HalledersinGeçen hafta :55. 1
Bu hafta 55.9
+800
Toparlayacağım inşallah
Ben karnımı parçalıyorum şu anKarnimizi parcalayalim mi Bugun
Ergin Kırbaç on Instagram: "karın kaslarınızı takır takır parçalamak istiyorsanız, mutlaka sizi tatlı sert zorlayacak bir ağırlıkla yapın😉 maksimum tekrarlı karın çalışmaları iyi güzel ancak 8-10 tekrarlı, 4-5 setli çalışmalar baklaları oldukça bell
2,084 likes, 25 comments - erginkirbac on October 12, 2021: "karın kaslarınızı takır takır parçalamak istiyorsanız, mutlaka sizi tatlı sert zorlayacak bir ağırlıkla yapın😉 maksimum tekrarlı karın çalışmaları iyi güzel ancak 8-10 tekrarlı, 4-5 setli çalışmalar baklaları oldukça belli edecektir💪🏻😎...www.instagram.com
Ben arabada parcalayimKarnimizi parcalayalim mi Bugun
Ergin Kırbaç on Instagram: "karın kaslarınızı takır takır parçalamak istiyorsanız, mutlaka sizi tatlı sert zorlayacak bir ağırlıkla yapın😉 maksimum tekrarlı karın çalışmaları iyi güzel ancak 8-10 tekrarlı, 4-5 setli çalışmalar baklaları oldukça bell
2,084 likes, 25 comments - erginkirbac on October 12, 2021: "karın kaslarınızı takır takır parçalamak istiyorsanız, mutlaka sizi tatlı sert zorlayacak bir ağırlıkla yapın😉 maksimum tekrarlı karın çalışmaları iyi güzel ancak 8-10 tekrarlı, 4-5 setli çalışmalar baklaları oldukça belli edecektir💪🏻😎...www.instagram.com
Kullanici Ismi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma |
| Her zamanki gibi perfekto | If siz hayat yakismamis, cok yemis gene | Daha iyi,aferiiiin | Misafirlikcilikte kek yemis Fecahat | OMAD askina | Spor ve menu guzel |
A Arrietty_ | Tatil yapiyore | Tatil yapiyore | Tatil yapiyore | Dondu cicegim, hemi de enerjisi bol bir sekilde | OMAD askina | OMAD askina |
| Sebze yememis, Spor yapmamis | Kacak | Kacak | Kacak | Kacak | Kacak |
D deanvillage | Kacak | Menu guzel, spor orta karar | Spor super,Menu o kadar super degil | Spor ve menu guzel | Spor ve menu guzel | Spor ve menu guzel |
| Tatil yapiyore | Temizlik yapmis tatil donusu, Kek yemis, o keki bugun yakacakmis | Menude yesillik eksik, geri kalan cok iyi | Spor ve menu guzel | Menude haftalik karb ini almis, afiyet olsun, bugun sebze yesin. Spor guzel | Refakatci izni |
| Karisik kurusuk yemis, spor yapmamis | On uzerinden on | Perfekto | Spor ve menu guzel | Spor ve menu guzel | Spor ve menu guzel |
| Guzel yemis, Spor yapmamis | Cok yoruluyor kusum bu ara, ona benden kafa izni | Noddlesssss!!! 10 bin adim cepte | Spor ve menu guzel | Kafadan izinli | Kafadan izinli |
| Her zamanki gibi perfekto | Super | Sporseverlerde bugun... | Spor ve menu guzel | Spor ve menu guzel | Perfecto |
| Odul yapmis, menu guzel Spor neden yok? | Menu guzel, spor guzel, iyilesiyor da | Kacak | Spor ve menu guzel | 15 dakika sporu eksik, bugun 45 dakik olsun mu, Menu guzel | Menu guzel, spor yok |
| Kacak | Kacak | Kacak ama bugun donuyore | Kacak | Menu guzel, spor? | Kacak |
| Simit yemis 167 kalori Spor yapmis | Guzel bir gun gecirmis, o leblebi kurabiyeleri de neyse artikin | Spor ve menu cok guzel,Gene leblebi kurabiyeleriiiiii | Kacak | Spor ve menu guzel | Spor ve menu guzel |
| Kacak Gocek | Kacak Gocek | Menu guzel,Spor yok | Kacak | Kafadan izinli, hastamsi | Hasta |
| Menu guzel Spor on numara | Guzeeel | Menu guzel,adimlar eksik | Spor ve menu guzel | Spor ve menu guzel | Kacak |
| Kacak Gocek | Pogaca yemis, bugun hepsini yakacakmis, ustune salata yiyecekmis | Kacak | Kacak | Kacak | Kacak |
Karnimizi parcalayalim mi Bugun
Alys
Pazartesı 58 lerı görmüştüm
57 lerde gecrdim bıkac gunu
Kafadan ızınlı ne kız deli gıbı bısey mi
Disardanmi? Sicak wafel, drop, peynir tabagi yapabilirsin, poffertjes,ben yarin parcalayayim,
misaifr gelecekmis aksama, dun aksam ogrendim.
Ne yapsam diye dusunucem 3 saat simdi, sonra motoru takip yapicam.
Lori fikir ver len, Turkiyeden gelen misafire hollandanin nesi yedirilir, kolay seyler soyle
Hollandanin hic biseyi zor degilki. Mutfagi yok bikereDisardanmi? Sicak wafel, drop, peynir tabagi yapabilirsin, poffertjes,
Stamppot met vlees, haring, speculaas, patat met mayo