Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur,yarin uzun oruc ise planin en mantiklisi
Tartina itiraz et benim elimden birsey gelmezUhu uhuuu ben niye arti geldim yaaa.
Itiraz ediyorum kaptanicem
Bugun cocuklarla normal ogun yapicam, yarin uzun oruc düşünüyorum bakalim bu akşamı dengeli ayarlayabilirsem.
Olur,yarin uzun oruc ise planin en mantiklisi
Tartina itiraz et benim elimden birsey gelmez
Ben anneme gidecegim. Lahmacun var menude. Bol salata da yer gunu erken kapatacagim
Dun su tarifi denedim. Baya guzeldi.Oooo iyimis.
Aksama piyazim var biraz, yanina da ne yapsam ne yapsam.
Günaydın
İyi canım sen nasılsın. Yine güzel bir gün olmuş.
Treni kaçırmadımsa evet canım istiyorum yarın plates kursum başlıyor ben de açıkcası yılbaşına kadar 5 kilo kadar vermek istiyorum
Tamamdir ekleyim ozaman senideTreni kaçırmadımsa evet canım istiyorum yarın plates kursum başlıyor ben de açıkcası yılbaşına kadar 5 kilo kadar vermek istiyorum
Aynudir bence de.İyi canım sen nasılsın. Yine güzel bir gün olmuş.
Siyez unuyla poğaça yapacağım bende. Daha önce hiç denemedim. Beyaz unla aynıdır sanırım ölçüleri. Yarın sabah oğluşa krep sözü verdim. Onuda siyez unuyla yapacağım.
Treni kaçırmadımsa evet canım istiyorum yarın plates kursum başlıyor ben de açıkcası yılbaşına kadar 5 kilo kadar vermek istiyorum
Hellööö burda mısınız burda olan parmak kaldırsın foti atıyorum kısa süre içinde kendini imha edecuuk