Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ergin Kırbaç’ı ne zamandır takip ediyorum, başlamak istiyorum da. Varım canım çok uzun bir video değil zaten. Sabah yapar çıkarım hatta

Erkencisin sabahdan sporu yapmak calisanlar icin en guzeli aslinda

Bu aralar o kadar tembelim ki, sabah zor cikiyom yataktan.
Aksam olu gibi oluyorum. Ama azicik spor yapayim diyorum ve hemen aciliyorum, heves de geliyor, bu sefer de saat olmus 11 12
Sabah sporunun gozunu seveyim, acilacam, tum günüm de güzel gececek ama o sabah yataktan cikabilsem işte

Crossfiti aslaaa birakmammm. Bana kalsa hergun giderim gelecek hafta crossfit dersinden sonra marathon kosmak icin hazirlanacaz tabi ‘gazli ben’ hemenn ben varim dedi
Yaa ne guzel.
Benim bir arkadas galiba 2gun onceydi, Amsterdam da marathon a katildi

Bakin bana. Sizi uyariyorum. Biliyorsunuzki ben gazla calisiyom. Yeni evim kümes kadar. Yeni alet malet giremez. Gazlamayin beni
loricim benim elim hıza gelmiş bugün bir alet bakmış, hem katlanır hem çok fonksiyonlu.
Ben aldırmadım zaten bizim aldıklarımız var özelliklerinde Bulup atayım mı onu sana

Ben de bugünkü menü mü yazayım da akşama kalmasın. Tek tek yazmayacağım sabah yulaflı meyveli karışım, öğlen iki yumurtalı patates ve ıspanaklı omlet yedim, akşamda sebzeli spagetti ve yanında tavuk sote var. A Arrietty_ H3RA_ sedulu

Eklentiler

• 4EB47605-5385-45BB-9829-D749C6EF508E.png
    237,6 KB · Görüntüleme: 22
  • F02FFD73-9FA9-4129-AF23-782A23115717.jpeg
    62,7 KB · Görüntüleme: 22
  • AB7842AD-38A1-4625-975E-3689E3C71A4B.jpeg
    45,3 KB · Görüntüleme: 24
Yesil mercimek yemegini sebze eklemeden yapinca karasimsek diyorlar

Sade sogan, salca, mercimek, su
Bende de aksam aynısından vardı, ben bir de havuç ekledim.
Onun videolarini yapsak felaket fit oluruz
Hep başlamak istiyorum, sonrasında her yerim agriyacak diye vazgeçiyorum.
Haftada 1 gun ergin kirbac günümü yapsak hep beraber
Hep beraber yaparsak güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…