Ama suan ev yine dandini?
Bu arada gitmeden annem yurume bandimi kendisi icin evine goturdu. Bende bu bahane ile sabah kosusuna mi baslasam
2 reformer dersim var benimde. Benimde gaza ihtiyacm var. Anca kendim gazlarim ama kendimiYa yataktan zor cikiyom ben bu ara, vitamin falan henuz etkisini görmedik, 2 haftadir haftasonu disinda spora gidemedim.
Hadi sen başla, bana da gaz ver.
Eski if cilerdenAaa ne güzel arkidis
Bu akşam balık pişirmiş eşim bol salatayla yemişler. Evde olsaydım bende öyle yapardım. En azından buram buram soğan kokusu almazdımH3RA_ kuzum menuye tekrar baktim,
Yesil bir sey göremedim
Yarina sana salata yaziyom, bugünden planini yap
2 reformer dersim var benimde. Benimde gaza ihtiyacm var. Anca kendim gazlarim ama kendimi
Bende vitaminsizim saniyordum ,yatagi cok severim degecen hastane olayinda butun degerlerim cok guzeldi.
Kisdan dolayi herhal. Hava hep kapali burada. Erkende karariyor.
Sakatliyorum kendimi hep. O yuzden yavas baslamam lazim30dk hedef. 2dk yuru 1dk kos mu yapsam? Bir bilgin /fikrin varmi bu konuda
Coronadan dolayimi
Kahvaltı 11:00
Bir lavaş arasına 3 dl kaşar ve kavurma koyup tost yaptım
1 avuç ceviz
1 mandalina
Sade kahve
Bu akşam bir arkadaşla buluştuk, o yemek yemediği için bende yemedim. Yarım saat önce geldim eve çayın yanında kuruyemiş atıştırıyorum.
Bilekliğimi taktım şimdi biraz yürüyüş bandına çıkacağım
A Arrietty_ @seduluAlys
sana diyet halini yazayım hemenÜff kahvaltı müthişbir dahaki ödül yemeğine full karışık tost yaparım belki
Oy bende bildirim yapayım sonra vitaminlerimi içeyim.
Kahvaltı
Yulaf lapası üzerine 50 gr muz ve 30 gr fıstık ezmesi tarçın
Akşam
Dünden kalan bir porsiyon nohut yemeği 100 ml ayran
Su 1.5 lt
70 dk cardio
30 dk dumbell ile upper body
11060 adım var. Daha fazla olurdu ama bi ara saati şarja taktım.
Yulaf epey tok tutuyor beni ya akşam bile canım bisi yemek istemedi nedense. Öylesine yemiş olmak için yedim. Onu da erken yiyip kapattım günü.
Alys
Bekliyorum bulursan. Ben normal nike metcom ayakkabisi ile kosarimDur benim bir programım vardi, bulursam gondereyim sana.
Ben bir ara kosu dersi almistim, 1 kez amakosu ayakkabisi aldim ama
Ay cok gicik durum.Yok kapanma zamani geldi, ben daha kendime gelemedim
Ödül yemeği diyorum ya siyez ununu karıştırma işin içinesana diyet halini yazayım hemen
siyez unuyla krep yap
aynı şekliyle tost yap ye
diyetisyen siyez unundan olursa 3 krep yememe izin vermişti kahvaltıda
Slm ben bu aralar pek iyi değilim kızımla ilgili bazı sorunlar kafamı toparlayamiyorum. Kusuruma bakmayın. Haftasonu yoktum cumadan çıktık annemlere gittik. Kilomda da yavaş yavaş artış olmaya başladı. Can sıkıntısı olunca kendimi yemeye vuruyorum galiba oftomrs , @Rokoko_ kizlar yokum bu hafta dediniz de ben mi kacirdim acaba.
@Dahlia_ sen yogunum demistin zaten, hatirliyorum, menu bildirecek misin?
@esmeriiim kiz sen niye yazmiyorsun menunu???