onada baktım şincikAlys in dedigi enerji icecegi yakti günü
Spor ile telafi edecegim. Amrap da baya kalori yakmayi bekliyorum
Bunu hatırlıyorum daha önce paylaşmıştın sanki. Kolay gelsin. Benim sporlar bitti çoktan yemek hazırlığı içindeyim.Yazayim. Gunu kapadim zaten.
Sabah 8 de
1 adet fatbombs
Kahvalti 10da
Avokado,domates ve salatalik ile salata
2 kucuk dilim baguet
2 parmak sosis
13de sinemada
3 avuc patlamis misir
1 enerji icecegi
Simdi 45dk tempolu yürüyüs e cikacagim. Yuruyusu uzatiyorsam normal tempoda yurumeye devam edecegim.
Sonra 18 dk amrap yapma planim var. Oda su egzersizler
Daily WOD And Workout Ideas on Instagram: "720 reps in 18 minutes. Can you hang on?? ⠀⠀⠀⠀ This is a great body weight workout if you’re on vacation, on the road with work or just don’t have access to any equipment. ⠀⠀⠀⠀ 18 min emom (every minute on t
2,438 likes, 78 comments - thedadwod on August 1, 2021: "720 reps in 18 minutes. Can you hang on?? ⠀⠀⠀⠀ This is a great body weight workout if you’re on vacation, on the road with work or just don’t have access to any equipment. ⠀⠀⠀⠀ 18 min emom (every minute on the minute): • 10 air squats • 10...www.instagram.com
Bunu hatırlıyorum daha önce paylaşmıştın sanki. Kolay gelsin. Benim sporlar bitti çoktan yemek hazırlığı içindeyim.Yazayim. Gunu kapadim zaten.
Sabah 8 de
1 adet fatbombs
Kahvalti 10da
Avokado,domates ve salatalik ile salata
2 kucuk dilim baguet
2 parmak sosis
13de sinemada
3 avuc patlamis misir
1 enerji icecegi
Simdi 45dk tempolu yürüyüs e cikacagim. Yuruyusu uzatiyorsam normal tempoda yurumeye devam edecegim.
Sonra 18 dk amrap yapma planim var. Oda su egzersizler
Daily WOD And Workout Ideas on Instagram: "720 reps in 18 minutes. Can you hang on?? ⠀⠀⠀⠀ This is a great body weight workout if you’re on vacation, on the road with work or just don’t have access to any equipment. ⠀⠀⠀⠀ 18 min emom (every minute on t
2,438 likes, 78 comments - thedadwod on August 1, 2021: "720 reps in 18 minutes. Can you hang on?? ⠀⠀⠀⠀ This is a great body weight workout if you’re on vacation, on the road with work or just don’t have access to any equipment. ⠀⠀⠀⠀ 18 min emom (every minute on the minute): • 10 air squats • 10...www.instagram.com
Amerikan sinemalarındaki mısırın kalorisi kesinlikle çok yüksektir güzelimSupersin.
Aslinda patlamis misirda lif var, cok zararli atistirmalik degil bu sebeple ama dışarıda yapilanin yagi vs kötüdür muhtemelen.
Buradaki çok yağlı ve tuzlu oluyor çok zararlı. Evde arada sırada patlatıp yiyorum zaten çok zararlı bir şey değil ama sinemadakini kesinlikle yiyemem.Patlamış mısıra bayılırım heleki sinemada
Şimdi baktım bir kasesini 55 cal veriyor uygulama
Karboda 6,5/7 gr civarlarında
Akşam yada öğle yemeğinden kısılarak tüketilebilir bence
Yaaaa
Cok sukur yarabbi
Simdi Eve girdim bende. Yagmura yakalandim. Uzerimi degistirip amrap i tamamliyacagim
.
onada baktım şincik
108 cal diyo
çiğnenmiyo bile ki
bugün polyannayım ben
Ayiptir sormasi AMrap bedirSimdi Eve girdim bende. Yagmura yakalandim. Uzerimi degistirip amrap i tamamliyacagim
Ya hem 3 ogun oldu, hem de plansiz oldu.
If yapmayinca öğünlerde az yemem gerekiyor, onu yapamiyorum.
Sagol canim
Su videoda sakli cevabiAyiptir sormasi AMrap bedir
Amrap ergin kirbacin stiliSu videoda sakli cevabi
Crossfit de wod , emom veya amrap uzerine genelde egzersiz tekrari
Videoda emom yaziyor. Every minut on the minut
Yani 1dk da
10 air squat
10 push Up
20 JJ
1dk dan sure kaliyor ise dinleniyorsun
Amrap ise
As many rep. As posibble anlaminda
Alys 5 turda benden.
Araya 100 ip atlama ekledim.
Push Up u 3.turda burpees ile degistirdim
Yürüyüs yaptigim gunler ( persembe ve cumartesi) ayni egzersizi yapacagim. Bakalim kac tur dayanacagim obur seferler. Felaket terledim ama.
500kalori de BikeErg ustune cikip yakacagim. Damper hizi ile oynamadan usul usul.
Enerji icecegini yakarim herhal bu gidisle
Selam ,
Sabah 2 double cay
Ogle 14h 30 gibi
2 cifkofte , 1parmak kadar simit ,
2 yk haslanmis pirinc salata
Ara turk kahvesi
Aksam
3yk yogurt
Aksam yemiycem bol carb aldim zaten
20dk kosu
40jj