Fit Club 🏋🏻‍♀️

c.tesi günü bildirim yaptım ben minnoşum dur bulayım :KK54:
Hadi bekliyorum esmeriiim esmeriiim i tahtından edersin belkim :))
Telefonu cebime atmayi unuttum :skandal: Ama tammalarim
15de cikiyorum
Sonra izci kampina gidecegiz kizim ile 16 da.

Gecen hafta hatirlamiyorum 🙈🙈 galiba sadece kontrol tartim var
Bırakmıyoz peşini, yakın takiptesin.
O kilolar gidecek başka yolu yok :KK48:

Hadi bekliyorum esmeriiim esmeriiim i tahtından edersin belkim :))

Bırakmıyoz peşini, yakın takiptesin.
O kilolar gidecek başka yolu yok :KK48:
Iyi yapiyorsunuz 😂
125 ml olan suluklarimi 6.kez doldurayim 😁
Suyu cok cok az iciyorum ya :KK43:

Eklentiler

• 16351617937925054095775401989424.jpg
    16351617937925054095775401989424.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 25
Kac gundur ne sporum var ne de kendim icinnyaptigim birsey ,uyuyamiyoruz bile kızım dis cikartiyor napcagimi şaşırmış durumdayim ,bu surecte tek niyetimverdiklerimi almamak tam istedigime ulasiyorum derken tepetaklak olduk😪😪

Selam kızlar spor bitti bende bittim
Ergin kırbaç videosu bitince bunlari yaptım.
Bu arada ergin kirbacin videosunda 100 kcal yaktım.
Önce bu hiit i yaptım hazır vücut sıcakken

Sonra dumbell ile bunu yaptım.

A Arrietty_ ben on bin hedefime geri doncem galiba,
ancak 5 bin olmus sabahtan beri, tum gun de oturuyorum, cocuklari okuldan almaya gidicem bir tek ek olarak, ancak tamamlicam anlasilan gunluk minimumu.

Selam kızlar spor bitti bende bittim
Ergin kırbaç videosu bitince bunlari yaptım.
Bu arada ergin kirbacin videosunda 100 kcal yaktım.
Önce bu hiit i yaptım hazır vücut sıcakken

Sonra dumbell ile bunu yaptım.

Sen niye hala 48 kg değilsin yaaa.
Beni kötü motive ediyorsun, bu kadar spor yapsam yine mi 53'ü göremicem :)))

A Arrietty_ ben on bin hedefime geri doncem galiba,
ancak 5 bin olmus sabahtan beri, tum gun de oturuyorum, cocuklari okuldan almaya gidicem bir tek ek olarak, ancak tamamlicam anlasilan gunluk minimumu.
Ben 15de kalayim.
Halbuki daha 3500adimdayim. Bu ozguven nerden geliyorsa:KK53:

Ben 15de kalayim.
Halbuki daha 3500adimdayim. Bu ozguven nerden geliyorsa:KK53:

o iyi sen de daha citayi yukseltmemissin :KK48:

isler cok yogunbenim ya, belim tutulmus oturup durmaktan saatlerdir :silah:
cok calistiriyorlar beni, halbukisi ben calismayinca daha verimliyim, bilseler :KK70:

Günaydın ☀️
Aşırı doyurucu bir kahvaltı oldu, spor yapmasam akşama kadar hatta yarına kadar acıkmam.:KK70:
Ben de yulafı akşamdan hazırlayanlardanım çünkü pişmiş yulaf sevmiyorum. Çiya tohumu ve yulafı akşam yulaf sütüyle buzdolabına kaldırıyorum sabah üzerine çıtır cereal ekleyip meyveleri doğruyorum, sonra muzun üzerine fıstık tozu ekliyorum çok yakışıyor çünkü, 1 çaybardağı inek sütü ekliyorum inanılmaz doyurucu besleyici ve bir o kadarda lezzetli oluyor meyvelerin şekeri yetiyor, zaten ben tatlı sevmediğim için bana fazla bile geliyor. :KK9:

Eklentiler

• AC9DED1A-AD94-4209-ABD8-1A26308364B0.jpeg
    AC9DED1A-AD94-4209-ABD8-1A26308364B0.jpeg
    202 KB · Görüntüleme: 38
Ben bugünün planını zaten dünden yapmıştım. Air Fryer aldım geçenlerde, bugün öğlen tavuk baguette yapcam, bir kaşık zeytinyağ koyarak yapıyorsun, tam buğday unundan karışım hazırlayıp önce ona buluycam sonra yumurtaya bulayıp yapacağım, eğer başarılı olursam akşam yemeği için balığı da aynı şekilde yapıp yanında bol salatayla servis etmek istiyorum. Bu yöntemle çocuklarda severek yerler diye düşünüyorum. :confused:
Spor olarakta her zamanki gibi adımlarımı 10.000’e tamamlarım ayrıca en az 1 saat iç bacak çalışması yapmak istiyorum, dün fark ettim yanlarım kas yapmış bacak içlerim yumuşak hemen bu konuyla ilgilenmem lazım.😱😱😱

Sen niye hala 48 kg değilsin yaaa.
Beni kötü motive ediyorsun, bu kadar spor yapsam yine mi 53'ü göremicem :)))
Kız ben ömrü hayatımda bi kere 48 kg oldum o da 18 yaşımda 😀 her yere yürüyerek gidiyordum çok aktiftim ve tek öğün besleniyordum.
Uzun suredir bu 58/60 arasindayim ama sıkılaştı vücudum. Eski kiyafetlerimin hepsini giyiyorum rahatlıkla o bana yeter 😀 spor bir nevi yediklerimi dengeliyor gibi çünkü metabolizma daha yavaş işliyor

X