Ne guzel olmus bu tabloGunaydin kizceler,
Ne kadar cok sifir spor bildirimi yapan var boyle,
kizlar 30 dakika ne yapsaniz kabulum, en dusuk tempo yuruyus vs her sey dahil.
Kullanici Ismi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Alys Her zamanki gibi perfekto A Arrietty_ Tatil yapiyore Tatil yapiyore Tatil yapiyore Donecek iki gozumuzun cicegi @Dahlia_ Sebze yememis,
Spor yapmamis@deanvillage Kacak H3RA_ Tatil yapiyore Donecek iki gozumuzun cicegi @LadyMiami Karisik kurusuk yemis,
spor yapmadim demis ama yapmis aslinda@Lori Guzel yemis,
Spor yapmamis@sedulu Her zamanki gibi perfekto tavsannesi Odul yapmis, menu guzel
Spor neden yok?@tomrs Kacak @kasim_pati Simit yemis 167 kalori
Spor yapmisMetaverse Kacak @esmeriiim Kacak Gocek Ozzybal Menu guzel
Spor on numara@Lusi Kacak Gocek
Beni takip etmeyin canım biraz kendimi diyet moduna sokup menü vermeye basliycamKacaklar where are you ne var you?
nerelerdesiniz?
ben de menuyu kacirmis olabilirim tabi kisi
@deanvillage @tomrsMetaverse ?
@esmeriiim @Lusi kizlar sizi bu hafta takip edelim mi, yoksa kacak gocek mi yarisacaksiniz?
Ne guzel olmus bu tablo
Saldi ama herkes
Gunaydin bu arada
Bol acik havada gezmek cocuklara yaradi. Gec uyaniyorlar
Beni takip etmeyin canım biraze kendimi diyet moduna sokup menü vermeye basliycambırakmadım bugun geçen tartimdaki kiloma yeniden döndüm şükür
Home office isi bitti mi ?sen tatilini yap bebisim,
gelip buralara beni strese sokma,
resmen ilk is gunumde patron geldi yaaaaa
Neredeyse her güne bir cıs sığdırmayi basariyorum canım size kötü örnek olmayayımsen bilirsin canim,
ne oldu menu yazmak stres mi yapti, ondan mi istemiyorsun.
Home office isi bitti mi ?
Sanki yanlis anliyorum
30dk a disari cikacagiz, bir bakayim dedim
Carsamba ilk sayfayi duzenliyecegim. Yuzde hesabi cikarayim bi,Kim ne durumda diye
Neredeyse her güne bir cıs sığdırmayi basariyorum canım size kötü örnek olmayayımsonra kalorisine bakip eritecek bir spor yapıyorum kendimce nötürlüyorum
Gunaydin kizceler,
Kullanici Ismi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Alys Her zamanki gibi perfekto A Arrietty_ Tatil yapiyore Tatil yapiyore Tatil yapiyore Donecek iki gozumuzun cicegi @Dahlia_ Sebze yememis,
Spor yapmamis@deanvillage Kacak H3RA_ Tatil yapiyore Donecek iki gozumuzun cicegi @LadyMiami Karisik kurusuk yemis,
Spor yapmamis@sedulu Her zamanki gibi perfekto tavsannesi Odul yapmis, menu guzel
Günaydınlar efendim herkeslereee
Bol dinlenmeli ama az uyumalı, çok yürümeli,
Yoğun ama sakin bir hafta sonu geçirdim.
Dün bütün gün araba sürdüm ama 90'lar eşliğinde zıplaya zıplaya :))
İnanılmaz motive başladım haftaya, hepiniz için böyledir umarım
Çok uğrayamadım siteye telefonları elimize aldıkça bır bır söylenen ablamla birlikteydik çünkü :)
Kendisi sosyal medya, akıllı telefon uygulamaları vs. gıcık olan bir tipdir :))
Kilo bildirimlerine de bakamadım, işleri toparlayıp geçmiş yapacağım birazdan.
Benim o büyük artının 500 gr. mı gitmiş bile ki daha regl tam anlamıyla sökülmedi bile.
Neyse bu hafta harika gelişmeler oluyor sonra ki mesajımda açıklarım onuda.
Azzz sonnraaa :))
Ne guzel olmus bu tablo
Saldi ama herkes
Gunaydin bu arada
Canim bu kez toparlanana kadar 2 3 gun sadece yuruyus olur bende ,hala ilac aliyorum biraz kendimi toparliycam
Kız ne güzel tablo bu, çok samimi :))Gunaydin kizceler,
Tabiki canım buralardayımtamam sen bilirsin.
o zaman takipte kal buradaki menuleri, kendine de ornek cikartirsin belki.
yuruyus kabulumuz, yarim saat bekliyorum bugun senden o zaman
zorlama ama,
onar dakikalik seklinde bolsen de olur,
amac hareket olsun gun icinde sadece.
bu iyilesme surecini de baltalamaz, hatta iyi gelir bence, yine de duruma gore karar verirsin.
Seni çok iyi anlıyorum, bizimki de haftada en az iki kez geceleri uyanıp uzun süre uyumuyor. Su anda işteyim üst üste kahve içip kafami toplamaya çalışıyorum.Nerelerde yürüdünüz o acik.havadan istiyorumm
Sabah 4e kadar aglayip 7de yine beninuyandirdi cimcimem 4gundur halimiz harap
Varım tatlım bu hafta güveniyorum kendimeH3RA_ @LadyMiami tatilciler, siz de pazartesi tartilin 2 gun size torpil bu hafta, ama haftaya da 2 gun geriden ha ha, yarisak mi
bende biriktiririm hepHayırlı sabahlar , dün 1 saat yürüyüş yaptım ve 1.5 saat ütübu biriktirip ütüleme adetim çok fena.Ütünün sonlarına doğru bayılacak gibi hissettim, o kadar çok terledim ve yoruldum ki.Ama hiç durmadan fıtı fıtı ütüledim 1saatlik spor terlemesi attım yani
H3RA_
Nice güzel yaşları olsun, sağlıklı, mutlu, hayırlı evlat olsun5 oldu
Büyüttüm ben cocuklari, darisi sizin basiniza
@seduluH3RA_
Hem kendi tembelligime bir son demek icin, hem size bir haftalik dinlenme saglamak icin bu hafta menu ve spor takibini ben yapayim diyorum.
Sebze yemeyeni kirbaclarim
Günlük 30 dakika da spor istiyorum herkesten, spor bile degil, cocukla ciktim 2 ileri 1 geri yürüdüm diyeni bile sayacagim. Yeter ki hareket olsun.
Ok mi ahali?
Itirazi olan ya simdi soylesin, ya haftasonuna kadar sussun
İyi tatiller kaptancım bol gez dinlenNe guzel olmus bu tablo
Saldi ama herkes
Gunaydin bu arada