Sanırım bende yogaya başlıyorum. Yarın konuşacağım hocayla. İnşallah saatler uyar.Selam kizlar
Nasilsiniz? Ben Almanyaya gidip geldim yine. Yarin spor salonuna basliyorum
Hedefim yilbasina 85le girmek
Kafadan iznime son verebilirsin bamyamAlys
Ay bende yılbaşında 53 olacağım diye iddialı bir rakam yazsam mı diyorum. Ama korkuyorum da olmazsa diyeOh oh, yılbaşında kutlamamizi yapariz o zamansabahlar olmasın
Kafadan izin dönemi kapandı zaten
Ay bende yılbaşında 53 olacağım diye iddialı bir rakam yazsam mı diyorum. Ama korkuyorum da olmazsa diye
Kesinlikle kafayı bir taksam yaparım biliyorum.Ya vakit var, olur bence.
Bir silkelenip kendimize gelmemiz lazim ama
Herkese benden d vitamini, moralimiz motivasyonumuz yerine gelsin artik da cosalim
Ay sorma bebeğim ya benimde canım uzun süredir cekiyordu artık yaptım gittiSüpersin sedum canım nasıl kısır çekiyor.
1 kase de kalamayacağımı bildiğim için yapmıyorum.
Kızım mercimek köftesi istedi bugün. Allahtan evde kırmızı mercimek yoktu yırttım
Hafta içi için söz verdim yapacağım. O gün omad yaparım diyorum
Ben bu açıdan şanslıyım burada yılbaşı kutlaması olmuyor. Yani etrafımda hiç kimse öyle bir kutlama yapmıyor Türkiye’deki gibi. 25 Aralık‘ta yemek yapıyorlar o yemeklerin de çoğu zaten benim yemediğim şeyler olduğu için sorun olmuyor o yüzden öyle bir endişem yok.Gecen yılbaşında kiz kardesim geldi.
Korona var, hava soguk derken tum gün evdeydik, ye ic ye ic, sadece 1 haftada 5 kg almisimdir
Sonra ocak gibi takima girdim zaten.
Yilbasisi cok tehlikeli, herkesler versin kilosunu o zamana kadar bakem.
Sen yapamazsan kim yapacak? YaprsinnAy bende yılbaşında 53 olacağım diye iddialı bir rakam yazsam mı diyorum. Ama korkuyorum da olmazsa diye
Ben bu açıdan şanslıyım burada yılbaşı kutlaması olmuyor. Yani etrafımda hiç kimse öyle bir kutlama yapmıyor Türkiye’deki gibi. 25 Aralık‘ta yemek yapıyorlar o yemeklerin de çoğu zaten benim yemediğim şeyler olduğu için sorun olmuyor o yüzden öyle bir endişem yok.
Kızlar belki size de fikir olur diye aşağıdaki bilgileri paylaşmak istedim.
22 Ağustos’tan önce;
1-Saçlarım çok dökülüyordu ve incelmişti
2-Cildim aşırı kuruydu ve sürekli kaşınıyordu, tırnaklarım kırılıyordu.
3-Vücudumun her yerinde şişlik vardı
4-Diyetistene gitmiştim kontrol için ve yağ oranın yüksek demişti
5-Sürekli 55- 58 kilo arası gidip geliyodum
6-Her gün spor yapmama rağmen sonuç alamıyordum
22 Ağustos’ta karar verip beslenme şeklimi yeniden düzenledim. Zaten şekeri ve beyaz unu az yiyordum ama yeterli değildi ben de hayatımdan tamamen çıkardım. Protein miktarını artırdım. Yediklerimin kalorilerisini gramı gramına hesaplamaya başladım ve aplikasyona günlük kaydettim ve kaydediyorum. Sporuma 1 saat ağırlık çalışması ekledim. Cardioma tırmanma ekledim.
Bugün 24 Ekim ve sonuç;
1-Saçlarım dökülmüyor aksine gürleşti.
2-Cildim İpek gibi.
3-Şişlik gitti. (Sadece tuzlu yersem, özellikle ev dışında yersem geçici şişlik oluyor eve gelince iniyor)
4-Yağ oranım düştü kas yaptım inceldim
5-Kilom 52 civarında sabitlendi 1-2 kilo daha vermeyi umuyorum
6-Önceden sonuç vermeyen spor şimdi sıkılaştırmaya ve kas yapmaya başladı.
Sadece 2 ayda aldığım sonuç inanılmaz. Bence bu yaşam sitili sadece kilo vermek için değil genel itibari ile sağlıklı olmamız için çok önemli o yüzden kesinlikle ve kesinlikle ne yediğimize çok dikkat etmemiz lazım. Tuzu azaltmak, şekeri ve beyaz unu hayatımızdan tamamen çıkarmamız lazım, şekerli meyveleri bile yememek gerekiyor. Zaten 3-4 hafta içinde vücut alışıyor ve bir daha canımız da istemiyor, en azından ben de öyle oldu.
Günaydın güzel hatunlar,
az evvel beyaz peynir, domates ve maydonozlu sandviçle güne başladım.
Limonlu çayımı içiyorum şimdi.
Yanıma mandalina ve muz aldım ara öğün yaparım
Sade türk kahvesi ve filtre kahve içerim gün içinde
Akşam yeşil mercimek yemeği ve bol salata yemeyi planlıyorum.
Birde yulaftan tatlı yapacağım akşam. Sabah resmen tatlı aşererek uyandım.
Balla tatlandırıp bir kaç kuru ve kırmızı meyve atacağım içine.
Yarım saat koşu bandı ve 15 dk eliptik, ağırlıklarla bölgesel yapmayı düşünüyorum.
Var mı gözünüzü tırmalayan bir şey, nasıl plan?
Sizlerde planlarınızı yazın, plan dışına çıkan 100 JJ yapsın bu hafta böyle gidelim.
Bakalım nasıl etki edecek her birimize.
Tüm gün oruç derken?benim plan tum gun oruc,
ve on bin adim.
artik aksamki ruh halime gore belki yoga, ama onu plana ekleyip kendime ceza yazdirmayayim he he
pişirmiyorsun yani yulafıyulafi aksamdan hazirladigimda ben de oyle yapiyorum, bal eklemiyorum, meyvenin sekeri bana yetiyor.
kucuk bir kavanoza hazirliyorum, 3 yk yulaf, ve yarim bardak sut yarim bardak yogurt, chia falan varsa ekliyorum, sonra bolca meyve, karistirip agzini kapatip dolaba, sabaha yumasasik super oluyor, bir de vakit varsa ustunu de sabah taze meyve ile suslersen gozune de hitap ediyor.