- 21 Şubat 2013
- 8.688
- 18.754
Çok haklısın beni durtmeSseniz ben gittim gideceğim gitmek de istemiyorum. Ben bu aralar bı tuhafim psikolojik olarak kiloda almaya başladım kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısın beni durtmeSseniz ben gittim gideceğim gitmek de istemiyorum. Ben bu aralar bı tuhafim psikolojik olarak kiloda almaya başladım kizlar
Burdada yukselmis o yuzden yine gundemde baya.Az önce iki aydır ziyaret etmediğim Twitter’a gireyim dedim girmemle çıkmam bir oldu. Yav hala covid diye bir şey var mı, herkes Covidle ilgili konuşuyor, biz unuttuk gitti varsada umrumuzda değil, yani burada yaşadığım yerde kimsenin umrunda değil herkes normal hayatını yaşıyor çok şükür. Darısı yaşamayanların başına. Ay üzerime kabus çöktü bir anda. Neyse benim Twitter’ı tamamen silmem lazım telefonumdan.
Yani yarin 45dk tempolu yürüyüs ile baslayim.
Bence şahane bir plan yürüme ve koşma bir arada kalp ritminde bir hızlandırır bir yavaşlatırsın ne bol kalori yakarsın harikasın2 reformer dersim var benimde. Benimde gaza ihtiyacm var. Anca kendim gazlarim ama kendimi
Bende vitaminsizim saniyordum ,yatagi cok severim de gecen hastane olayinda butun degerlerim cok guzeldi.
Kisdan dolayi herhal. Hava hep kapali burada. Erkende karariyor.
Sakatliyorum kendimi hep. O yuzden yavas baslamam lazim 30dk hedef. 2dk yuru 1dk kos mu yapsam? Bir bilgin /fikrin varmi bu konuda
gençken öyle herkes çok acıkıyordu gülüm biz de Gençliğimizde yiyip yiyip acıkıyorduk normal yani çıtırsın yaHerkes yulaf yok tutuyor diyor ben öyle bir etkisini göremedim henüz ya gerçi ben ne yersem yiyeyim 2 saat sonra acıkıyorum
yarın sabah için yulaf lapası hazırladım senin dediğin gibi bakalım onu denicem sabaha
valla benim yaşadığım eyalette yükseldi mi alçaldımı hiç bakmıyorum kimsede bakmıyor etrafımda. Maske mesafe temizlik yani temizlik zaten normalde yapılan şeyde maskeli mesafeli böyle şeyler aylardır tamamen kalktı zaten bizde hiç yok, çocukların okulu falan normal her şey, biz covidden önce nasıl yaşanıyor ise öyle yaşıyoruz şu an, Twitter’a girmesem haberim olmayacaktı.Burdada yukselmis o yuzden yine gundemde baya.
Bizde siz gibiyiz. Mesafe koruyoruz, el temizligine ozen gosteriyor 2haftada bir annem ile gorusuyoruz.
TesekkurlerA Arrietty_
Foto anlasilir mi:
Lopen : KOS
Wandelen : YURU
Google a cevirttim, ikisini de WALK diye cevirdi, o yuzden hollandacasini atiyorum.
Eki Görüntüle 2936631
Slm ben bu aralar pek iyi değilim kızımla ilgili bazı sorunlar kafamı toparlayamiyorum. Kusuruma bakmayın. Haftasonu yoktum cumadan çıktık annemlere gittik. Kilomda da yavaş yavaş artış olmaya başladı. Can sıkıntısı olunca kendimi yemeye vuruyorum galiba of
Slm ben bu aralar pek iyi değilim kızımla ilgili bazı sorunlar kafamı toparlayamiyorum. Kusuruma bakmayın. Haftasonu yoktum cumadan çıktık annemlere gittik. Kilomda da yavaş yavaş artış olmaya başladı. Can sıkıntısı olunca kendimi yemeye vuruyorum galiba of
Bar değil kız meyhaneHangi barda kapattın geceyi
30 gr yulafı 160 ml sütle pişiriyorum epey sisiyor midem anlamadım bendeAy nasil istah kapaniyor bana da ogret, hem de onca spora ragmen.
Gicik oldum sana
30 gr yulafı 160 ml sütle pişiriyorum epey sisiyor midem anlamadım bende
IYI geceler , ancak ugrayabildim.Benim gogsum bir tikandi mi hafiflemesi cok zor oluyor maalesef.Bebegim de cok heyecanli ve merakli , emerken cok dikkati dagiliyor.Sut heyecanlanip birikiyor ama agam pasam etrafa bakmaktan ememiyor.Cok da sever sutu ama iste ..
gecem zor gecti , ama cok sukur biraz daha iyiyim simdi
bugun karbonhidrat saldirisina maruz kaldim , yarin iyti sonuc beklemkiyorum
sabah : tb ekmegi , haslanmis yumurta , peynir zeytin
ikindi; cay , makarna ve patates salatasi sehriyeli tavuk salatasi 3 er kasik (sebzeleri fazlaydi ama elden ne gelir , misafirlige gitmek ne kadar tehlikeli yaa.oysa moral bulmaya gittim.cok lezzetlilerdi ama bnana yazik oldu )
simdi bitki cayi iciyorum.Su 1 lt icebildim maalesef.
2 saat de yurudum
Alys
Dün
Sabah 1 yumurta.1 dılim ğeynır ,1 dılım ekmek
Ara kahve
Aksam 1 adet kuzu şiş, mezeler 2 dılm ekmek
Bugun
Sabah 1 dılım peynir, 1 dılım ekmek,1 yumrta,1 kaşık kaymak
Ara turk kahvesı lokum
Aksam 2 yemek kasıgı kıymalı menemen, 1 kase salata, 1 dılım ekmek
Alys
Çok teşekkür ederim canm. İnşallah kendime geleceğim dün den söz verdim kendime dikkat edeceğim diye. Kenzime zaman ayırma konusunda tabiki zorlanıyorum. Çocuklarla ilgili bazı proplemler üzüyor ,elimden bişey gelmiyor.burada yazmissin kizimla ilgili diye,
3 cocuk var sende, allah kolaylik versin, isin zor.
Ama her zaman sunu aklinda tut:
kendini onemseyerek, kendi beslenmene, giyimine kusamina, kendi iyilik sagligina onem gostererek kizina en iyi ornegi gostermis olacaksin. O yuzden once ben de her zaman, kizlarin ogullarin da sana bakip once ben demeyi ogrensinler, kendilerine deger versinler buyuduklerinde.