- 21 Şubat 2013
- 8.688
- 18.752
Cok sağol canm. Karbonhidrat çoksa çıkarmadım hayatımdan kahvaltılarda yiyorum bir dilim ekmek . Düzenli kahvaltı yemek saati yapmaz oldum ondan bundan atistiriyorum. Doymuyor um doymadika atistiriyorum. Akşamları hicbirsey yemez olmuştum.atustirma alışkanlığım akşamları da devam eder oldu. Kızımla ilgili sürekli proplemler çıkmaya başladı. Tuvalet sıkıntımız var onu aşmaya çalışıyoruz. İkinci sınıfta öğretmeni disleski olabilir dedi. Bunu da az çok kabullendim. Son olarak bir aydır kızımda istemsiz go kapaklarini büyütüp açmaya başladı kafasını yan çevirerek gözlerini açarak yapar oldu. Bu kafama hep takıldı bugün doktora götüreceğiz sebebinide bilmiyoruz.psikolojik nörolojik olabilir diye düşünüyoruz. Bir yerde okudum epilepsi olabilir mi acaba dedim. Epilepsi de de olabiliyor Muş. Bazen benim kızımda dalmalarda olabiliyordu. Bilemiyorumfarkli sebepleri de olabilir bu durumunun elbette.
Umarim cozulur.
ben genel gozlemimi yazayim, faydasi olur belki sana da:
ozellikle diyet azmiyle kaloriyi cok dusurup vitaminsiz / mineralsiz kalinabiliyor, bu da bir kac hafta sonra depresyon olarak kendini gosterebiliyor, veya bir hastalik, halsizlik vs vs.
sen emziriyorsun 1500 kalorinin altina dusmemen gerekiyor, hatta karbonhidrat alimin da takimin genelinden fazla olabilir, burada degisik gorusler var tabiki ama bir cok yerde tb ekmegi olarak ekmek tuketimi oneriliyor emziren kisilere, dogrusu budur diyemem ama ben olsam tamamen karbonhidrati asla kesmezdim bu donemde.
senin tahmin ettigin bir sebep bir sey var mi?
yardimci olalim, ama yanlis bir sey diyip moralini daha da bozmak istemem asla.