2 kg lık dumbelllar var evde
Bu akşam işten gelirken iki tane daha almış adamım
Az biraz kıskançlık belirtileri seziyorum gerçi
Geçen “beni beğenmiyorsun herhalde artık” demişti
Taze fasulye ve bulgur bir arada yapmış olabilir. Koyver gitsinBisey gaz yapti ama neaksam basladim pirt pirt, sinir bozucu
Taze fasulye ve bulgur bir arada yapmış olabilir. Koyver gitsin
pırtlamakta kilo verdiriyor bence
biriken havayı dışarı atıyoruz
içini hiç beğenmiyordum o ara demedim vallaSenin iç güzelliğini begeniyom deseydin
Sesini biraz fazla aç tv nin yada geldikçe öksür arada kaynasın sesiKociskomla film izleyeceydik
Eve zor attım kendimi brokoliyi de salatadan sayıverdim kendimce bi de marul yeşillik yiyince salataSana reçete ettigim salata nerede???
3 zalim pogaca tb unundan degildiler sanirim
Sana yarina 2 corba kasesi kadar salata yaziyorum, her gun böyle artircam
Spor guzel
Benim herifte benden özendi salona yazıldı2 kg lık dumbelllar var evde
Bu akşam işten gelirken iki tane daha almış adamım
Az biraz kıskançlık belirtileri seziyorum gerçi
Geçen “beni beğenmiyorsun herhalde artık” demişti
Sabah haricinde karbo almasaydın idare edermiş.Sabah if niyetiylen kalktım kahvaltı yapmadım ama iş yerindeki zalım arkadaş pofuduk poğaça yapıp getirdiğinden mütevellit işler değişti
Saat 9
3 zalım poğaça
Saat 15
1 bardak ayran
2 karabuğday patlağı
Saat 18.30
3 kepçe işkembe çorbası
4 tane çiköfte marulla yeşillikle
5 ağaç Haşlanmış brokoli
9 bin adım
Su 3 lt
Sabah : 3 zeytin 2 yk lor peyniri yarım domates 2 dilim salatalık 1 dilim hindi füme 1 tavada yumurta
Ara: 3 küçük leblebi kurabiyesi
Öğle : 3 yemek kaşığı etli türlü 2 yemek kaşığı çoban salata 3 yemek kaşığı kabak tarator
Ara: 1 mandalina yarım avuç kabak çekirdeği
Akşam : 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası, 3 kepçe kadar haşlama çorbası, 1 dilim tb ekmeği (çorbalar önceki günden kalmıştı o yüzden böyle bol çorbalı bir gün oldu :d)
Spor yapamadım adım 10.600
Su 1.5 lt
Eve zor attım kendimi brokoliyi de salatadan sayıverdim kendimce bi de marul yeşillik yiyince salatahüpletmiş kadar oldum
Yarın salata yerim nasipse inşallah
Gün içinde denge kurmaya çalışıyorum canım ya düzenli nizamlı gitmiyorum ama battı balık yan gitsin demeden günü kotarmaya çalışıyorum ama diyet gibi de olmuyor koruma gibi oluyor gibi geliyorSabah haricinde karbo almasaydın idare edermiş.
2 gün sebze/salata/protein yap bence.
Ee napsın adam karısı bikiniyle düşman çatlatırken hıza gelmiştirBenim herifte benden özendi salona yazıldıspor yapıp duruyor habire kas yapıp yazın plajda gezecekmiş
Film neyin izleyecektiniz sanki ya başlamadı mı kaçırma onu güzel filme benziyorbeni kandirmaya calismissin ama ben yer miyim bu numaralari saniyorsun
Ona kamçı yok heralde bu ne özgürlük yürek yemiş mübarekBenim herifte benden özendi salona yazıldıspor yapıp duruyor habire kas yapıp yazın plajda gezecekmiş
Yok korkma, iki gün dikkat et karbo miktarına ve suyunaGün içinde denge kurmaya çalışıyorum canım ya düzenli nizamlı gitmiyorum ama battı balık yan gitsin demeden günü kotarmaya çalışıyorum ama diyet gibi de olmuyor koruma gibi oluyor gibi geliyor
Vallahi korkuma tartıya da çıkmıyorum ya hayırlısı
Ona kamçı yok heralde bu ne özgürlük yürek yemiş mübarek
Piki inşallahYok korkma, iki gün dikkat et karbo miktarına ve suyuna
kiloya dönmeden at vücudundan
Gün içinde denge kurmaya çalışıyorum canım ya düzenli nizamlı gitmiyorum ama battı balık yan gitsin demeden günü kotarmaya çalışıyorum ama diyet gibi de olmuyor koruma gibi oluyor gibi geliyor
Vallahi korkuma tartıya da çıkmıyorum ya hayırlısı
Film neyin izleyecektiniz sanki ya başlamadı mı kaçırma onu güzel filme benziyor