankör, spor yapınca kendine gelmeye başladı diyorum, bırakıyorum eski pelte kıvamına geri dönüyor.O ne kız öyle şeyler yapmadım ben hiç. Aynen #direngobek modundayimo yüzden sporu hiç bırakmıyorum bir gün uyanicam ve kaslı gözükecek diye bekliyorum
Bence üst bacakta önden ve yandan fırtlayan çıkıntıları olmayan her kadın güzeldirH3RA_ su an böyle vücut göbek bölgesini hala beğenmiyorum. Geçen ayla bu ay arasında alt göbekten 3 cm incelmişim. Bel aynı Bacaklarım kaslandi lunch falan çok rahat yapıyorum. Bugün ergin kirbac zorlamadı beni. Ama ama ama bel ve göbek en son gidip yağ aldircam o olacak
Eki Görüntüle 2939760 Eki Görüntüle 2939765
Su an yandan firlayanlarda üstüme yokBence üst bacakta önden ve yandan fırtlayan çıkıntıları olmayan her kadın güzeldir
benim önde de mevcutSu an yandan firlayanlarda üstüme yok
Maalesef yaşlandıkça metabolizma da yavaşlıyor. Daha az yemek daha çok hareket etmek gerekiyor.Kız ben ömrü hayatımda bi kere 48 kg oldum o da 18 yaşımdaher yere yürüyerek gidiyordum çok aktiftim ve tek öğün besleniyordum.
Uzun suredir bu 58/60 arasindayim ama sıkılaştı vücudum. Eski kiyafetlerimin hepsini giyiyorum rahatlıkla o bana yeterspor bir nevi yediklerimi dengeliyor gibi çünkü metabolizma daha yavaş işliyor
Ben de ortalığı topladım, bugün okullar kapalı o yüzden hep beraber evdeyiz. 15 dakika iç bacak çalıştım yarım saatte yokuş tırmandım 1 saat üst ve alt vücut çalışacağım sonra da adımlarını tamamlayacağım. Şimdilik spora ara verdim öğlen yemeğimi yapmayı planlıyorum. Yemekten sonra tamamlayacağım sporu inşallahHello ladies
Is gidildi
Randevulara gidildi
Spor salonunda calisildi
Simdi alisveris sonrasinda yemek ve evi toplamak.
Sizler naparsiniz?
Maalesef ben de bu durumdayım göbekten kurtulamıyorum ama zaten benimki ameliyatsız geçmeyeceği için kurtulmak için de hiç uğraşmıyorum, ameliyatıma altı hafta kaldı.O ne kız öyle şeyler yapmadım ben hiç. Aynen #direngobek modundayimo yüzden sporu hiç bırakmıyorum bir gün uyanicam ve kaslı gözükecek diye bekliyorum
İçine sezar sos gibi salata sosu mu yaptın?Yemekten sonra tatlımı yiyorumdur
Pek aktifsin yiğidom maaşalahHello ladies
Is gidildi
Randevulara gidildi
Spor salonunda calisildi
Simdi alisveris sonrasinda yemek ve evi toplamak.
Sizler naparsiniz?
Yarın öğlen yemeğimde bamya var minnoşum kulaklarını çınlatırım hazır olsana aysunayin yakan cayindan mi yapsak napsak.
direncli bolgen gobek demek ki, biraz daha zaman ver bence.
Yarın öğlen yemeğimde bamya var minnoşum kulaklarını çınlatırım hazır ol