- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Duvarlar icin 3X10 kiloKac kiloluk alip biraktin
Hadi gecmis olsun
Kapi cam icin 2x 2,5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duvarlar icin 3X10 kiloKac kiloluk alip biraktin
Hadi gecmis olsun
Benim son kaç kilom var Allah bilirsuper bence,
3 pogacayi 3 kase salata ile dengelersin
ben de son 2 kilomu vereyim, korumada bu sekilde gitmek istiyorum.
Duvarlar icin 3X10 kilo
Kapi cam icin 2x 2,5
Benim son kaç kilom var Allah bilir
Kokulu don göndereyim kendi ambiyansını yaratizlemicem film falan,
ortam ambiyans icin bir kutu kokulu mum gonderin sevabina
Kokulu don göndereyim kendi ambiyansını yarat
Maaleseflik bir menu degil 1100 kalori sana cok degil kesinlikle, hatta bence az bile.
Ama karb oranina sasirdim, o kadar karb varmiymis ya senin menude
Neyse dikkat etmek lazim kucuk seylere diyelim o zaman. Sakin canini sikma
Gaz kaçağı mı var bacım mevzu derin zaaryuksek parfum icersin de ne olursa olsun
film izleyelim derken evlilik hayatimiz sonlanacak yoksa bu gidisle
2 kg lık dumbelllar var evde
Bu akşam işten gelirken iki tane daha almış adamım
Az biraz kıskançlık belirtileri seziyorum gerçi
Geçen “beni beğenmiyorsun herhalde artık” demişti
Gaz kaçağı mı var bacım mevzu derin zaar
Harikaaa evde spor yapmak gibisi yok. İstediğin saatte yapabiliyorsun en küçük boş anını değerlendirebiliyorsun oraya bir de televizyon koyun televizyon seyrederken spor yaparsan harika olur.Kızlar bizim spor odası planımızı hayata geçiriyoruz sonunda. Eşim hafta sonu koşu bandı, eliptik bisiklet ve bench press almış. Bana da sürpriz oldu, bir kaç ay sonra düşünüyorduk.
Bir kaç kişi kilo aldın deyince hızlandırdı sanırım.
Sabahta diyete başlıyorum artık dedi.
Önümüzdeki hafta sonu hazırlayacağız odayı. Spor odası diye planladığımız odayı boşaltmak lazım çünkü. Spor salonuna yazılmama gerek kalmadı. Sabahları biraz erken kalkıp çalışabilirim artık. Her zaman dışarı çıkmak mümkün olmuyor çünkü. Hele şimdi soğuklarda daha zor geliyordu. Haftada 3-4 gün bile yapsam faydasını görürüm.
Menün o kadar da kötü değil niye bu kadar üzüldün anlamadım. Sporunu artırabilirsen iyi olur.Malesef
Yediklerin gittikçe daha iyi oluyor, bu işi öğreniyorsun. Birkaç hafta sonra otomatik olarak hep besleyici ve kilo verdirici kas yapıcı şeyler yemeye başlayacaksın.Sabah : 3 zeytin 2 yk lor peyniri yarım domates 2 dilim salatalık 1 dilim hindi füme 1 tavada yumurta
Ara: 3 küçük leblebi kurabiyesi
Öğle : 3 yemek kaşığı etli türlü 2 yemek kaşığı çoban salata 3 yemek kaşığı kabak tarator
Ara: 1 mandalina yarım avuç kabak çekirdeği
Akşam : 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası, 3 kepçe kadar haşlama çorbası, 1 dilim tb ekmeği (çorbalar önceki günden kalmıştı o yüzden böyle bol çorbalı bir gün oldu :d)
Spor yapamadım adım 10.600
Su 1.5 lt
Benimkisi benle hep bir yarış halinde zaten. Aslında iyi oluyor bana da motivasyon oluyor.Benim herifte benden özendi salona yazıldı spor yapıp duruyor habire kas yapıp yazın plajda gezecekmiş
Ahha benden başkasına gidemez o hareket capi belliOna kamçı yok heralde bu ne özgürlük yürek yemiş mübarek
Tabi kızım ne sandınız siz bende alet edavat bolHahahaha biz sedulu nun kırbaçlarına hep masum bakmışız. Algılarımı açtım şu anda. Kelepçeside vardır belkim
Teşekkür ederim canişkom, burada saat öğleden sonra dört, yani o kadar da gündüz değil artık akşama 3 saat kaldı. Dışarda bir işim var onu halledip geleceğim, gelirken de ıspanak almam lazım, sonra da akşam yemeğimi hazırlayacağım.ben gidiyom filmimi izlemeye,
mutsuz sonlu olacak ama
hadi yarin gorusuruz, herkese iyi geceler, LadyMiami ye iyi gunduzler
Salonunuz hayirli olsun ,,alintiyi unutmusum evde her turlu firsatiniz olur diye düşünüyorum ailecek spor eglenceli olabilir☺
Aynen öyle kızlar 10 dk fırsat bulup yürüsem kârdır, yarın sabah başlıyorum inşallahHarikaaa evde spor yapmak gibisi yok. İstediğin saatte yapabiliyorsun en küçük boş anını değerlendirebiliyorsun oraya bir de televizyon koyun televizyon seyrederken spor yaparsan harika olur.