Fit Club 🏋🏻‍♀️

Cok sağol canm. Karbonhidrat çoksa çıkarmadım hayatımdan kahvaltılarda yiyorum bir dilim ekmek . Düzenli kahvaltı yemek saati yapmaz oldum ondan bundan atistiriyorum. Doymuyor um doymadika atistiriyorum. Akşamları hicbirsey yemez olmuştum.atustirma alışkanlığım akşamları da devam eder oldu. Kızımla ilgili sürekli proplemler çıkmaya başladı. Tuvalet sıkıntımız var onu aşmaya çalışıyoruz. İkinci sınıfta öğretmeni disleski olabilir dedi. Bunu da az çok kabullendim. Son olarak bir aydır kızımda istemsiz go kapaklarini büyütüp açmaya başladı kafasını yan çevirerek gözlerini açarak yapar oldu. Bu kafama hep takıldı bugün doktora götüreceğiz sebebinide bilmiyoruz.psikolojik nörolojik olabilir diye düşünüyoruz. Bir yerde okudum epilepsi olabilir mi acaba dedim. Epilepsi de de olabiliyor Muş. Bazen benim kızımda dalmalarda olabiliyordu. Bilemiyorum

Gunaydin kizceler,

Carsamba carsafa dolanmasin plis,

Sali gunu icin durumlar bu sekildedir:

Kullanici IsmiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeCuma
Alys Her zamanki gibi perfektoIf siz hayat yakismamis, cok yemis geneDaha iyi,aferiiiin
A Arrietty_ Tatil yapiyoreTatil yapiyoreTatil yapiyoreDonecek iki gozumuzun cicegi
Dahlia_ Sebze yememis,
Spor yapmamis
KacakKacak
D deanvillage KacakMenu guzel, spor orta kararSpor super,Menu o kadar super degil
H3RA_ Tatil yapiyoreTemizlik yapmis tatil donusu,
Kek yemis, o keki bugun yakacakmis
Menude yesillik eksik,
geri kalan cok iyi
LadyMiami Karisik kurusuk yemis,
spor yapmamis
On uzerinden onPerfekto
Lori Guzel yemis,
Spor yapmamis
Cok yoruluyor kusum bu ara, ona benden kafa izniNoddlesssss!!!

10 bin adim cepte
sedulu Her zamanki gibi perfektoSuperSporseverlerde bugun...
tavsannesi Odul yapmis, menu guzel
Spor neden yok?
Menu guzel, spor guzel, iyilesiyor daKacak
tomrs KacakKacakKacak ama bugun donuyore
kasim_pati Simit yemis 167 kalori
Spor yapmis
Guzel bir gun gecirmis, o leblebi kurabiyeleri de neyse artikinSpor ve menu cok guzel,Gene leblebi kurabiyeleriiiiii
esmeriiim Kacak GocekKacak GocekMenu guzel,Spor yok
Ozzybal Menu guzel
Spor on numara
GuzeeelMenu guzel,adimlar eksik
Lusi Kacak GocekPogaca yemis, bugun hepsini yakacakmis, ustune salata yiyecekmisKacak
Rokoko_ KacakKacakKacak

Ay birde regl in geliyor. Az once fatbombs indirdim migdeye. Sabah sabah

Hic belli olmaz, cok iyisin bence bu hafta.

Ama o adimlari sey edelim 5 bin
4500 olmuş, sonra uyudum bugün telafi edeceğim.
Yulaf önceden tok tutuyordu, ama şu sıralar pek işe yaramıyor. Ama içine tarçın katarsan daha etkili oluyor.
A Arrietty_

Foto anlasilir mi:

Lopen : KOS
Wandelen : YURU

Google a cevirttim, ikisini de WALK diye cevirdi, o yuzden hollandacasini atiyorum.

Eki Görüntüle 2936631
Teşekkürler, kaydettim
Bugün kendime bir ceza vermeliyim, bir düşüneyim bunu

Ödül için demedim, ödül dediğin ödül gibi olmalı zaten :))
Bunu canın istediğinde beklemeden yiyebilirsin anlamında yazdım.

Siz niye düştünüz kazana ne kaçırdım
Dün akşam 6.500 adım yapmışım tatlım, gün içindeki adımlarım dahil değil, tek seferde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…