Fit Club 🏋🏻‍♀️

H3RA_ LadyMiami tatilciler, siz de pazartesi tartilin 2 gun size torpil bu hafta, ama haftaya da 2 gun geriden ha ha, yarisak mi
Tamamdır kaptan başım üstüne
Selam kizlar
Biz dun aksam yazliga kactik. Sonbahar tatili burda. Sabah kahvalti sonrasi aquapark a gittik. Yeni geldik. Carsamba Eve donecegiz. Bana ozamana kadar musade
Ağaçlarda sarı yaprakları falan varsa resim çek koy, burada öyle bir şey olmadığı için özlüyorum o manzaraları.

Yeni biseyle gel

Sen halledersin yaw. Gez toz sonra döndügunde halledersin

sedulu
H3RA_
A Arrietty_ iyi tatiller

11.00
Sebzeli peynirli 2 yumurta ile omlet
2 dilim tb ekmegi tereyagli
2 yk kadar krema,2 ck recel, 1 minik meyve tabagi

19.00
1 porsiyon Kebap
2 yk pilav
1 kare maras dondurma
1 ayran

Suan 8500 adimdayim, on bine tamamlayip gunu bitiriyorum.

Sebzesiz/salatasiz bir gun olmus oldu. Gerci sabahki omlete baya sebze eklemistim ama yine de olmadi bence

İyi geceler ,çok yorgunca eve attık kendimizi.Bebeleri ancak uyutup geldim.Bugünkü menüm
Sabah:2 dilim ekmek , haşlanmış yumurta , zeytin peynir domates ceviz çay
Akşam: Mangalda tavuk 2 parça , azcık et ve köfte , kereviz salatası , portakal suyu, 2 biber 2 kornişon turşu
Yemekten sonra : 3 ısırık cheescake ve çay
Su 2 lt
Spor yapamadım yapabilirsem eklerim , çok yorgunum
sedulu H3RA_

İyi akşamlar

Sabah işim vardı eve gelince yiyebildim
13. 30= 5 zeytin 1 yk lor 1 domates çeyrek simit
16.00= 1 sade Türk kahvesi 5 fındık 10 tuzsuz fıstık
19.00= 2 köfte kadar fırında tavuk, 1 yk bulgur pilavı 1 yk patates püresi
Akşam yemeğinden sonra 1 dilim trileçe yedim ödül yemeği olsun gerçi neyin ödülüyse
Su 1. 5 lt hala içiyorum
sedulu
A Arrietty_ iyi tatiller

Bu hafta çok kötü geçti hem bedensel hem ruhsal olarak ama şükür yine de. Haftaya yani şuan içinde bulunduğumuz hafta için hedefim düzgün beslenmek. Tek hedefim bu. Bir de geçen hafta çok az su içebildim midem bulandığı için ona dikkat edicem inşallah. Baya yoğun olacağım hastanede ama eve gelince 15 dk da olsa artık ağırlıkdır hiitdir esnemedir ne olursa bir şeyler yapmaya çalışacağım
Bu haftaki ruh halim şu :d

Eklentiler

• images (3).jpeg
    28 KB · Görüntüleme: 30
Sabah: koy ekmegi ve 1 dilim kasarli tost
Oglen: yarim sandwich
Aksam: 2 lahana sarmasi, 2 parca kusbasi et, 1 yk pilav, salata, 1 yk kuru fasulye, 1 yk turlu, yarin kase hosaf
Su 1,5 litre
Az sonra yola cikacam 2,5 saat yolum var. Yolda bisey yermiyim bilmiyorum ama 1 redbull ne iyi giderdi
sedulu

Sabah menü:
Yaban mersini
Cereal
Badem ve yulaf ünlü kurabiye
Nespresso

Öğlen menü:
1 hindi fümeli sandviç

Akşam menü:
Marul
Yoğurt
3 hurma
Küba kahvesi
Badem unlu kurabiye
Çok aşırı sıcak bir gündü çok su içtim.
2 litreden fazla su.

A Arrietty_ H3RA_ sedulu
Çok saçma sapan bir gün oldu, balığa çıkmak her zaman çok yorucu ve meşakkatli oluyor o yüzden düzenli bir beslenme yapamadım bugün. Çok kalori yakmamışım ama bir sürü spor yaptım aslında. İnşallah yarın düzeltirim. Sabah unutmazsam bir de tartılcam inşallah. Çok yorgunum herkese iyi geceler

Eklentiler

• BCCDA366-E03F-440C-824F-8181619E3798.png
    220,5 KB · Görüntüleme: 29
  • DBC2F2B8-BA32-49AA-BBA7-3E1CF83F35EF.jpeg
    60,9 KB · Görüntüleme: 24
  • 8AA2E6E8-CB9C-44B4-9B32-B68294B95A9C.jpeg
    47,3 KB · Görüntüleme: 24
  • AB0D4132-73CB-447E-85EF-CA92135335A3.png
    197,9 KB · Görüntüleme: 22
  • 0497C521-CBC7-4E42-9767-F1C20BE804B1.png
    202,1 KB · Görüntüleme: 35
Çok şükür doğru düzgün bir şeyler yemeye başladın diye ben seviniyorum mutlu oluyorum resmen. Suyu da birazcık daha artırırsan harika olacaksın
Bu arada hayırlı yolculuklar.

Bu memlekette dışarda yemek yemeyi çok fazla sevmiyoruz. Dün akşamki yemekten o kadar tiksindim ki yolda hiçbir şey yememeyi tercih ettim eve gelir gelmez de marulumu yedim.
Dün akşam kaldığımız yerdeki bütün restoranlarda yemeğe oturmak için 1 - 1,5 saat beklemek gerekiyordu, biz de bir tane iyi Reyting almış üstelikte oldukça pahalı (zaten burada ucuz bir yerde yemek yememek gerekiyor yoksa kesinlikle hasta olunur aşırı iğrenç oluyor mecburen ya hiç dışarda yememek lazım ya da pahalı bir yerde yemek lazım ) bir restorana oturduk bayada bekledik öncesinde, yani bir sürü de güzel yorum almış bir yer, yemeklerimizi ısmarladık o kadar kötüydü ki hiçbirimiz yemedik, yani normalde en çok yemek seçen kişi benim ama ne çocuklar yiyebildi, ne eşim yiyebildi, resmen aç kaldık akşam, bugün de yolda çocuklara sordum karnınız acıktıysa bir şeyler yedireyim diye aman dediler bir an önce evimize gidelim, hiç durmadan geldik eve, sadece bir yerden Küba kahvesi aldım yanındada yanımda götürdüğüm kendim yaptığım keto kurabiyelerden bir tanesini yedim öyle yolda hiçbir şey yemeden geldik, insanın evi gibi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…