Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asansörün kirinin kusuruna bakmazsınız artıkBi ben varim, ben anlatirim onlara
Atıyoruum atıyorum attıımmmm
Sana atıyorum gibi oldu zaten kimse yok başkaUlen kimse gormeden silmisin, geri at
Eltiskomla konusuyodum.
Ayni ben bakınız
Arie Boomsma on Instagram: "Een dans van medeleven voor iedereen die werkt in events, clubs en op andere plekken die opnieuw getroffen worden door de politieke wispelturigheid. Oefening zag ik bij @billmaeda"
2,056 likes, 53 comments - arieboomsmainstagram on July 27, 2021: "Een dans van medeleven voor iedereen die werkt in events, clubs en op andere plekken die opnieuw getroffen worden door de politieke wispelturigheid. Oefening zag ik bij @billmaeda".www.instagram.com
Şunları yaratana kurbanAynisi ben,
Bundan sonra ağırlıkla çalıştım dedigimde gözünüzde boyle bisi canlansin.
Arie Boomsma on Instagram: "Een nieuwe week vol mogelijkheden. De meeste dingen kun je op uiteenlopende manieren doen. Kies de manier die bij je past. Maak er wat moois van, lieve mensen. video: @jtm_fit"
1,689 likes, 139 comments - arieboomsmainstagram on June 14, 2021: "Een nieuwe week vol mogelijkheden. De meeste dingen kun je op uiteenlopende manieren doen. Kies de manier die bij je past. Maak er wat moois van, lieve mensen. video: @jtm_fit".www.instagram.com
Bugün aşırı yoğundum. Çocuk bu sıra öğlen uyumuyor ona sürekli bir oyun bulma derdindeyim. Benim sporum bittiği gibi anne parka gidelim anne markete gidelim diye diye dolanıyor ortada akşam üzeri yemek telaşı sarıyor. Bu aralar böyle bol kosturmacali bir rutinde ilerliyorum.
Kız yapıyor zaten spor meraklı benimki hadi bana göster nasıl yapayım diyor sorun şu ki onda enerji bitmiyor duracell pilden halliceOnu da spora baslatalim, olmaz boyle
Simdi olmucak ama 2. Yi yap da birlikte oynasınlar diyim mi
Süpersin sedum canım nasıl kısır çekiyor.
İki çocukla lahana sardıysan süpersin benceMerhaba,
Haftasonu cok yoğun geçiyor, iki çocukla boş bir an kalmıyor.
Bugünkü menüm:
09:30 4 kasik kavurmalı yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin, domates, 1 dilim ekmek
13:00 5 adet beyaz lahana sarması, 1 bardak kefir
16:00 1 tabak ilikli çorba, 1 tabak patlıcan yemeği, 1 dilim ekmek
19:00 1 manndalina, 1/2 muz
2 litre su
5000 adim
Selam kizlar
Nasilsiniz? Ben Almanyaya gidip geldim yine. Yarin spor salonuna basliyorum
Hedefim yilbasina 85le girmek
Kafadan iznime son verebilirsin bamyam Alys