Cok sağol canm. Karbonhidrat çoksa çıkarmadım hayatımdan kahvaltılarda yiyorum bir dilim ekmek . Düzenli kahvaltı yemek saati yapmaz oldum ondan bundan atistiriyorum. Doymuyor um doymadika atistiriyorum. Akşamları hicbirsey yemez olmuştum.atustirma alışkanlığım akşamları da devam eder oldu. Kızımla ilgili sürekli proplemler çıkmaya başladı. Tuvalet sıkıntımız var onu aşmaya çalışıyoruz. İkinci sınıfta öğretmeni disleski olabilir dedi. Bunu da az çok kabullendim. Son olarak bir aydır kızımda istemsiz go kapaklarini büyütüp açmaya başladı kafasını yan çevirerek gözlerini açarak yapar oldu. Bu kafama hep takıldı bugün doktora götüreceğiz sebebinide bilmiyoruz.psikolojik nörolojik olabilir diye düşünüyoruz. Bir yerde okudum epilepsi olabilir mi acaba dedim. Epilepsi de de olabiliyor Muş. Bazen benim kızımda dalmalarda olabiliyordu. Bilemiyorumfarkli sebepleri de olabilir bu durumunun elbette.
Umarim cozulur.
ben genel gozlemimi yazayim, faydasi olur belki sana da:
ozellikle diyet azmiyle kaloriyi cok dusurup vitaminsiz / mineralsiz kalinabiliyor, bu da bir kac hafta sonra depresyon olarak kendini gosterebiliyor, veya bir hastalik, halsizlik vs vs.
sen emziriyorsun 1500 kalorinin altina dusmemen gerekiyor, hatta karbonhidrat alimin da takimin genelinden fazla olabilir, burada degisik gorusler var tabiki ama bir cok yerde tb ekmegi olarak ekmek tuketimi oneriliyor emziren kisilere, dogrusu budur diyemem ama ben olsam tamamen karbonhidrati asla kesmezdim bu donemde.
senin tahmin ettigin bir sebep bir sey var mi?
yardimci olalim, ama yanlis bir sey diyip moralini daha da bozmak istemem asla.
Günaydın
Sabah tartım 55. 7 geldi
Cts 55.1 di
Off bilmiyorum. Ctsye 55 gelebilir miyim bilmiyorum
Bugun kimse ugramamis ,herkes iyidir inşallah
Kullanici Ismi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma |
| Her zamanki gibi perfekto | If siz hayat yakismamis, cok yemis gene | Daha iyi,aferiiiin | |||
A Arrietty_ | Tatil yapiyore | Tatil yapiyore | Tatil yapiyore | Donecek iki gozumuzun cicegi | ||
| Sebze yememis, Spor yapmamis | Kacak | Kacak | |||
D deanvillage | Kacak | Menu guzel, spor orta karar | Spor super,Menu o kadar super degil | |||
| Tatil yapiyore | Temizlik yapmis tatil donusu, Kek yemis, o keki bugun yakacakmis | Menude yesillik eksik, geri kalan cok iyi | |||
| Karisik kurusuk yemis, spor yapmamis | On uzerinden on | Perfekto | |||
| Guzel yemis, Spor yapmamis | Cok yoruluyor kusum bu ara, ona benden kafa izni | Noddlesssss!!! 10 bin adim cepte | |||
| Her zamanki gibi perfekto | Super | Sporseverlerde bugun... | |||
| Odul yapmis, menu guzel Spor neden yok? | Menu guzel, spor guzel, iyilesiyor da | Kacak | |||
| Kacak | Kacak | Kacak ama bugun donuyore | |||
| Simit yemis 167 kalori Spor yapmis | Guzel bir gun gecirmis, o leblebi kurabiyeleri de neyse artikin | Spor ve menu cok guzel,Gene leblebi kurabiyeleriiiiii | |||
| Kacak Gocek | Kacak Gocek | Menu guzel,Spor yok | |||
| Menu guzel Spor on numara | Guzeeel | Menu guzel,adimlar eksik | |||
| Kacak Gocek | Pogaca yemis, bugun hepsini yakacakmis, ustune salata yiyecekmis | Kacak | |||
| Kacak | Kacak | Kacak |
4500 olmuş, sonra uyudumHic belli olmaz, cok iyisin bence bu hafta.
Ama o adimlari sey edelim5 bin
Yulaf önceden tok tutuyordu, ama şu sıralar pek işe yaramıyor. Ama içine tarçın katarsan daha etkili oluyor.Herkes yulaf yok tutuyor diyor ben öyle bir etkisini göremedim henüz yagerçi ben ne yersem yiyeyim 2 saat sonra acıkıyorum
yarın sabah için yulaf lapası hazırladım senin dediğin gibi bakalım onu denicem sabaha
Teşekkürler, kaydettimA Arrietty_
Foto anlasilir mi:
Lopen : KOS
Wandelen : YURU
Google a cevirttim, ikisini de WALK diye cevirdi, o yuzden hollandacasini atiyorum.
Eki Görüntüle 2936631
Bugün kendime bir ceza vermeliyim, bir düşüneyim bunuKizlar iyi geceler, tatlis ruyalar,
yarin kontrol tartisinda kilo vermemis olanlar kendilerine ceza versinler,
hemen o cezalari yapsinlar, haftasonuna kadar da ayni cezayi yapmaya devam etsinler
ben veLori haric cunku biz kazana dustuk torpilliyiz
Benim de regl yakın, canım çikolata istiyorAy birde regl in geliyor. Az once fatbombs indirdim migdeye. Sabah sabah
Leblebi kurabiyesi devrini kapatıyorum bugüncumartesi ile ayni sartlarda mi tartildin bu onemli bence.
Dunku agirlik calismasi da etkilemis olabilir.
ya da leblebi kurabiyeleri. icerigi nedir?
Ödül için demedim, ödül dediğin ödül gibi olmalı zaten :))Ödül yemeği diyorum ya siyez ununu karıştırma işin içinehiç kullanmadım siyez ununu bir deneyeyim. Bir ara da badem unu alırsam LadyMiami nin kurabiyesinden yapıcam onu da merak ediyorum. Ne kadar çeşitli değişik ürünler varmış ya ben bunları hiiç bilmiyordum
Sabah tartıldım, cumartesi 78.1 dim. Bugun 78.2'yim. Ama mutlaka eksi göreceğim cumartesi
Anladım çok sağolÖdül için demedim, ödül dediğin ödül gibi olmalı zaten :))
Bunu canın istediğinde beklemeden yiyebilirsin anlamında yazdım.
Siz niye düştünüz kazana ne kaçırdımKizlar iyi geceler, tatlis ruyalar,
yarin kontrol tartisinda kilo vermemis olanlar kendilerine ceza versinler,
hemen o cezalari yapsinlar, haftasonuna kadar da ayni cezayi yapmaya devam etsinler
ben veLori haric cunku biz kazana dustuk torpilliyiz
3 yk gibiKac kasik olmus oluyor tahmini?
Kiz sen de ugrayip kacmissin, menu nerede,
kacak degilsin ama kacak yazicam mecburen.