Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bu arada gitmeden annem yurume bandimi kendisi icin evine goturdu. Bende bu bahane ile sabah kosusuna mi baslasam

Ya yataktan zor cikiyom ben bu ara, vitamin falan henuz etkisini görmedik, 2 haftadir haftasonu disinda spora gidemedim.
Hadi sen başla, bana da gaz ver.

Ya yataktan zor cikiyom ben bu ara, vitamin falan henuz etkisini görmedik, 2 haftadir haftasonu disinda spora gidemedim.
Hadi sen başla, bana da gaz ver.
2 reformer dersim var benimde. Benimde gaza ihtiyacm var. Anca kendim gazlarim ama kendimi
Bende vitaminsizim saniyordum ,yatagi cok severim de gecen hastane olayinda butun degerlerim cok guzeldi.
Kisdan dolayi herhal. Hava hep kapali burada. Erkende karariyor.
Sakatliyorum kendimi hep. O yuzden yavas baslamam lazim 30dk hedef. 2dk yuru 1dk kos mu yapsam? Bir bilgin /fikrin varmi bu konuda

Aaa ne güzel arkidis
Eski if cilerden akşam yemeğinin çıkartmış hayatından incecik geziyor senelerdir
H3RA_ kuzum menuye tekrar baktim,

Yesil bir sey göremedim

Yarina sana salata yaziyom, bugünden planini yap
Bu akşam balık pişirmiş eşim bol salatayla yemişler. Evde olsaydım bende öyle yapardım. En azından buram buram soğan kokusu almazdım Bu gece sırt sırta uyuycaz artık
Yarın söz kocaman salata yicem

Dur benim bir programım vardi, bulursam gondereyim sana.

Ben bir ara kosu dersi almistim, 1 kez ama kosu ayakkabisi aldim ama

Üff kahvaltı müthiş bir dahaki ödül yemeğine full karışık tost yaparım belki

Herkes yulaf yok tutuyor diyor ben öyle bir etkisini göremedim henüz ya gerçi ben ne yersem yiyeyim 2 saat sonra acıkıyorum

yarın sabah için yulaf lapası hazırladım senin dediğin gibi bakalım onu denicem sabaha

Dur benim bir programım vardi, bulursam gondereyim sana.

Ben bir ara kosu dersi almistim, 1 kez ama kosu ayakkabisi aldim ama
Bekliyorum bulursan. Ben normal nike metcom ayakkabisi ile kosarim
Yok kapanma zamani geldi, ben daha kendime gelemedim
Ay cok gicik durum.
Ben en duzenli,istekli Crossfit e gidiyordum
Esim yarin is konusmasina gidecek. Eger olursa is, Crossfit e gitmek istiyorum
Gerci benimde is saatlerim yukseldi. Haftada 30 saat iken 37 e cikacak kasimda

sana diyet halini yazayım hemen
siyez unuyla krep yap
aynı şekliyle tost yap ye
diyetisyen siyez unundan olursa 3 krep yememe izin vermişti kahvaltıda
Ödül yemeği diyorum ya siyez ununu karıştırma işin içine hiç kullanmadım siyez ununu bir deneyeyim. Bir ara da badem unu alırsam LadyMiami nin kurabiyesinden yapıcam onu da merak ediyorum. Ne kadar çeşitli değişik ürünler varmış ya ben bunları hiiç bilmiyordum

tomrs , @Rokoko_ kizlar yokum bu hafta dediniz de ben mi kacirdim acaba.

@Dahlia_ sen yogunum demistin zaten, hatirliyorum, menu bildirecek misin?

@esmeriiim kiz sen niye yazmiyorsun menunu???
Slm ben bu aralar pek iyi değilim kızımla ilgili bazı sorunlar kafamı toparlayamiyorum. Kusuruma bakmayın. Haftasonu yoktum cumadan çıktık annemlere gittik. Kilomda da yavaş yavaş artış olmaya başladı. Can sıkıntısı olunca kendimi yemeye vuruyorum galiba of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…