Fit Club 🏋🏻‍♀️

herkese senin enerjinden lazim, super plan.

su silen robottan memnun musun bir de onu sorayim.
hem silip hem supuren bilerek mi almadin?

ben de son 1 yildir robot alacam, sira bir turlu gelemedi ama

ben de sevmem ev isi ama yaptiracak kimse de yok, gene bana kaliyor

Türkiye’deki eve hem süpüren hem silen robottan aldım sadece süpürme aparatını kullanıyorum silme aparatını çok beğenmedim.
Buradaki silme için kullandığım robot (beyaz olan) gerçekten çok güzel aşırı memnunum. Benim yatak odalarım halı kaplı olduğu için sadece salon ve mutfak alanını ve banyoları siliyor çok da sessiz. Siyah olan süpüren robot ondan da çok memnunum hatta 2 tane var ancak çok fazla gürültüsü var aynı anda çalıştırınca evde durulacak gibi olmuyor o yüzden de birinin şarjı bitince diğerini başlatıyorum. Gürültüsü dışında diğer işlevleri mükemmel.

Eklentiler

• CBE9650C-7401-4965-893F-8DC4BCD9F8C4.jpeg
    92,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 8E1287DC-2CB1-4C5D-8F13-C722409101D1.jpeg
    79,7 KB · Görüntüleme: 35

thanks baby,
google gibi kadinsin maasallah, ne sorsam cevap var.
alicam ben de,
bende hic hali yok, o yuzden supurme silme uzun suruyor, robot alsam baya isimi kolaylayacak.

Selam telefonu ekime akıp alıp bırakıyorum bi yazamadım ancak geçmiş yapabildim
Dün telefonumun sim kart giriş yeri kırıldı , parçalar telefonun içinde kaldı.Telefonu açarken kırıldı, tekrar tamir et ,yeni parça tak derken bu vakit oldu.Pazartesi sabahlarım zaten ayrı bir ekşınÇok şükür burdayım.
Bugün 6 bin adıma yeni geldim , kahvaltı yapamadım sadece kahve içebildim(keşke içmeseydim), öğlen yoğurtlu çorba içtim ve 1 elma 1 mandalina yedim.Akşama da karnıyarık var (fırınlıyorum)

Dünkü menümü tam hatırlamıyorum ama başladığımdan beri hep kontrollüydüm , dün ailem onlarla olup hesap yapmamamı istedi.Biraz onlara uydum.Ama aşırı bir hareketim yok.

6383 adım gösteriyor dün için telefonum.Oysa çok daha fazla yürümüştüm
Alys . görevi üstlenip bizi takip ettiğin için teşekkürler listen eğlenceli olmuş

Artık herkeste bundan var yaa , çok iyi ,temizlik ömrümüzden yiyor, eşyalar bize hizmet edeceğine biz eşyalara hizmet ediyoruz maalesef

Kaptanım yaa bana da bir alkış yok muu??İlk defa ismimi liste başlarında görüyorum
Hamile kalmadan önceki kiloma son 200 graamm
'Ağlıyciimm' yazınca duygularımı anlayamamış bazı arkadaşlar , mutluluk gözyaşları merak etmeyinBu hafta 67 yigörürsem evde davullu zurnalı şenlik var

30 dakika tırmanış bitti. Kalp ritmim iki mislini geçmiş tırmanırken. Harika bir spor yağ yakmak isteyenlere tavsiye ederim.
Şimdi de kas yapmak için ağırlık kaldıracağım.

Eklentiler

• F8C15C6F-102B-44A6-9362-B543EFA450D9.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 37
  • A7CD0D21-904D-4BE8-9939-4E03EC49100B.jpeg
    113 KB · Görüntüleme: 33
thanks baby,
google gibi kadinsin maasallah, ne sorsam cevap var.
alicam ben de,
bende hic hali yok, o yuzden supurme silme uzun suruyor, robot alsam baya isimi kolaylayacak.
Benim Türkiye’deki evde de hiç halı yok halı seven biri değilim zaten ama buradaki evi aldığımızda zaten halı vardı dayalı döşeli bir evdi biz hiçbir mobilya falan almadık o yüzden öyle kaldı. halı olmayan evde çok daha kullanışlı kesinlikle, ama benim süpüren robot halıları da çok güzel süpürüyor. temizlik konusunda kesinlikle haklısın çok vakit alan bir şey. Temizlik yapmak yerine daha faydalı şeyler yapabilir insan.

Hem alkışlamış hem perfect demişim kuzum ya
Sen 67 yi görünce amuda da kalkıcam söz

Ben de 8 bindeyim. 10 bin yapayim cikartip saati sarja koyucam

Sosun tarifini yazıyorum;
İki kaşık fıstık tozu (ezme olarak da kullanabilirsiniz toz olması şart değil) içine bir tatlı kaşığı bal bir yemek kaşığı soya sosu 1 yk acılı tai sos (Türkiye’de de var ) bir yeşil limon sıktım( onun yerine sarı limon da kullanabilirsiniz) azıcık suyla incelttim ve balığımın üzerine gezdirdim inanılmaz lezzetli oldu

ıspanağı sadece haşladın mı?

ıspanağı sadece haşladın mı?
Birkaç damla zeytinyağında ince doğranmış soğanla ıspanak kavurdum, 3 tane de yeşil soğan koydum tüm olarak, çok seviyorum çünkü yeşil soğanı böyle kavrulmuş, iki dakka falan kavurdukdan sonra tabağa aldım dibindeki yağla da balığı pişirdim. Balığı da ıspanak üzerine koyup üzerine yaptığım sosu gezdirdim, çok basit bir şey 10 dakikada hazırlandı ve inanılmaz lezzetli oldu.

Kendi kendine de oynuyor ama arada sıkılıyor benimle diyaloglu oyun kuruyor legolar var yine de en çok sevdiği hot wheels arabalar 50 yi geçti sayısı daha da geçer bu gidişle

Orasi kesin tek baslarina oyun oynamak istemiyorlar daha yeni basliyor bu koleksiyonculuk devam eder bol yere ihtiyaciniz vr

En cok ogrenmeye acik olduklari donem ,her yeni aliskanlikta uykuda aksama olmasi normal doye okumustum yeni ogrendigi aliskanligi tekrarlamak icin uykuyu azaltiyorlar.
Benimki 19aylik oluyor 26sinda 2haftadir sadece uyku öncesi emziriyordum ,ama bu hastalik donemiyle komple bitmek uzere dun gece emzrmeden geri uyutabildim bugunde tekrarlarsak artik yolun sonuna gelmis olucaz❤

Şimdilik 2 parkuru var. Bir de yol şeklinde oyun halısı onunla oynuyor. Parkurlar hakikaten pahalı bende indirimde yakalamıştım. İkinci el araştırayım bari yeni parkurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…