- 4 Ağustos 2017
- 707
- 1.591
İyi akşamlar kızlar
Sabah : 50 gr lor peyniri 5 zeytin 2 közlenmiş yeşil biber 1 dilim ekmek sucuklu yumurta (yaklaşık 1 tane yumurta kadar, 4-5 dilim de sucuk) 1 dilim salatalık
Öğle : 3 kepçe kadar kırmızı mercimek çorbası, 1 kase yeşil salata
Ara : 10gr fıstık 2 kuru kayısı 10 kabak çekirdeği 1 sade Türk kahvesi
Akşam : patatesli et haşlama(3 köfte kadar et, Küçük yarım patates)
1 tane kandil simidi
Suyu 2 litre içtim 2.5 hatta 3 yapmaya çalışacağım.
25 dk ağırlık çalıştım tüm vücut
Kandil simidi hariç menü iyi gibi dimi, sizce nasıl? Ağırlık çalıştıktan sonra kollarım ağrıdı biraz ama inşallah kas kaybı demek değildir bu.
sedulu
H3RA_
A Arrietty_
Merhaba herkese, iyi kandiller.
Haftasonu temposu çok yuksek, ya uyuyakalıyorum ya şarjım bitiyor.
Cumartesi ve pazarın menülerini paylaşayım:
sedulu H3RA_
Cumartesi:
10:00 2 dilim ekmek, 2 kasik soğanlı yumurta, 3 zeytin, 2 kk peynir, domates, salatalık
13:00 1 adet elma, 1 bardak kefir
17:00 8 kasik firinda patlican - kabak, 1 kase yoğurt
6000 adim
Pazar:
11:00 1 dilim tb ekmeği, 2 kasik sosisli yumurta, 4 zeytin, 1 kk peynir, domates, salatalık
14:00 8 badem, 8 kaju
17:30 5 kasik kısır, 1 dilim çörek, domates, peynir
19:00 2 adet zuber lokma, 1 turk kahvesi
10000 adim
Kizim bugun oruclu. Sofradayiz. 1 dk si kaldihayirli kandiller yavrular
Resimdekiler tam 300 kaloriydi hepsi yulaf unu ve badem unuyla hazırlanmış şekersiz, vişneli ve hurmalı kurabiyeler ve kabak pie, hepsini yemeyi planladım ama bitiremedim.
Hayırlı sabahlar , dün 1 saat yürüyüş yaptım ve 1.5 saat ütübu biriktirip ütüleme adetim çok fena.Ütünün sonlarına doğru bayılacak gibi hissettim, o kadar çok terledim ve yoruldum ki.Ama hiç durmadan fıtı fıtı ütüledim 1saatlik spor terlemesi attım yani
H3RA_
Selam.. İyi pazarlar :)
Sakin bugün burası, herkes pazar keyfi mi yapıyor?
Sabahtan beri gelemedim ben de, telefonum artık değişmek istiyor sanırım, şarj olmuyor birtürlü, ne alacağıma karar vere bilsem hemen alacağım da kararsızım
Bu memlekette dışarda yemek yemeyi çok fazla sevmiyoruz. Dün akşamki yemekten o kadar tiksindim ki yolda hiçbir şey yememeyi tercih ettim eve gelir gelmez de marulumu yedim.
Dün akşam kaldığımız yerdeki bütün restoranlarda yemeğe oturmak için 1 - 1,5 saat beklemek gerekiyordu, biz de bir tane iyi Reyting almış üstelikte oldukça pahalı (zaten burada ucuz bir yerde yemek yememek gerekiyor yoksa kesinlikle hasta olunur aşırı iğrenç oluyor mecburen ya hiç dışarda yememek lazım ya da pahalı bir yerde yemek lazım ) bir restorana oturduk bayada bekledik öncesinde, yani bir sürü de güzel yorum almış bir yer, yemeklerimizi ısmarladık o kadar kötüydü ki hiçbirimiz yemedik, yani normalde en çok yemek seçen kişi benim ama ne çocuklar yiyebildi, ne eşim yiyebildi, resmen aç kaldık akşam, bugün de yolda çocuklara sordum karnınız acıktıysa bir şeyler yedireyim diye aman dediler bir an önce evimize gidelim, hiç durmadan geldik eve, sadece bir yerden Küba kahvesi aldım yanındada yanımda götürdüğüm kendim yaptığım keto kurabiyelerden bir tanesini yedim öyle yolda hiçbir şey yemeden geldik, insanın evi gibi yok.
Bir insanın poposu uyandığından beri koltuk yüzü görmez mi yahu
Kahvaltı hazırla
Ev topla
Saç boya
Çocukla otoparkcilik oyna
Spor yap
Markete git
Yine evin dağılan yerlerini topla derken bu saat oldu resmen şaka gibi.
10150 adım var şimdiden.
O minicik şey 167 kaloriymişBence simit dahil guzel, minicik degil mi o simitler zaten
Aslında haftalardır o kadar çok yiyorum ki, su an bunlarla doyabildiğime ben de şaşırıyorum. Herhalde zihnen kendimi kilo vermeye iyice hazırladımGüzel,
Pazarin cok doyurucu degil gibi geldi, acikmazsin ins
O minicik şey 167 kaloriymiş
Kızlar bu ara çok yoğunum bu hafta menü tablosu yapmasak olur mu ? Yoğunluktan buraya ara ara bakıp çıkıyorum. Benim veleti gün içinde aktiviteye doyurmam gerekiyorenerjimi sonuna kadar harcıyorum
Tarifi blogumda var Instagram‘da seylaskitchen oradan alabilirsin ama türkçeye çevirmemi istersen bir ara çeviririm yapılışı çok kolay bir şey zaten yapması toplam on dakka falan sürüyorKurabişlerin tarifini verebilir misin çok güzel görünüyor
Bence gayet iyi olmuş sen bu işi baya ilerlettin öğrendin, bu arada ağırlık çalışmaktan dolayı kasların ağrıması kasların çalıştığını gösterir kas Eritmez yani yanlış bir düşünce o, yarım saat ağırlık çalışırsan yarım saatte kardiyo yap ya da 15 dakika 15 dakika şeklinde yap hem kilo verirsin hem kas yaparsın.İyi akşamlar kızlar
Sabah : 50 gr lor peyniri 5 zeytin 2 közlenmiş yeşil biber 1 dilim ekmek sucuklu yumurta (yaklaşık 1 tane yumurta kadar, 4-5 dilim de sucuk) 1 dilim salatalık
Öğle : 3 kepçe kadar kırmızı mercimek çorbası, 1 kase yeşil salata
Ara : 10gr fıstık 2 kuru kayısı 10 kabak çekirdeği 1 sade Türk kahvesi
Akşam : patatesli et haşlama(3 köfte kadar et, Küçük yarım patates)
1 tane kandil simidi
Suyu 2 litre içtim 2.5 hatta 3 yapmaya çalışacağım.
25 dk ağırlık çalıştım tüm vücut
Kandil simidi hariç menü iyi gibi dimi, sizce nasıl? Ağırlık çalıştıktan sonra kollarım ağrıdı biraz ama inşallah kas kaybı demek değildir bu.
sedulu
H3RA_
A Arrietty_
9 Aralık‘ta karın gerdirme ameliyatı olacağım. Normalde çok ince biriyim ama kocaman bir karnım var ameliyattan başkada çözümü yokmuş o yüzden ameliyat olacağım aralık başında inşallahLadyMiami geçmiş olsun ne ameliyatı
Çünkü diğerini yedim.Kiz resimde 1 tanecik kurabiye var
Bir tane var ama etleri aynı lezzette değil daha farklı oluyor buradaki malzemeleri kullandığı için oradaki gibi olmuyor. Gittiğimiz yerde zaten yoktu.Yok mu sizin memlekette turkish restoran?