Fit Club 🏋🏻‍♀️

Maaleseflik bir menu degil 1100 kalori sana cok degil kesinlikle, hatta bence az bile.

Ama karb oranina sasirdim, o kadar karb varmiymis ya senin menude 😅

Neyse dikkat etmek lazim kucuk seylere diyelim o zaman. Sakin canini sikma 👍

Kalori olarak degilde carbo olarak tahmin ediyordum ,
Patates, cerez ,tavuk hepsindede var hareketimi arttirmis olsam normalde hareketsiz gune uymadi

2 kg lık dumbelllar var evde
Bu akşam işten gelirken iki tane daha almış adamım😂
Az biraz kıskançlık belirtileri seziyorum gerçi
Geçen “beni beğenmiyorsun herhalde artık” demişti 😂

Salonunuz hayirli olsun ,,alintiyi unutmusum evde her turlu firsatiniz olur diye düşünüyorum ailecek spor eglenceli olabilir☺

Kızlar bizim spor odası planımızı hayata geçiriyoruz sonunda. Eşim hafta sonu koşu bandı, eliptik bisiklet ve bench press almış. Bana da sürpriz oldu, bir kaç ay sonra düşünüyorduk.
Bir kaç kişi kilo aldın deyince hızlandırdı sanırım.
Sabahta diyete başlıyorum artık dedi.

Önümüzdeki hafta sonu hazırlayacağız odayı. Spor odası diye planladığımız odayı boşaltmak lazım çünkü. Spor salonuna yazılmama gerek kalmadı. Sabahları biraz erken kalkıp çalışabilirim artık. Her zaman dışarı çıkmak mümkün olmuyor çünkü. Hele şimdi soğuklarda daha zor geliyordu. Haftada 3-4 gün bile yapsam faydasını görürüm.
Harikaaa evde spor yapmak gibisi yok. İstediğin saatte yapabiliyorsun en küçük boş anını değerlendirebiliyorsun oraya bir de televizyon koyun televizyon seyrederken spor yaparsan harika olur. 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Menün o kadar da kötü değil niye bu kadar üzüldün anlamadım. Sporunu artırabilirsen iyi olur.
Sabah : 3 zeytin 2 yk lor peyniri yarım domates 2 dilim salatalık 1 dilim hindi füme 1 tavada yumurta
Ara: 3 küçük leblebi kurabiyesi
Öğle : 3 yemek kaşığı etli türlü 2 yemek kaşığı çoban salata 3 yemek kaşığı kabak tarator
Ara: 1 mandalina yarım avuç kabak çekirdeği
Akşam : 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası, 3 kepçe kadar haşlama çorbası, 1 dilim tb ekmeği (çorbalar önceki günden kalmıştı o yüzden böyle bol çorbalı bir gün oldu :d)
Spor yapamadım adım 10.600
Su 1.5 lt
Yediklerin gittikçe daha iyi oluyor, bu işi öğreniyorsun. Birkaç hafta sonra otomatik olarak hep besleyici ve kilo verdirici kas yapıcı şeyler yemeye başlayacaksın. 👏👏👏
Sporum da gayet iyi gidiyor, istikrarlı olursan kesinlikle istediğin sonucu alırsın. 👊💪
Benim herifte benden özendi salona yazıldı 😀 spor yapıp duruyor habire kas yapıp yazın plajda gezecekmiş 😀
Benimkisi benle hep bir yarış halinde zaten. Aslında iyi oluyor bana da motivasyon oluyor. 😜😜

ben gidiyom filmimi izlemeye,
mutsuz sonlu olacak ama :KK47::confused:

hadi yarin gorusuruz, herkese iyi geceler, LadyMiami LadyMiami ye iyi gunduzler :dondurma:
Teşekkür ederim canişkom, burada saat öğleden sonra dört, yani o kadar da gündüz değil artık akşama 3 saat kaldı. Dışarda bir işim var onu halledip geleceğim, gelirken de ıspanak almam lazım, sonra da akşam yemeğimi hazırlayacağım.
Normalde akşam sinemaya gidecektik seyretmek istediğimiz iki tane daha film var, ancak başka bir işimiz çıktı o işimizi halledeceğiz mecburen. sinema işimiz yarına kaldı artık.🙄🙄

Kahvaltı
Yulaf lapası üzerine 50 gr yeşil elma ve 30 gr fıstık ezmesi koydum.

Akşam
Bir porsiyon nohut yemeği ve 4 kaşık pilav
150 gr yoğurt

Su 2 lt
75 dk cardio abs karışık
10000 adım var bugün
Alys Alys

Salonunuz hayirli olsun ,,alintiyi unutmusum evde her turlu firsatiniz olur diye düşünüyorum ailecek spor eglenceli olabilir☺
Harikaaa evde spor yapmak gibisi yok. İstediğin saatte yapabiliyorsun en küçük boş anını değerlendirebiliyorsun oraya bir de televizyon koyun televizyon seyrederken spor yaparsan harika olur. 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Aynen öyle kızlar 10 dk fırsat bulup yürüsem kârdır, yarın sabah başlıyorum inşallah

Alys Alys adımları tamamlamak istiyordum ama göğsüm tıkandı, sağdığım halde açılamıyor , çok fenayım.Benden bu kadar😌
6055 adım

♥️👋
Sabah : kerevizsapi, zencefil yesil elma limonsuyu detoks suyu
10.00: corba
12.30 salata
15.00. Muesli bar
18.00 yogurt corbasi ve yarim kase makarna
Su 1 litre
Cok yorgunum iyi geceler bebeler♥️

Eklentiler

• 302D048A-F17C-45FD-AEE8-2F833AAF18D4.png
    302D048A-F17C-45FD-AEE8-2F833AAF18D4.png