- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Şimdi ben almamışım da vermemişim de kendimi cezalandırıyor muyum?Kizlar iyi geceler, tatlis ruyalar,
yarin kontrol tartisinda kilo vermemis olanlar kendilerine ceza versinler,
hemen o cezalari yapsinlar, haftasonuna kadar da ayni cezayi yapmaya devam etsinler
ben veLori haric cunku biz kazana dustuk torpilliyiz
Siz niye düştünüz kazana ne kaçırdım
Dün akşam 6.500 adım yapmışım tatlım, gün içindeki adımlarım dahil değil, tek seferde.
Spor sonrası yıkanıp totomu kıymetlimi koltuğa koyamadan oğlanla gezmeye çıktıkakşam eşimin ailesi gelecek beraber yemek yiyeceğiz tavuk sote şimdiden 14 bin adımdayım. Doktor bey yasar miyim
Şimdi ben almamışım da vermemişim de kendimi cezalandırıyor muyum?
Bu haftadan itibaren ameliyatım öncesi çok yoğun ve yorucu bir programım var. Bu hafta sonu eşli ofis yemeği var, önümüzdeki iki hafta üstüste okul ve seminer var Tampa’ya gideceğiz, ondan sonraki hafta eşimin doğum günü için kayınvalide evde yemek veriyor, ondan sonraki hafta Şükran günü haftası okullar tatil ve biz Hawaii’ye gidiyoruz, PCR testleri falan filan, sonra geliyoruz ben ameliyat için Türkiye’ye gidiyorum, düşünürken bile yoruldum
Selam kızlar, buraya mı transfer oldunuz ? Keyifleriniz nasıl? Bu ara kilo almış olabilirim, fena cozuttum durdurun beni.
Oooo cisssslari merak ettimSelam
Bol cissssli gun oldu.
Sinemadan geldik
Yagmur dinsin ,45 dk tempolu yürüyüse cikacagim.
Evet buradayız artık, tartıldın mı hiç ne durumdasın?Selam kızlar, buraya mı transfer oldunuz ? Keyifleriniz nasıl? Bu ara kilo almış olabilirim, fena cozuttum durdurun beni.
Oooo cisssslari merak ettimelf gözlerim açıldı hemen
Tereyağlı ekmeği yedin tostu niye yedin?Haftanin en kotu gununu gecirmis olabilirim,
cocuklarla aktivite pesinde kostuk bugun,
Menu yazayim, sonra gideyim aksam yemegini yiyip gunu kapatayim artik.
09.00
2 haslama yumurta
1 tereyagli tb ekmek
1 avuc yesillik
yarim portakal
12.00
1 tb ekmegi ile tost
1 dilim sadeli kek
1 avuc kadar uzum
Arada yarim portakal
En gec 18.00 de yeriz aksam yemegini
1 er porsiyon:
Karasimsek
Soganli yesil salata
10 bin adim tamamlayip tv karsisinda pineklicem bu aksam. Suan 6 bin adimdayim.