Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bence simit dahil guzel, minicik degil mi o simitler zaten

Güzel,
Pazarin cok doyurucu degil gibi geldi, acikmazsin ins

Ütü, en nefret ettigim

Ben spordan sayarim o sebeple

Ben de gecen arka kapagi degistirttim esime. Benimki de bozuldu bozulacak ama yenisini almaya karar vermesi de ayri çile, gittigi yere kadar tamire devam

Yok mu sizin memlekette turkish restoran?

Güzel,
Pazarin cok doyurucu degil gibi geldi, acikmazsin ins
Aslında haftalardır o kadar çok yiyorum ki, su an bunlarla doyabildiğime ben de şaşırıyorum. Herhalde zihnen kendimi kilo vermeye iyice hazırladım bir de günün çoğunda dışarıdaydim, yemek pek aklıma gelmedi.

Bu arada oğlunun dogumgunu kutlu olsun, mutlu, huzurlu yılları olsun

sedulu H3RA_

Hem kendi tembelligime bir son demek icin, hem size bir haftalik dinlenme saglamak icin bu hafta menu ve spor takibini ben yapayim diyorum.

Sebze yemeyeni kirbaclarim

Günlük 30 dakika da spor istiyorum herkesten, spor bile degil, cocukla ciktim 2 ileri 1 geri yürüdüm diyeni bile sayacagim. Yeter ki hareket olsun.

Ok mi ahali?
Itirazi olan ya simdi soylesin, ya haftasonuna kadar sussun

Kurabişlerin tarifini verebilir misin çok güzel görünüyor
Tarifi blogumda var Instagram‘da seylaskitchen oradan alabilirsin ama türkçeye çevirmemi istersen bir ara çeviririm yapılışı çok kolay bir şey zaten yapması toplam on dakka falan sürüyor
Bence gayet iyi olmuş sen bu işi baya ilerlettin öğrendin, bu arada ağırlık çalışmaktan dolayı kasların ağrıması kasların çalıştığını gösterir kas Eritmez yani yanlış bir düşünce o, yarım saat ağırlık çalışırsan yarım saatte kardiyo yap ya da 15 dakika 15 dakika şeklinde yap hem kilo verirsin hem kas yaparsın.
LadyMiami geçmiş olsun ne ameliyatı
9 Aralık‘ta karın gerdirme ameliyatı olacağım. Normalde çok ince biriyim ama kocaman bir karnım var ameliyattan başkada çözümü yokmuş o yüzden ameliyat olacağım aralık başında inşallah
Kiz resimde 1 tanecik kurabiye var
Çünkü diğerini yedim.
Yok mu sizin memlekette turkish restoran?
Bir tane var ama etleri aynı lezzette değil daha farklı oluyor buradaki malzemeleri kullandığı için oradaki gibi olmuyor. Gittiğimiz yerde zaten yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…