Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kacaklar where are you ne var you?

nerelerdesiniz?
ben de menuyu kacirmis olabilirim tabi kisi

D deanvillage tomrs @Murdum ?

esmeriiim @Lusi kizlar sizi bu hafta takip edelim mi, yoksa kacak gocek mi yarisacaksiniz?
Çok haklısın beni durtmeSseniz ben gittim gideceğim gitmek de istemiyorum. Ben bu aralar bı tuhafim psikolojik olarak kiloda almaya başladım kizlar

Az önce iki aydır ziyaret etmediğim Twitter’a gireyim dedim girmemle çıkmam bir oldu. Yav hala covid diye bir şey var mı, herkes Covidle ilgili konuşuyor, biz unuttuk gitti varsada umrumuzda değil, yani burada yaşadığım yerde kimsenin umrunda değil herkes normal hayatını yaşıyor çok şükür. Darısı yaşamayanların başına. Ay üzerime kabus çöktü bir anda. Neyse benim Twitter’ı tamamen silmem lazım telefonumdan.

A Arrietty_

1.
Hafta

3 kez 45 dakika yuruyus

2. Hafta

1 ve 2. Kere
15-20 dakika
1 dak kosu 2 dakika yürüyüş

3.kere
3 dak kosu 3 dak yürüyüş *4 kez

3. Hafta
1.ve 2. Kere

3 dak kosu 3 dak yürüyüş

3. Kere
3 dak kosu 2 dak yürüyüş

...
Bu sekilde gidiyor.
Baslangic seviye kosucular icin.

Tamamini cevurip atarim suan mumkin olamadi.

Burdada yukselmis o yuzden yine gundemde baya.
Bizde siz gibiyiz. Mesafe koruyoruz, el temizligine ozen gosteriyor 2haftada bir annem ile gorusuyoruz.

Yani yarin 45dk tempolu yürüyüs ile baslayim.

Bence şahane bir plan yürüme ve koşma bir arada kalp ritminde bir hızlandırır bir yavaşlatırsın ne bol kalori yakarsın harikasın
gençken öyle herkes çok acıkıyordu gülüm biz de Gençliğimizde yiyip yiyip acıkıyorduk normal yani çıtırsın ya
Burdada yukselmis o yuzden yine gundemde baya.
Bizde siz gibiyiz. Mesafe koruyoruz, el temizligine ozen gosteriyor 2haftada bir annem ile gorusuyoruz.
valla benim yaşadığım eyalette yükseldi mi alçaldımı hiç bakmıyorum kimsede bakmıyor etrafımda. Maske mesafe temizlik yani temizlik zaten normalde yapılan şeyde maskeli mesafeli böyle şeyler aylardır tamamen kalktı zaten bizde hiç yok, çocukların okulu falan normal her şey, biz covidden önce nasıl yaşanıyor ise öyle yaşıyoruz şu an, Twitter’a girmesem haberim olmayacaktı.

Çok haklısın beni durtmeSseniz ben gittim gideceğim gitmek de istemiyorum. Ben bu aralar bı tuhafim psikolojik olarak kiloda almaya başladım kizlar

farkli sebepleri de olabilir bu durumunun elbette.
Umarim cozulur.

ben genel gozlemimi yazayim, faydasi olur belki sana da:

ozellikle diyet azmiyle kaloriyi cok dusurup vitaminsiz / mineralsiz kalinabiliyor, bu da bir kac hafta sonra depresyon olarak kendini gosterebiliyor, veya bir hastalik, halsizlik vs vs.

sen emziriyorsun 1500 kalorinin altina dusmemen gerekiyor, hatta karbonhidrat alimin da takimin genelinden fazla olabilir, burada degisik gorusler var tabiki ama bir cok yerde tb ekmegi olarak ekmek tuketimi oneriliyor emziren kisilere, dogrusu budur diyemem ama ben olsam tamamen karbonhidrati asla kesmezdim bu donemde.

senin tahmin ettigin bir sebep bir sey var mi?
yardimci olalim, ama yanlis bir sey diyip moralini daha da bozmak istemem asla.

burada yazmissin kizimla ilgili diye,
3 cocuk var sende, allah kolaylik versin, isin zor.

Ama her zaman sunu aklinda tut:
kendini onemseyerek, kendi beslenmene, giyimine kusamina, kendi iyilik sagligina onem gostererek kizina en iyi ornegi gostermis olacaksin. O yuzden once ben de her zaman, kizlarin ogullarin da sana bakip once ben demeyi ogrensinler, kendilerine deger versinler buyuduklerinde.

Dün
Sabah 1 yumurta.1 dılim ğeynır ,1 dılım ekmek
Ara kahve
Aksam 1 adet kuzu şiş, mezeler 2 dılm ekmek

Bugun
Sabah 1 dılım peynir, 1 dılım ekmek,1 yumrta,1 kaşık kaymak
Ara turk kahvesı lokum
Aksam 2 yemek kasıgı kıymalı menemen, 1 kase salata, 1 dılım ekmek
Alys

IYI geceler , ancak ugrayabildim.Benim gogsum bir tikandi mi hafiflemesi cok zor oluyor maalesef.Bebegim de cok heyecanli ve merakli , emerken cok dikkati dagiliyor.Sut heyecanlanip birikiyor ama agam pasam etrafa bakmaktan ememiyor.Cok da sever sutu ama iste ..
gecem zor gecti , ama cok sukur biraz daha iyiyim simdi
bugun karbonhidrat saldirisina maruz kaldim , yarin iyti sonuc beklemkiyorum
sabah : tb ekmegi , haslanmis yumurta , peynir zeytin
ikindi; cay , makarna ve patates salatasi sehriyeli tavuk salatasi 3 er kasik (sebzeleri fazlaydi ama elden ne gelir , misafirlige gitmek ne kadar tehlikeli yaa.oysa moral bulmaya gittim.cok lezzetlilerdi ama bnana yazik oldu )
simdi bitki cayi iciyorum.Su 1 lt icebildim maalesef.
2 saat de yurudum
Alys

Yürüyüşun cok guzelmis.

3 er kasik da fazla gelmedi bana, canini sikma bence.

Ekmekler tb ekmegi ise begendim,
Degilse begenmedim

Kızlar çok yorgunum tek tek yazamayacağım, zaten genelde benim yediklerim birbirine benziyor kalori olarak da 1300 ü geçmedim, sporumu da yaptım, herkese iyi geceler

Eklentiler

• D73426E8-FE0C-4025-95A7-A5B14CDD389F.jpeg
    76 KB · Görüntüleme: 28
  • 6A8400A2-D8C0-4B8D-9C0E-AE98DB04C1B8.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 27
  • 4E0EAAED-2C85-44E1-A2FB-8D483CBF8026.png
    221,9 KB · Görüntüleme: 30
  • C25B4227-61BE-468A-8C18-77B638B76842.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 26
  • 6BBD6327-620C-423B-8991-CB436B287261.jpeg
    44,6 KB · Görüntüleme: 27
Çok teşekkür ederim canm. İnşallah kendime geleceğim dün den söz verdim kendime dikkat edeceğim diye. Kenzime zaman ayırma konusunda tabiki zorlanıyorum. Çocuklarla ilgili bazı proplemler üzüyor ,elimden bişey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…