Tereyağlı ekmeği yedin tostu niye yedin?
Tostu yedin keki niye yedin?
Keki de yedin üzüm ve portakalı niye yedin?
Bunca günaha koltukta niye pinekliyorsun demezler mi adama?
Ya yerim seni, şaka yaptım yahu.sorma ya,
oglanin arkadasina gittik,
sabahtan kahvaltimi yaptim iste guzelcene, hesapta kahve icecegim sadece.
kahvenin yanina kek cikardi, dedi ev yapimi az sekerli vs vs vs zorla yedirdi,
sonra cocuklara tost yaparken bana da yapti, onu da zorla yedirdi,
resmen komplo yanisi
meyveler icin de suclular cocuklar, kestim o kadar portakali yemediler, napim atim mi, yemisim ben de o ara.
pineklemek kisminda haklisin bak, orada azicik benim hatam bulunabilir, napsak ki
Ne gezmesi yaw okul ve seminer bunlar gezmek değil çok sıkıcı ve meşakkatli oluyor her gün baş ağrısı çekiyorum, kayınvalideye gitmek zaten ayrı bir sıkıntı, Çünkü bir tane yılan diyeyim üvey kız kardeşimiz var yani eşimin üvey kız kardeşi sinirlerimi bozuyor, neyse zaten düşündükçe yoruyor beni. Ama haklısın stres yapmamam lazımdusunurken stres yapma da,
bak stres kilo yapar heeee
Iyi gezmeler, bol eglenceler simdiden.
Karaşimşek ne?Haftanin en kotu gununu gecirmis olabilirim,
cocuklarla aktivite pesinde kostuk bugun,
Menu yazayim, sonra gideyim aksam yemegini yiyip gunu kapatayim artik.
09.00
2 haslama yumurta
1 tereyagli tb ekmek
1 avuc yesillik
yarim portakal
12.00
1 tb ekmegi ile tost
1 dilim sadeli kek
1 avuc kadar uzum
Arada yarim portakal
En gec 18.00 de yeriz aksam yemegini
1 er porsiyon:
Karasimsek
Soganli yesil salata
10 bin adim tamamlayip tv karsisinda pineklicem bu aksam. Suan 6 bin adimdayim.
Karaşimşek ne?
Bugünlerde biz de sık sık sinemaya gidiyoruz, yanımda leblebi ve hurma götürüyorum çantamdan gizlice çıkarıp yiyorumpatlamis misirlari goturmus diyorlar
Tb ekmegı cınım. Bwyaz ekmek kokuyor yıyemıyorummmEkmekler tb ekmegi ise begendim,
Degilse begenmedim
Bugünlerde biz de sık sık sinemaya gidiyoruz, yanımda leblebi ve hurma götürüyorum çantamdan gizlice çıkarıp yiyorum
çünkü çocuklar bir şey yerken benim ağzım boş durması rahatsız ediyor patlamış mısır yememek için de böyle bir çözüm buldum, zaten buranın patlamış mısır bir de çok yağlı oluyor Allah korusun yersem et ve yağ olarak geri döner bana
Tb ekmegı cınım. Bwyaz ekmek kokuyor yıyemıyorummm
Patlamış mısıra bayılırım heleki sinemadaBugünlerde biz de sık sık sinemaya gidiyoruz, yanımda leblebi ve hurma götürüyorum çantamdan gizlice çıkarıp yiyorum
çünkü çocuklar bir şey yerken benim ağzım boş durması rahatsız ediyor patlamış mısır yememek için de böyle bir çözüm buldum, zaten buranın patlamış mısır bir de çok yağlı oluyor Allah korusun yersem et ve yağ olarak geri döner bana
Yazayim. Gunu kapadim zaten.Oooo cisssslari merak ettimelf gözlerim açıldı hemen
Yazayim. Gunu kapadim zaten.
Sabah 8 de
1 adet fatbombs
Kahvalti 10da
Avokado,domates ve salatalik ile salata
2 kucuk dilim baguet
2 parmak sosis
13de sinemada
3 avuc patlamis misir
1 enerji icecegi
Simdi 45dk tempolu yürüyüs e cikacagim. Yuruyusu uzatiyorsam normal tempoda yurumeye devam edecegim.
Sonra 18 dk amrap yapma planim var. Oda su egzersizler
Daily WOD And Workout Ideas on Instagram: "720 reps in 18 minutes. Can you hang on?? ⠀⠀⠀⠀ This is a great body weight workout if you’re on vacation, on the road with work or just don’t have access to any equipment. ⠀⠀⠀⠀ 18 min emom (every minute on t
2,438 likes, 78 comments - thedadwod on August 1, 2021: "720 reps in 18 minutes. Can you hang on?? ⠀⠀⠀⠀ This is a great body weight workout if you’re on vacation, on the road with work or just don’t have access to any equipment. ⠀⠀⠀⠀ 18 min emom (every minute on the minute): • 10 air squats • 10...www.instagram.com
Haftanin en kotu gununu gecirmis olabilirim,
cocuklarla aktivite pesinde kostuk bugun,
Menu yazayim, sonra gideyim aksam yemegini yiyip gunu kapatayim artik.
09.00
2 haslama yumurta
1 tereyagli tb ekmek
1 avuc yesillik
yarim portakal
12.00
1 tb ekmegi ile tost
1 dilim sadeli kek
1 avuc kadar uzum
Arada yarim portakal
En gec 18.00 de yeriz aksam yemegini
1 er porsiyon:
Karasimsek
Soganli yesil salata
10 bin adim tamamlayip tv karsisinda pineklicem bu aksam. Suan 6 bin adimdayim.
Fatbombs zaten keto değil mi?Yazayim. Gunu kapadim zaten.
Sabah 8 de
1 adet fatbombs
Kahvalti 10da
Avokado,domates ve salatalik ile salata
2 kucuk dilim baguet
2 parmak sosis
13de sinemada
3 avuc patlamis misir
1 enerji icecegi
Simdi 45dk tempolu yürüyüs e cikacagim. Yuruyusu uzatiyorsam normal tempoda yurumeye devam edecegim.
Sonra 18 dk amrap yapma planim var. Oda su egzersizler
Daily WOD And Workout Ideas on Instagram: "720 reps in 18 minutes. Can you hang on?? ⠀⠀⠀⠀ This is a great body weight workout if you’re on vacation, on the road with work or just don’t have access to any equipment. ⠀⠀⠀⠀ 18 min emom (every minute on t
2,438 likes, 78 comments - thedadwod on August 1, 2021: "720 reps in 18 minutes. Can you hang on?? ⠀⠀⠀⠀ This is a great body weight workout if you’re on vacation, on the road with work or just don’t have access to any equipment. ⠀⠀⠀⠀ 18 min emom (every minute on the minute): • 10 air squats • 10...www.instagram.com
Fatbombs zaten keto değil mi?
Bagetler de küçükmüş.
Mısırıda akşam yemeği yerine sayıp,günü de 13 de kapattığını düşünürsek
abartı bunun neresinde kuzum ya.
Neden haftanin en kötü gunu kek var diye mi ?
Hem ekmek hem kek biraz fazla ama yakarsın aksama kadar
Fatbombs zaten keto değil mi?
Bagetler de küçükmüş.
Mısırıda akşam yemeği yerine sayıp,günü de 13 de kapattığını düşünürsek
abartı bunun neresinde kuzum ya.
Selamlar herkese
Canım çok sıkkındı yazmaya utandığım bir haldeyim.Uykusuz yorgun dalgın ve şiş..
+800 gr çıktım bugünkendimi hiç teselli edemiyorum.
Ama buraya gelince mesajlarınızı okudum ve yenilendim.Güldüm baya yorumlarınıza☺
Bazen böyle olabilir ama ilk hedefimin kıyısındayım , toparlanıyorum hemen inşaallah.
Cumartesi geri dönücem