| Üye Adı | 09-10-2021 | 16-10-2021 | Fark | Yüzde |
59,9 kg | 58,5 kg | 1,40 kg | %2.33 | ||
D
deanvillage
| 68,2 kg | 67,2 kg | 1,00 kg | %1,46 | |
52,2 kg | 51.8 kg | 0,40 kg | %0,76 | ||
94,9 kg | 94.2 kg | 0,70 kg | %0.73 | ||
57,7 kg | 57,35 kg | 0,60 kg | %0,60 | ||
54,9 kg | 54,9 kg | Sabit | Sabit | ||
81.6 kg | 81.6 kg | Sabit | Sabit | ||
54,9 kg | 55.1 kg | +0,20 kg | %-0,36 | ||
64.0 kg | 64.5 kg | +0.50 kg | %-0,78 | ||
58,65 kg | 60,2 kg | +1,55 kg | %-2,64 |
Haha kız hakikaten ben ne yapmışım yüzdeyi hesaplamamıştım hiç
09-10/16.10 Haftalık Kilo ve Yüzde Tablosu
Üye Adı 09-10-2021 16-10-2021 Fark Yüzde sedulu 59,9 kg 58,5 kg 1,40 kg %2.33 D deanvillage 68,2 kg 67,2 kg 1,00 kg %1,46 52,2 kg 51.8 kg 0,40 kg %0,76 Lori 94,9 kg 94.2 kg 0,70 kg %0.73 57,7 kg 57,35 kg 0,60 kg %0,60 Alys 54,9 kg 54,9 kg Sabit Sabit Rokoko_ 81.6 kg 81.6 kg Sabit Sabit 54,9 kg 55.1 kg +0,20 kg %-0,36 Dahlia_ 64.0 kg 64.5 kg +0.50 kg %-0,78 H3RA_ 58,65 kg 60,2 kg +1,55 kg %-2,64
Seni çok iyi anlıyorum, bizimki de haftada en az iki kez geceleri uyanıp uzun süre uyumuyor. Su anda işteyim üst üste kahve içip kafami toplamaya çalışıyorum.
Selam kızlar
Yoğunluktan kendime vakit bulamıyorum nasıl ev hanımıyım ben ya
Sabah yulaf lapası yedim üzerine elma dilimledim. Sonra 75 dk cardio yaptım.
Şimdileri oğlanla arabalar ile oynuyoruz. Bir yandan buraya bakıyorum.
Akşam nohut yemeği yapicam.
Kendi kendine de oynuyor ama arada sıkılıyor benimle diyaloglu oyun kuruyorKoaly gelsin ,sporunu tamamlamissin bile .
Lego oyunlarini seviyor mu alistiklari zaman kurtarici olabiliyor tabi daginikligi disinda
Takım yarışları olsaydı bireysel derece alabilirdinHaha kız hakikaten ben ne yapmışım yüzdeyi hesaplamamıştım hiç
Selam kızlar
Yoğunluktan kendime vakit bulamıyorum nasıl ev hanımıyım ben ya
Sabah yulaf lapası yedim üzerine elma dilimledim. Sonra 75 dk cardio yaptım.
Şimdileri oğlanla arabalar ile oynuyoruz. Bir yandan buraya bakıyorum.
Akşam nohut yemeği yapicam.
Alys ben dün yazmadım sanırım menü yoğunluktan
Sabah
Yulaf tostu
1 haşlanmış yumurta
30 gr çeçil peyniri
Salatalık
Yeşil çay
Akşam
1 dilim tava böreği ( 16.30 da yemiştim günüm erken kapattım )
Su 1.5 lt
90 dk cardio
12 bin adım var.
ben de aksamdan yulafli sutlu yogurtlu meyveli karisim koydum dolaba, kahvaltimi onunla yaptim.
oglene dunku sebze corbasini bitirdim tek basima he he
aksama da bulgur pilavi ve yesil fasulye kombinlemesi yapayim diyorum
Bende bu sabah kahvaltı yaptım
kendimi sürekli aç hissediyorum. Öğle yemeğine kadar badem atıştırdım.
Acıktım diye öğle yemeğide söyledim.
Şimdi de akşam yemeyeyim bari diyorum ama hiç güvenim yok kendime
Kendi kendine de oynuyor ama arada sıkılıyor benimle diyaloglu oyun kuruyorlegolar var yine de en çok sevdiği hot wheels arabalar 50 yi geçti sayısı daha da geçer bu gidişle
Her şeyi ütülemem ama dönüşümlü olarak eşimin gömleklerini ütülüyoruzArkadaşın çok tatlı
Böyle bir yerde saatlerce yürüyüş yapmak isterim.
Neyseki gördüğüm kadarıyla halletmişsiniz
Hayırlı kandiller canım
En son ne zaman ütü yaptığımı hiç hatırlamıyorum hatırlamakta istemiyorum.
sedulu H3RA_
Hem kendi tembelligime bir son demek icin, hem size bir haftalik dinlenme saglamak icin bu hafta menu ve spor takibini ben yapayim diyorum.
Sebze yemeyeni kirbaclarim
Günlük 30 dakika da spor istiyorum herkesten, spor bile degil, cocukla ciktim 2 ileri 1 geri yürüdüm diyeni bile sayacagim. Yeter ki hareket olsun.
Ok mi ahali?
Itirazi olan ya simdi soylesin, ya haftasonuna kadar sussun
Aktif bir şekilde bilgi paylaşacağım bu ameliyatı düşünenlere faydalı olur diye düşünüyorumBende o ameliyati olacam. Oyuzden cok merak ediyorum seni
Spor yaptım akşam resmini de koydum ayrıca adımlarımı da 10.000’e tamamladım, geçen hafta sonundan eksik adımlarım var onları da artık tamamlayacağım bugünlerde, günlük 15.000 adım düşünüyorum.Gunaydin kizceler,
Ne kadar cok sifir spor bildirimi yapan var boyle,
kizlar 30 dakika ne yapsaniz kabulum, en dusuk tempo yuruyus vs her sey dahil.
Kullanici Ismi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Alys Her zamanki gibi perfekto A Arrietty_ Tatil yapiyore Tatil yapiyore Tatil yapiyore Donecek iki gozumuzun cicegi Dahlia_ Sebze yememis,
Spor yapmamisD deanvillage Kacak H3RA_ Tatil yapiyore Donecek iki gozumuzun cicegi LadyMiami Karisik kurusuk yemis,
spor yapmadim demis ama yapmis aslindaLori Guzel yemis,
Spor yapmamissedulu Her zamanki gibi perfekto tavsannesi Odul yapmis, menu guzel
Spor neden yok?@tomrs Kacak kasim_pati Simit yemis 167 kalori
Spor yapmis@Murdum Kacak @esmeriiim Kacak Gocek Ozzybal Menu guzel
Spor on numara@Lusi Kacak Gocek
Yeni bir düzene girerken öyle kaçamaklar ilk başlarda olur sonra alışırsın zamanla düzene girer hatta canın bile istemez merak etme, kararlı bir şekilde devam et sadece.Neredeyse her güne bir cıs sığdırmayi basariyorum canım size kötü örnek olmayayımsonra kalorisine bakip eritecek bir spor yapıyorum kendimce nötürlüyorum
Bizimkiler ofiste logolu tişört gibi bir şey giyiyolar hiç Ütü gerektirmeyen bir şey pantolonları da yine Ütü gerektirmeyen pantolon aldı dolayısıyla hiçbir zaman Ütü yapmam gerekmiyor zatenHer şeyi ütülemem ama dönüşümlü olarak eşimin gömleklerini ütülüyoruzOkula insanlar neredeyse pijamayla gidecek ama benim eşim kont gibi geziyor
Eşim Almanya'da master bitiminde , savunmasını yaparken baya özenmiştik kıyafetine ; hocası nasıl gelmişti?Kapri pantolon , terlik ve tişörtle
Çalışmaya başlayalı 1 ay oldu, uykusuz günlerde ise çok zor odaklanıyorum. Benimki yakında 16 aylik olacak, 9. Ve 10. Atakların ortasındayız. 18 aydan sonra ilk çocukta oldukça rahatlamistim. Umarim bunda da öyle olur. Eger duzelmezse emzirmeyi sonlandiracagim.Calisirken cok faha zorlayici ,evde azda olsa nefes almaya vakit kaliyor seninki cok daha zorne kadarlikti kacirdim bazi atak donemlerindede yapiyorlar