Fit Club 🏋🏻‍♀️

farkli sebepleri de olabilir bu durumunun elbette.
Umarim cozulur.

ben genel gozlemimi yazayim, faydasi olur belki sana da:

ozellikle diyet azmiyle kaloriyi cok dusurup vitaminsiz / mineralsiz kalinabiliyor, bu da bir kac hafta sonra depresyon olarak kendini gosterebiliyor, veya bir hastalik, halsizlik vs vs.

sen emziriyorsun 1500 kalorinin altina dusmemen gerekiyor, hatta karbonhidrat alimin da takimin genelinden fazla olabilir, burada degisik gorusler var tabiki ama bir cok yerde tb ekmegi olarak ekmek tuketimi oneriliyor emziren kisilere, dogrusu budur diyemem ama ben olsam tamamen karbonhidrati asla kesmezdim bu donemde.

senin tahmin ettigin bir sebep bir sey var mi?
yardimci olalim, ama yanlis bir sey diyip moralini daha da bozmak istemem asla.
Cok sağol canm. Karbonhidrat çoksa çıkarmadım hayatımdan kahvaltılarda yiyorum bir dilim ekmek . Düzenli kahvaltı yemek saati yapmaz oldum ondan bundan atistiriyorum. Doymuyor um doymadika atistiriyorum. Akşamları hicbirsey yemez olmuştum.atustirma alışkanlığım akşamları da devam eder oldu. Kızımla ilgili sürekli proplemler çıkmaya başladı. Tuvalet sıkıntımız var onu aşmaya çalışıyoruz. İkinci sınıfta öğretmeni disleski olabilir dedi. Bunu da az çok kabullendim. Son olarak bir aydır kızımda istemsiz go kapaklarini büyütüp açmaya başladı kafasını yan çevirerek gözlerini açarak yapar oldu. Bu kafama hep takıldı bugün doktora götüreceğiz sebebinide bilmiyoruz.psikolojik nörolojik olabilir diye düşünüyoruz. Bir yerde okudum epilepsi olabilir mi acaba dedim. Epilepsi de de olabiliyor Muş. Bazen benim kızımda dalmalarda olabiliyordu. Bilemiyorum

Gunaydin kizceler,

Carsamba carsafa dolanmasin plis,

Sali gunu icin durumlar bu sekildedir:

Kullanici IsmiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeCuma
Alys Alys Her zamanki gibi perfektoIf siz hayat yakismamis, cok yemis geneDaha iyi,aferiiiin
A Arrietty_ Tatil yapiyoreTatil yapiyoreTatil yapiyoreDonecek iki gozumuzun cicegi
Dahlia_ Dahlia_ Sebze yememis,
Spor yapmamis
KacakKacak
D deanvillage KacakMenu guzel, spor orta kararSpor super,Menu o kadar super degil
H3RA_ H3RA_ Tatil yapiyoreTemizlik yapmis tatil donusu,
Kek yemis, o keki bugun yakacakmis
Menude yesillik eksik,
geri kalan cok iyi
LadyMiami LadyMiami Karisik kurusuk yemis,
spor yapmamis
On uzerinden onPerfekto
Lori Lori Guzel yemis,
Spor yapmamis
Cok yoruluyor kusum bu ara, ona benden kafa izniNoddlesssss!!!

10 bin adim cepte
sedulu sedulu Her zamanki gibi perfektoSuperSporseverlerde bugun...
tavsannesi tavsannesi Odul yapmis, menu guzel
Spor neden yok?
Menu guzel, spor guzel, iyilesiyor daKacak
tomrs tomrs KacakKacakKacak ama bugun donuyore
kasim_pati kasim_pati Simit yemis 167 kalori
Spor yapmis
Guzel bir gun gecirmis, o leblebi kurabiyeleri de neyse artikinSpor ve menu cok guzel,Gene leblebi kurabiyeleriiiiii
esmeriiim esmeriiim Kacak GocekKacak GocekMenu guzel,Spor yok
Ozzybal Ozzybal Menu guzel
Spor on numara
GuzeeelMenu guzel,adimlar eksik
Lusi Lusi Kacak GocekPogaca yemis, bugun hepsini yakacakmis, ustune salata yiyecekmisKacak
Rokoko_ Rokoko_ KacakKacakKacak

Ay birde regl in geliyor. Az once fatbombs indirdim migdeye. Sabah sabah 🥲

Hic belli olmaz, cok iyisin bence bu hafta.

Ama o adimlari sey edelim 😉 5 bin 👌
4500 olmuş, sonra uyudum😑 bugün telafi edeceğim.
Herkes yulaf yok tutuyor diyor ben öyle bir etkisini göremedim henüz ya 😅gerçi ben ne yersem yiyeyim 2 saat sonra acıkıyorum 😪

yarın sabah için yulaf lapası hazırladım senin dediğin gibi bakalım onu denicem sabaha 😋
Yulaf önceden tok tutuyordu, ama şu sıralar pek işe yaramıyor. Ama içine tarçın katarsan daha etkili oluyor.
A Arrietty_

Foto anlasilir mi:

Lopen : KOS
Wandelen : YURU

Google a cevirttim, ikisini de WALK diye cevirdi, o yuzden hollandacasini atiyorum.

Eki Görüntüle 2936631
Teşekkürler, kaydettim😊
Kizlar iyi geceler, tatlis ruyalar,

yarin kontrol tartisinda kilo vermemis olanlar kendilerine ceza versinler,
hemen o cezalari yapsinlar, haftasonuna kadar da ayni cezayi yapmaya devam etsinler :KK20:
ben ve Lori Lori haric :KK19: cunku biz kazana dustuk torpilliyiz :KK53:
Bugün kendime bir ceza vermeliyim, bir düşüneyim bunu🤔

Ödül yemeği diyorum ya siyez ununu karıştırma işin içine 😂 hiç kullanmadım siyez ununu bir deneyeyim. Bir ara da badem unu alırsam LadyMiami LadyMiami nin kurabiyesinden yapıcam onu da merak ediyorum. Ne kadar çeşitli değişik ürünler varmış ya ben bunları hiiç bilmiyordum
Ödül için demedim, ödül dediğin ödül gibi olmalı zaten :))
Bunu canın istediğinde beklemeden yiyebilirsin anlamında yazdım.

Kizlar iyi geceler, tatlis ruyalar,

yarin kontrol tartisinda kilo vermemis olanlar kendilerine ceza versinler,
hemen o cezalari yapsinlar, haftasonuna kadar da ayni cezayi yapmaya devam etsinler :KK20:
ben ve Lori Lori haric :KK19: cunku biz kazana dustuk torpilliyiz :KK53:
Siz niye düştünüz kazana ne kaçırdım :KK14:
Dün akşam 6.500 adım yapmışım tatlım, gün içindeki adımlarım dahil değil, tek seferde.

X