Bugün bende temizlik üzerine cardio yaptım yeterince hareket etmemiş olacağım ki parkta çocuk peşine koşturdum. 12 bin adımdayımHerkese misafir gelsin bence, bisey yapmadim spor namina ama 7bin adimdayim
Evin pis oluşunun da etkisi var haliyle
Azicik oturam da yorgunluk kahvesi içem, hakettim.
Saat sabah 11:40 henüz 4000 lerdeyim.Bugün bende temizlik üzerine cardio yaptım yeterince hareket etmemiş olacağım ki parkta çocuk peşine koşturdum. 12 bin adımdayım
Teşekkürler canm deneyeceğim hedef olmazssa olmuyor dediğin gibi. Kiloda da tam bir hedef belirlemeliyim aslında önceki zayiflamalarimda sabır hedefim vardı vermiştim.canim her gun yapacagin ufak bir hedef belirle kendine, 15er dakikadan 2 kez yuruyus mesela eger yarim saatlik bir blok ayiramiyorsan.
diger sporlari yaparsan kar olur, ama bu koyacagin hedefi her gun yap.
Ufak bir hedef olsun ki gozun korkmasin, her durumda yapabil, hatta hafif hastalikta bile hareket etmek iyidir. benim diyetisyen cocuklarla gayet dusuk tempoda yuruyus yapsan bile olur demisti, yeter ki gunumuzun bir zamaninda hareket halinde olalim, aktif olalim. Ve bunu her gun yapalim.
İkizler burcu benim kızım akrepİkizler Burcu mu?
Ben meyveleri genellikle olgunlaşmamışken yemeyi seviyorum dolayısıyla hepsi ekşi ve normal insanlara göre tatsız, bir de miktarlarıda bayağı az, o yüzden çok fazla olduğunu düşünmüyorum. Kilo aldıran şekerli meyvelerin başta üzüm olmak üzere hiçbirini yemiyorum zaten sevmiyorum. Bazen eşim bir salkım alır gelir tadına bile bakmam günlerce buzdolabında bekler kimse yemez. Çocuklarım da benim gibi. 40 yıl yemesem aklıma gelmez.
Çocukken Uludağda bir köyde yaşıyorduk annem babam köyde görevliydiler, meyveleri daha olmadan ağaçlardan koparıp koparıp yerdim o yüzden de annemle babam çok kızarlardı bana. Büyüdüm yaşlandım hala öyleyim
Bende dışarıda çok yememeye çalışıyorum. Dışarıda yiyeceksem akşam yemeği niyetine erkenden günü kapatmaya bakıyorum. Et ya da tavuk tercih ediyorum sade sossuz ızgara olacak şekilde en kurtarıcı bunlar oluyor dışarıda benim için.Saat sabah 11:40 henüz 4000 lerdeyim.
Espresso içip yarım saat sonra spor yapıcam sonra da çamaşır işleri var. İnşallah yemekten önce adımlarımı tamamlarım.
Restaurantın websitesinden yemeklere bakıp kalori hesabı yapıyorum. Gitmeden ne ısmarlayacağımı bilmezsem yanlış şeyler yiyebilirim
Ne zaman dışarda yemek yiyecek olsak bunu mutlaka yapıyorum sizde yapın. Çünkü bazen masum görünen bir yemek ya da salata bile çok yağlı, şekerli ya da yüksek kalorili olabiliyor.
Türkiye’de dışarda çok fazla seçenek var bilmiyorum Türkiye’de mi yaşıyorsun ama ete falan çok fazla şey koymuyorlar Türkiye’de, burada öyle değil, her şeye sos ekliyorlar dolayısıyla yağ oranı kalori oranı çok yüksek olabiliyor çok dikkatli olmak gerekiyor.Bende dışarıda çok yememeye çalışıyorum. Dışarıda yiyeceksem akşam yemeği niyetine erkenden günü kapatmaya bakıyorum. Et ya da tavuk tercih ediyorum sade sossuz ızgara olacak şekilde en kurtarıcı bunlar oluyor dışarıda benim için.
Tr deyim canım. Aynen burada sade şekilde geliyor bir çok yerde. Yurt dışında öyle değil maalesef biliyorum. Soslar acayip kalorili. Sabah kahvaltıları bile yüksek kalorili soslu olabiliyor.Türkiye’de dışarda çok fazla seçenek var bilmiyorum Türkiye’de mi yaşıyorsun ama ete falan çok fazla şey koymuyorlar Türkiye’de, burada öyle değil, her şeye sos ekliyorlar dolayısıyla yağ oranı kalori oranı çok yüksek olabiliyor çok dikkatli olmak gerekiyor.