Hemen duşa git sıcak suyu aç masaj yap anında geçerAlys adımları tamamlamak istiyordum ama göğsüm tıkandı, sağdığım halde açılamıyor , çok fenayım.Benden bu kadar
6055 adım
Galiba yapıcam nefesim kesiliyorHemen duşa git sıcak suyu aç masaj yap anında geçer
Sabah : kerevizsapi, zencefil yesil elma limonsuyu detoks suyu
10.00: corba
12.30 salata
15.00. Muesli bar
18.00 yogurt corbasi ve yarim kase makarna
Su 1 litre
Cok yorgunum iyi geceler bebeler
Tamamdır teşekkür ederim. Çorbalar ın ikisinde de un yoktu 2 çorba içinde midem bulandı azcık ondan ekmek yiyeyim dedim ama akşam ekmek yememek daha mantıklıCorbaya bayilirim,
ama unlu corbalara dikkat etmek lazim, aklinda olsun.
Aksamki ekmek fazla geldi.
Sporunu ben sayiyorum, her gun bu kadar yapilsa bana yetersenin icin de arada rest gunu iyidir, agirlikla calistigin icin.
Alys adımları tamamlamak istiyordum ama göğsüm tıkandı, sağdığım halde açılamıyor , çok fenayım.Benden bu kadar
6055 adım
Kullanici Ismi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| Her zamanki gibi perfekto | If siz hayat yakismamis, cok yemis gene | |||
A Arrietty_ | Tatil yapiyore | Tatil yapiyore | Tatil yapiyore | Donecek iki gozumuzun cicegi | |
| Sebze yememis, Spor yapmamis | Kacak | |||
D deanvillage | Kacak | Menu guzel, spor orta karar | |||
| Tatil yapiyore | Temizlik yapmis tatil donusu, Kek yemis, o keki bugun yakacakmis | |||
| Karisik kurusuk yemis, spor yapmamis | On uzerinden on | |||
| Guzel yemis, Spor yapmamis | Cok yoruluyor kusum bu ara, ona benden kafa izni | |||
| Her zamanki gibi perfekto | Super | |||
| Odul yapmis, menu guzel Spor neden yok? | Menu guzel, spor guzel, iyilesiyor da | |||
| Kacak | Kacak | |||
| Simit yemis 167 kalori Spor yapmis | Guzel bir gun gecirmis, o leblebi kurabiyeleri de neyse artikin | |||
| Kacak Gocek | Kacak Gocek | |||
| Menu guzel Spor on numara | Guzeeel | |||
| Kacak Gocek | Pogaca yemis, bugun hepsini yakacakmis, ustune salata yiyecekmis | |||
| Kacak | Kacak |
Gerçekten öyle olduOglene salata yakisirmis, beni aksamki kabakla kandirmaya calismissin gibi
gerisini begendimsüper baslangic.
Günaydın kızlar
Sabah bol kalorili bir kahvaltı yaptım. Cardio için enerji gerek bana
Bugün hedefim hem cardio hem de 30 dk dumbell ile upper body calismak
Bu kahvaltı akşama kadar tok tutar beni
Eki Görüntüle 2936038
Öğlen ara öğün gibi yapıp yesen lapa gibi bir şeyler en azından hem rahatsız etmez hem de uzun süreli tokluk sağlar. Yüzme için biraz enerji al. Çiğ badem fındıkta güzel olur bakafiyet olsun, istah acici duruyor valla.
ben bugun tek ogun yapmak istiyorum, ama belki bir ara ogun daha yaparim.
aksam yuzmem var, o yuzden aksam yemegini yemeyim diyorum, rahatsiz ediyor yoksa, ya da cok hafif bir seyler yemem lazim.
Öğlen ara öğün gibi yapıp yesen lapa gibi bir şeyler en azından hem rahatsız etmez hem de uzun süreli tokluk sağlar. Yüzme için biraz enerji al. Çiğ badem fındıkta güzel olur bak
Selam kızlar,Alys dünki keki fazlasıyla yakmışımdır. kuzum.
Çok koşturdum bu saate kadar.
Keşke saatimi taksaydım adımlarım çoşmuştur kesin.
Akşam sguat ve mekik çektim, 10-15 dk koşu bandını denedim.
Spor bitti bende bittim. Daha markete ve parka gidicem.
70 dk cardio ve 30 dk dumbell ile çalıştım. Kollarım ve bacaklarım agriyor.