Fit Club 🏋🏻‍♀️

Maaleseflik bir menu degil 1100 kalori sana cok degil kesinlikle, hatta bence az bile.

Ama karb oranina sasirdim, o kadar karb varmiymis ya senin menude

Neyse dikkat etmek lazim kucuk seylere diyelim o zaman. Sakin canini sikma

Kalori olarak degilde carbo olarak tahmin ediyordum ,
Patates, cerez ,tavuk hepsindede var hareketimi arttirmis olsam normalde hareketsiz gune uymadi

2 kg lık dumbelllar var evde
Bu akşam işten gelirken iki tane daha almış adamım
Az biraz kıskançlık belirtileri seziyorum gerçi
Geçen “beni beğenmiyorsun herhalde artık” demişti

Salonunuz hayirli olsun ,,alintiyi unutmusum evde her turlu firsatiniz olur diye düşünüyorum ailecek spor eglenceli olabilir☺

Harikaaa evde spor yapmak gibisi yok. İstediğin saatte yapabiliyorsun en küçük boş anını değerlendirebiliyorsun oraya bir de televizyon koyun televizyon seyrederken spor yaparsan harika olur.
Menün o kadar da kötü değil niye bu kadar üzüldün anlamadım. Sporunu artırabilirsen iyi olur.
Yediklerin gittikçe daha iyi oluyor, bu işi öğreniyorsun. Birkaç hafta sonra otomatik olarak hep besleyici ve kilo verdirici kas yapıcı şeyler yemeye başlayacaksın.
Sporum da gayet iyi gidiyor, istikrarlı olursan kesinlikle istediğin sonucu alırsın.
Benim herifte benden özendi salona yazıldı spor yapıp duruyor habire kas yapıp yazın plajda gezecekmiş
Benimkisi benle hep bir yarış halinde zaten. Aslında iyi oluyor bana da motivasyon oluyor.

ben gidiyom filmimi izlemeye,
mutsuz sonlu olacak ama

hadi yarin gorusuruz, herkese iyi geceler, LadyMiami ye iyi gunduzler
Teşekkür ederim canişkom, burada saat öğleden sonra dört, yani o kadar da gündüz değil artık akşama 3 saat kaldı. Dışarda bir işim var onu halledip geleceğim, gelirken de ıspanak almam lazım, sonra da akşam yemeğimi hazırlayacağım.
Normalde akşam sinemaya gidecektik seyretmek istediğimiz iki tane daha film var, ancak başka bir işimiz çıktı o işimizi halledeceğiz mecburen. sinema işimiz yarına kaldı artık.

Kahvaltı
Yulaf lapası üzerine 50 gr yeşil elma ve 30 gr fıstık ezmesi koydum.

Akşam
Bir porsiyon nohut yemeği ve 4 kaşık pilav
150 gr yoğurt

Su 2 lt
75 dk cardio abs karışık
10000 adım var bugün
Alys

Salonunuz hayirli olsun ,,alintiyi unutmusum evde her turlu firsatiniz olur diye düşünüyorum ailecek spor eglenceli olabilir☺
Harikaaa evde spor yapmak gibisi yok. İstediğin saatte yapabiliyorsun en küçük boş anını değerlendirebiliyorsun oraya bir de televizyon koyun televizyon seyrederken spor yaparsan harika olur.
Aynen öyle kızlar 10 dk fırsat bulup yürüsem kârdır, yarın sabah başlıyorum inşallah

Alys adımları tamamlamak istiyordum ama göğsüm tıkandı, sağdığım halde açılamıyor , çok fenayım.Benden bu kadar
6055 adım

Sabah : kerevizsapi, zencefil yesil elma limonsuyu detoks suyu
10.00: corba
12.30 salata
15.00. Muesli bar
18.00 yogurt corbasi ve yarim kase makarna
Su 1 litre
Cok yorgunum iyi geceler bebeler

Eklentiler

• 302D048A-F17C-45FD-AEE8-2F833AAF18D4.png
    233 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…