Ergin Kırbaç’ı ne zamandır takip ediyorum, başlamak istiyorum da. Varım canım çok uzun bir video değil zaten. Sabah yapar çıkarım hatta
Erkencisinsabahdan sporu yapmak calisanlar icin en guzeli aslinda
Dolunayda noli? Ben hic anlamaz o seylerdenDolunay varmis bu aksam. Ne alemdesiniz kizlar
BilmemDolunayda noli? Ben hic anlamaz o seylerden
GalibaPazartesileri ergin kirbac gunumu?
Seviyorum onu ya.
Ben bu hafta spor yapamiyom. Pazartesi salonda reservasyonumu yaptim. Is cikisi gidicez kizimla
Bakin bana. Sizi uyariyorum. Biliyorsunuzki ben gazla calisiyom. Yeni evim kümes kadar. Yeni alet malet giremez. Gazlamayin beni1 saat de 429 kalori diyoronu 1saat de 500e cevirmem gerek
Alma kiz alet malet. Crossfit e devam etBakin bana. Sizi uyariyorum. Biliyorsunuzki ben gazla calisiyom. Yeni evim kümes kadar. Yeni alet malet giremez. Gazlamayin beni
Crossfiti aslaaa birakmammm. Bana kalsa hergun giderimAlma kiz alet malet. Crossfit e devam etbutun makinalardan iyidir
1 parmak kadar simit enine mi boyuna mı
Serçe parmağıda parmak, yüzük parmağı da
Yaa ne guzel.Crossfiti aslaaa birakmammm. Bana kalsa hergun giderimgelecek hafta crossfit dersinden sonra marathon kosmak icin hazirlanacaz tabi ‘gazli ben’ hemenn ben varim dedi
Yok len bizimki minnacik bi marathon olur. Oburlerine katilanlara helal olsunYaa ne guzel.
Benim bir arkadas galiba 2gun onceydi, Amsterdam da marathon a katildi
loricim benim elim hıza gelmiş bugün bir alet bakmış, hem katlanır hem çok fonksiyonlu.Bakin bana. Sizi uyariyorum. Biliyorsunuzki ben gazla calisiyom. Yeni evim kümes kadar. Yeni alet malet giremez. Gazlamayin beni
Bende de aksam aynısından vardı, ben bir de havuç ekledim.Yesil mercimek yemegini sebze eklemeden yapinca karasimsek diyorlar
Sade sogan, salca, mercimek, su
Hep başlamak istiyorum, sonrasında her yerim agriyacak diye vazgeçiyorum.Onun videolarini yapsak felaket fit oluruz
Hep beraber yaparsak güzel olurHaftada 1 gun ergin kirbac günümü yapsakhep beraber
Neyse ki benim ellerim minyatür, çocuk eli gibiKahkaha attimBoyu 1 isaret parmagi kadar burda genelde simit satılmıyor biz gidicez diye almis ark.o yuzden yedim
Alys az ama uzun zmandir hepsini ayni anda yemeyince gonlum.el vermedi
Benimde oyle minicik parmaklarim var zatem ayaklarim bile 36 numaraNeyse ki benim ellerim minyatür, çocuk eli gibi
hadi yırttın