Kekini yedir kafalar misben yarin parcalayayim,
misaifr gelecekmis aksama, dun aksam ogrendim.
Ne yapsam diye dusunucem 3 saat simdi, sonra motoru takip yapicam.
Lori fikir ver len, Turkiyeden gelen misafire hollandanin nesi yedirilir, kolay seyler soyle
Ozaman misafirlikten cikarlar laKekini yedir kafalar mis
Disardanmi? Sicak wafel, drop, peynir tabagi yapabilirsin, poffertjes,
Stamppot met vlees, haring, speculaas, patat met mayo
Kekini yedir kafalar mis
Ohaa şişko kaptanSelam
Pek fazla vermemisim. Neyse yavas yavas da olsa gidecek
Bizim evde de 4 sandalye var 8 taneydi 4 tanesini verdik gönderdik biri gelirse sırayla yiyoruzHehehe kiz tembelim falan ama misafir severim.
Cok yetenek gerektirmeyen seylerden ortaya bir sofra kurayim diyorum. Ac mi gelecekler tok mu belli degil, gezip gelecekler çünkü. Bize aksam yemegi olur, onlara meze sofrasi gibi olur. Zaten masa kurmaya evde yeterince sandalye yok
Bizim evde de 4 sandalye var 8 taneydi 4 tanesini verdik gönderdik biri gelirse sırayla yiyoruz
Çok güzel görünüyor, afiyet olsunGünaydın
Fıstık tozu en çok muza yakışıyor bugün onu keşfettim.
Baklagil çok sevmiyor bizim çocuklar bir tek fasülye seviyorlar onu da chilli tarzı seviyorlar o yüzden etli sulu patates yaptım.Baklagil mi yapacaksın ?
Bizim de bugün ofis yemeği var akşam, menüde ceviche, fried beans, seafood Tacu Tacu, anticuchado varDisardanmi? Sicak wafel, drop, peynir tabagi yapabilirsin, poffertjes,
Stamppot met vlees, haring, speculaas, patat met mayo
Çok hafif ve güzel oluyor gerçekten, içinde yulaf Çiya tohumu süt ve meyveler var, evde ne meyve varsa koyuyorum bir de fıstık tozu ekliyorum harika oluyor.Çok güzel görünüyor, afiyet olsun